Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
mc2 atklāta unikāla Latvijas interjera un dizaina meistaru autorkolekcija 12 vannas istabas

mc2 atklāta unikāla Latvijas interjera un dizaina meistaru autorkolekcija 12 vannas istabas

Jauns.lv

Interjera un delikatešu centrā mc2 ar apbalvošanas ceremoniju noslēdzies aptuveni gadu ilgušais Latvijas interjera un dizaina meistaru autorkolekcijas 12 vannas istabas projekts. Starptautiska ekspertu žūrija par labākajiem atzina un ceļojumu uz Japānu piešķīra, interjera dizainerim Aleksandram Kipiaņi, Allai Amusinai un Jevgenijam Zefirovam, arhitektei Zanei Teterei un modes māksliniecei Natālijai Jansonei.

Allas Amusinas un Jevgenija Zefirova istabas nosaukums Agent 007.
Allas Amusinas un Jevgenija Zefirova istabas nosaukums Agent 007.

„Varu droši teikt, ka nekas tāds līdz šim nav radīts. Šis projekts ir ekskluzīvs, vienreizējs un tā mērķis ir sasniegts – radīts unikāls, mākslinieciski augstvērtīgs un pircēju pieprasīts vannas istabu dizaina risinājums. Visas 12 vannas istabas ir fantastiskas un skaidri jūtams, ka tās autori ieguldījuši tajā visu sirdi un dvēseli,” par projektu izsakās Reaton prezidents Boriss Gluhmans.

Apbalvošanas ceremonijas laikā interjera arhitektei Katrīnai Stirnai par istabu Urbanic – Organic, jeb Daba ienāk pilsētā tika piešķirta skatītāju balva. Uzvarētāja, interjera dizainera Aleksandra Kipiaņi meistardarbs ir kā Atelpas brīdis pēc kaujas, bet Allas Amusinas un Jevgenija Zefirova istabas nosaukums Agent 007. Arhitekte Zane Tetere un modes māksliniece Natālija Jansone veidojot istabu, iedvesmojušās no pasaulslavenā japāņu rakstnieka Haruki Murakami un radījušas istabu Japāna Eiropas acīm. Katrai no 12 vannas istabām ir savs stāsts un tās visas iespējams apskatīt mc2.

Interjera dizaina konkursā „Vannas istabu autorkolekcija – 12 istabas”, kopā piedalījās 19 Latvijas interjeristi un dizaineri, lai smeltos idejas pagājušajā vasarā dalībnieki devās iedvesmas ceļojumā uz Itāliju un Vāciju. Konkursā piedalījās Alla Amusina, Jevgenijs Zefirovs, Gaļina Mizgirjova, Viktorija Javkina, Aleksandrs Kipiaņi, Larisa Pomeščikova, Agnese Rudzīte, Aija Vitovska, Iveta Juhņēviča, Dace Zeltiņa, Pēteris Tulls, Marina Kravčenko, Santa Meikulāne, Reinis Liepiņš, Zane Tetere, Katrīna Stirna, Anna Djačenko, Tatjana Vlasova un Natālija Jansone.

Interjera un delikatešu centrs mc2 Latvijas tirgū darbojas, kopš 2002.gada un pagājušogad nosvinēja savu 10 gadu jubileju. 2002.gadā centru atvēra SIA „Reaton Ltd” un tā platība ir 13 000 kvadrātmetri. mc2 konceptuālā risinājuma prioritāte ir augsta preču kvalitāte, individuāla attieksme un īpaša klientu apkalpošanas kultūra. mc2 misija ir izcelt individualitātes aspektu, sniegt iespēju smelties interesantas idejas, kā arī piedāvāt saviem klientiem labāko, kas pasaules tirgū ir pieejams.

Raksts tapis sadarbībā ar Reaton/Publicitātes foto