Dziedātāja Keitija Perija latviešu uzņēmumā pasūta īpatnēju krekliņu. FOTO. VIDEO
Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija latviešu uzņēmumam „Printful” pasūtījusi apdrukāt krekliņus, ar kuru iestājas par Hilarijas Klintones kļūšanu par ASV prezidenti, kuru viņas pretinieks nodēvējis par „nasty women” – riebekli.
2016. gada 26. oktobris, 07:54

Dziedātāja Keitija Perija latviešu uzņēmumā pasūta īpatnēju krekliņu. FOTO. VIDEO

Kasjauns.lv

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne, dziedātāja Keitija Perija, kura pirms pieciem gadiem latviešus iepriecināja Latviešu namā dejojot „Sudmaliņas”, savas 32. dzimšanas dienas, 25. oktobra, priekšvakarā, atkal latviešiem likusi par sevi runāt. Viņa latviešu uzņēmumā pasūtījusi „riebekles” krekliņu.

Amerikāņu dziedātāja, komponiste un mūziķe Keitija Perija 2011. gada rudenī latviešus iepriecināja ar savu jaunā videoklipa „The One That Got Away” sižetu - viņa ieskrēja Losandželosas Latviešu biedrības nama zālē un latviešu kāzās dejoja „Sudmaliņas”. Tagad viņa atkal izrādījusi atzinību latviešiem, protestējot pret ASV prezidenta kandidāta, republikāņa Donalda Trampa vulgārajiem izteikumiem par sievietēm.

Portāls Kasjauns.lv jau rakstīja, ka kādā 2005.gadā uzņemtajā video Tramps ir dzirdams sakām: „Ja tu esi zvaigzne, viņas ļaus tev darīt visu”. Tāpat Tramps toreiz publiskā sarunā kādu sievieti nosauca par kuci. Tramps savā priekšvēlēšanu kampaņā vairakkārt izcēlies ar saviem šovinistiskiem izteicieniem un izlēcieniem. Pirms dažām dienām kādā priekšvēlēšanu debašu laikā viņš savu konkurenti no Demokrātu partijas Hilariju Klinotoni nosaucis par „nasty woman” (aptuvenā tulkojumā - riebekli), kas sabiedrībā izraisīja plašu rezonansi.

Keitija Perija – "riebeklīte"

ASV šovbiznesa zvaigzne Keitija Perija, atbalstot Hilarijas Klintones izvirzīšanu ASV prezidentes amatam, savi pozicionē kā Nasty woman. Šādā neglaimojošā vārdā ...

gallery icon
17

Solidarizējoties ar sievietēm, kuras apvainojis Tramps, un atbalstot Klintones kandidatūru uz ASV prezidentes amatu, Perija Losandželosā strādājošam latviešu uzņēmumam „Printful” pasūtījusi krekliņu, uz kura uzdrukāts teksts: „„I’m with nasty woman” („Es esmu kopā ar riebekli”).

Uzrakstu uz krekliņa drukāja „Draugiem group” uzņēmums „Printful”, kura ražotne atrodas Losandželosā, bet birojs Latvijā. „Prinful” kurjers šos krekliņus arī nogādāja Perijai uz mājām, bet tos viņas vietā gan saņēma dziedātājas asistente.

„Nasty women” – izdrukāts „Printful”

Tramps Klintoni nosauc par riebekli

Keitija Perija: „The One That Got Away”

Keitija Perija, apmeklējot 2013. gada „Grammy” balvu vakaru

gallery icon
12

Keitijai Perijai zelta zobi ar briljantiem!

gallery icon
17

Keitija Perija ceļo ar vairāk nekā 20 čemodāniem

Populārā dziedātāja Keitija Perija šobrīd aktīvi tūrē pa Eiropu un nesen manīta Cīrihes lidostā. Viņas daudzos koferus un ceļasomas personāls ...

gallery icon
8

Keitijai Perijai uz nadziņiem zīmēti rūķīši

gallery icon
10

Elmārs Barkāns/Foto: Vida Press

Atslēgas: