1dienas
21stundas
41minūtes
42sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
AS Laima ekskluzīvās produkcijas prezentācija ekskluzīvā ballītē

AS Laima ekskluzīvās produkcijas prezentācija ekskluzīvā ballītē

Jauns.lv

Jaunā un ekskluzīvā sortimenta izveidē AS Laima pirmo reizi sadarbojusies ar profesionāļiem no citas nozares. Recepšu izstrādē iesaistīti Latvijā atzīti šefpavāri un katrs no pavāriem radījis unikālas konfekšu receptes speciāli Laimai.

Kompliments no Laimas

Šefpavāru - Raimonda Zommera (Kaļķu vārti), Havjera Garsijas (Tex Mex), Laura Aleksejeva (36. Līnija) un Jāņa Kaira (Tallink restorāns Elements) veidotās konfektes ir apvienotas konfekšu kārbā Compliments. Jauno konfekšu prezentācija noritēja interjera salonā Trentini, kur sabiedrībā zināmiem ļaudīm un profesionāļiem tika sniegta iespēja pirmajiem nobaudīt jaunos kārumus.  

Lauris Aleksejevs, restorāns 36. līnija:

„Nav lietas, kas spētu būt veiksmīga bez mīlestības, bet, lai rastos mīlestība, ir nepieciešama saskanīga savienība. Piemēram, šokolādes krēms ar apelsīnu želeju tumšajā šokolādē ir ideālais pāris, jo apelsīns ar šokolādi sader perfekti, un šī kombinācija atrodama daudzos pasaulslavenos desertos”.

Havjers Garsija, restorāns Tex Mex:

„Konfektes, kuras esmu radījis, ir kompliments manai vecmammiņai Enriketai, Totonaku cilts indiānietei. Tieši viņa man atvēra durvis uz gastronomisko noslēpumu pasauli, un no viņas esmu mantojis savu garšas izjūtu.”

Raimonds Zommers, restorāns Kaļķu vārti:

Šokolāde sniedz enerģiju un saldina dzīvi. Es pats šokolādi ēdu katru dienu, un varbūt tieši tāpēc vienmēr smaidu un esmu pacilātā noskaņojumā, vienmēr tuneļa galā redzu gaismu – arī tad, kad gatavojot konfektes, nācās izvēlēties vienu ideālo ķirbju šķirni no 100 Latvijā pieejamajām.

Jānis Kairis, Tallink restorāns Elements:

Pārsteigt ar negaidītu ziedu pušķi – tā ir komplimentu klasika. Bet laba šokolāde spēj tik daudz vairāk – tā garantē pacilātu garastāvokli, jo dod tonusu, un piepilda ar laimes sajūtu. Žāvēti augļi, rieksti un marcipāns tumšajā šokolādē ir mana variācija, eksperiments, kas dzimis no vēlmes radīt ko līdzīgu bērnībā iecienītajai Serenādei, bet unikālu.

Pastaiga.lv / Foto: Jānis Buls