foto: Vida Press
Mazajai princesei Šarlotei kājās - onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes
Princesei Šarlotei (pa kreisi) kājās tās pašas sarkanās siksniņkurpītes, kas viņas onkulim princim Harijam (klēpī mammai princesei Diānai) pirms 30 gadiem, kad viņš bija tādā pašā vecumā.
2017. gada 20. jūlijs, 07:06

Mazajai princesei Šarlotei kājās - onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes

Kasjauns.lv

Viesojoties Polijā, hercogiene Ketrīna meitai princesei Šarlotei izvēlējusies sārtu kleitiņu un pieskaņotas sarkanas kurpītes. Tās izrādās īsta „vintage” pērle – šos apavus tālajā 1987. gadā nēsājis Šarlotes onkulis princis Harijs!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tauta mīl hercogieni Ketrīnu viņas lieliskās gaumes un stila izjūtas dēļ, un dievina vēl jo vairāk, jo hercogiene prot lieliski kombinēt dārgu apģērbu ar lētu, kā arī nevairās vienu tērpu uzvilkt atkārtoti. Ketrīna ar šiku prot iznest arī tērpu, kas pirmo reizi vilkts pat pirms desmit gadiem.

Hercogiene ievēro arī karaļnama tradīciju tērpt bērnus drānās, ko savulaik nēsājis viņu tētis princis Viljams. Savukārt nesenās vizītes dienās Polijā hercogiene meitai izvēlējusies piemīlīgas sarkanas kurpītes, kuras 1987. gadā kājās āva princeses Šarlotes onkulis princis Harijs.

Princesei Šarlotei onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes

Viesojoties Polijā, princesei Šarlotei kājās tās pašas sarkanās siksniņkurpītes, kas viņas onkulim princim Harijam pirms 30 gadiem, kad viņš bija ...

gallery icon
7

Pirmdien Šarlote bija ģērbusies saskaņoti ar savu mammu – izvēloties tērpus baltā un sarkanā krāsā, šādi diplomātiski godinot Polijas karoga krāsas. Spodrās sarkanās kurpītes ar siksniņu, kas bija kājās mazajai princesei, ir tās pašas, kuras pirms 30 gadiem nēsāja princis Harijs, kad pats bija Šarlotes vecumā.

Šī nav pirmā reize, kad hercogiene bērnus ģērbj reiz jau valkātās drānās. Pērn, kad princis Viljams ar ģimeni viesojās Kanādā, princese Šarlote kādā no vizītes dienām bija ģērbta zilā jaciņā, kas bija mugurā viņas brālim princim Džordžam, kad viņš sagaidīja no slimnīcas mājās savu mazo māsu.

foto: Vida Press
Pērn Kanādas vizītes laikā princese Šarlote sildījās tajā pašā adītajā jakā, kas brālim bija mugurā 2015. gada maijā.

Savukārt prinča Džordža sarkanie šortiņi, kuros viņš apmeklēja māsas kristības ir tie paši, kurus reiz valkāja viņa tētis. Princi Viljamu vecāki pirmo reizi tajos saģērba 1984. gadā, kad lielais brālis devās uz slimnīcu, lai satiktu jaundzimušo brālīti princi Hariju.

foto: Vida Press
Princis Džordžs māsas kristībās bija ģērbts tēva bērnu dienu šortiņos. Princis Viljams savulaik tajos devās uz slimnīcu pie jaundzimušā brālīša prinča Harija.

Pirms dažiem gadiem, vērojot vecvecmāmiņai karalienei Elizabetei II par godu rīkotos svētkus „Trooping The Colour”, Džordžam mugurā bija tas pats zilais kombinezons, kas viņa tētim bērnībā, kad arī viņš klēpī savam tēvam princim Čārlzam nolūkojās svētku parādē no Bekingemas pils balkona.

foto: Vida Press
Princis Džordžs (pa kreisi) 2015. gadā ģērbts tajā pašā gaiši zilajā kombinezonā kā viņa tētis princis Viljams 1984. gadā.

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

gallery icon
67

Princi Džordžu vienmēr ģērbj šortiņos

Etiķetes eksperti atklāj, ka mazu zēnu ģērbšana šortiņos ir nerakstīts likums, kas norāda uz piederību augstākai klasei. Tas arī izskaidro, ...

gallery icon
35
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās