Vai tik pikanti būtu jāģērbjas līgavai? Peldkostīms pārtop krāšņā kāzu kleitā. FOTO
Dizainers Alons Livnē šim kolekcijas tērpam devis nosaukumu „Debesis”. Tā dizainam viņš esot iedvesmojies no grieķu dievietes. „Es vēlējos radīt ko tādu, kas ir pasākuma nagla,” norāda modes mākslinieks.
2016. gada 25. oktobris, 07:08

Vai tik pikanti būtu jāģērbjas līgavai? Peldkostīms pārtop krāšņā kāzu kleitā. FOTO

Jauns.lv

Kāda visnotaļ pikanta kāzu kleita radījusi sašutuma vētru. Vai līgavai, dodoties pie altāra, patiešām pienāktos tā ģērbties?

Ņujorkā rīkotajā Līgavas tērpu modes nedēļā piedalās daudzi pasaulē atzīti un augsti vērtēti modes nami, sākot ar „Marchesa” un beidzot ar „Vera Wang”. Taču kāds no modes dizaineriem atļāvies uzdrīkstēties vairāk nekā visi pārējie. Viņš savā kolekcijā piedāvājis līgavas kleitu, kas atsedz ļoti daudz kailas miesas, padarot kāzu kleitu pārāk pikantu un seksapīlu, un līdz ar to izpelnoties daudz kritikas.

Izraēliešu modes dizainers Alons Livnē Līgavas tērpu modes nedēļas skatē piedāvājis neparastu kāzu kleitas izvēli. Kāds tērps no viņa jaunākās kolekcijas klaji demonstrē, ka līgavas kleita vairs nav simbols sievietes nevainībai un šķīstībai. Tā vietā viņš piedāvā līgavai kāzu dienā dodoties pie altāra un justies seksapīlai, iekārotai un pat nedaudz neķītrai.

Savu novatorisko ideju dizainers realizējis, miesaskrāsas bodiju izšujot ar sudrabotu pērlīšu un fliteru ornamentiem un tērpam aizmugurē piestiprinot gaisīgus svārkus. Ar izšuvumu palīdzību īpaša uzmanība pievērsta līgavas pašai intīmākajai vietai, padarot šo tērpu drīzāk piemērotu kāzu naktij, ne laulības ceremonijai.

Dizainers Alons Livnē šim kolekcijas tērpam devis nosaukumu „Debesis”. Tā dizainam viņš esot iedvesmojies no grieķu dievietes. „Es vēlējos radīt ko tādu, kas ir pasākuma nagla, ļoti unikāls, bet tajā pašā laikā sievišķīgs un maigs,” intervijā paskaidrojis modes mākslinieks.

 

Viņš paskaidrojis, ka bodijs esot „diezgan ērts”, bet tirgū līgavas tērpu piedāvāšot ar atturīgākiem, ķermeni nosedzošākiem virssvārkiem. Taču līgavas, kuras vēlēsies izrādīt vairāk miesas, varēs ieviest nelielas korekcijas. „Dejojot viņas varēs noņemt visrsvārkus un justies daudz seksīgākas,” norādījis dizainers.

Šī nebija vienīgā pikantā kāzu kleita, ko izraēliešu modes mākslinieks piedāvā savā jaunākajā kolekcijā. Tērps ar nosaukumu „Venēra” darināts kā Brazīlijas karnevāla dejotājas cienīgs krūšturis, bet svārku priekšdaļā esošie divi šķēlumi iesniedzas līdz par līgavas gurniem. Līdzīga stila tērpus modes skatēs pēdējā pusgada laikā demonstrējušas tādas modeles kā Bella Hadida un Kendala Dženere.

Princeškleitas, kuru darināšanā bija izmantoti desmitiem metru gaisīgā tilla, tagad nomainījusi cita modes tendence. Tā kā līgavas aizvien biežāk vēlas izrādīt vairāk auguma un kailas miesas, radīti viņu vēlmēm atbilstoši tērpi.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press