Spilgtais "Chanel" rudens: sarkanā krāsā pat acu plakstiņi! FOTO
Par "Chanel" līnijas "Le Rouge Collection No. 1" seju izvēlēta aktrise Kristena Stjuarte.
2016. gada 19. oktobris, 09:39

Spilgtais "Chanel" rudens: sarkanā krāsā pat acu plakstiņi! FOTO

Jauns.lv

Sarkanā krāsā pat acu plakstiņi? Kāpēc gan ne, ja viņa tik labi izskatās, nodomāja „Chanel” un radīja spilgtu meikapa kolekciju „Le Rouge Collection No. 1“ īpaši šim rudenim. Šo dekoratīvo kosmētiku reklamē aktrise Kristena Stjuarte.

Kolekciju radījusi jaunā dizainere Lucia Pica, un klasiskajam franču modes namam šis negaidītais rudens meikapa kolorīts piešķir īstu modernisma noti. Kaut arī savulaik „Chanel” modes nama radītāja Koko Šanele pati sākotnēji grāva standartus, vēlāk tie kļuva par klasiku.

 

Kā atgādina „Chanel” modes nama pārstāvji, sarkana krāsa piešķir sievietei spēku, tāpēc šoruden viss grozās tikai ap sarkano. Savukārt pati kolekcijas radītāja skaidro, ka vēlējusies izpētīt šo krāsu un saprast, kas aiz tās slēpjas. Kādas izjūtas rada sarkanā krāsa, un par ko tā liek aizdomāties.

 

Kaut arī „Le Rouge Collection No. 1“ piedāvā arī citas krāsas, tieši sarkanā acīs krīt īpaši. Jo sevišķi – ēnas četros sarkanos toņos un ar rozā atblāzmu. Tiesa, ar tām uzkrāsoties, piemeklējot sev piemērotu nokrāsu un spilgtumu, ir patiešām īsta māksla. Uzmanies, citādi izskatīsies kā noraudājusies.

 

Satriecoši izskatās arī brūni matēto nokrāsu ēnas. Tās piestāvēs absolūti visām dāmām, padarot acis izteiksmīgākas. Ja uzkrāsosi intensīvāk – acis izskatīsies it kā ierāmētas. Brūno toņu ēnā pievienota arī maigi sarkanā.

"Chanel" pamācība - iedvesmai

"Chanel" meikapa pamācība


Kasjauns.lv/ Foto: Instagram, Facebook