Zīmuļveida svārki. Tos var atļauties jebkādas figūras īpašniece! FOTO
Modele Rozija Hantingtone-Vaitlija piegulošus svārkus kombinē ar svīteri.
2014. gada 18. marts, 07:09

Zīmuļveida svārki. Tos var atļauties jebkādas figūras īpašniece! FOTO

Jauns.lv

Aktuālākās tendences liecina – tev jāizvēlas vai nu kupli un plandoši vai arī pavisam pieguloši svārki. Runājot par pēdējiem, daudzas sievietes tiem iet garām ar līkumu, baidoties, ka šādi svārki izcels visas figūras nepilnības. Bet vai tam ir pamats?

Stilisti uzskata, ka šis apģērba gabals patiešām ir piemērots visu ķermeņa tipu īpašniecēm – sākot no atlētiskajām taisnstūra figūras īpašniecēm līdz sievietām ar smilšu pulksteņa figūru. To, ka pieguloši svārki labi izskatās dāmām ar izteiksmīgām formām, mums vairākkārtīgi apliecinājusi realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un aktrise Kristīna Hendriksa. Šādu svārku modeli – zīmuļsvārkus - savulaik ieviesa modes nams Dior. Tie tika radīti kā alternatīva citam tolaik populāram, bet ļoti nepraktiskam modelim – gariem svārkiem ar savilkumu pie apakšstilbiem.

Šobrīd modē ir vēl viena sena tendence no Dior arhīviem – „new look” stils ar plandošiem svārkiem un piegulošu augšdaļu. Taču, ja tik liels uzsvars uz ķermeņa apakšdaļu tev šķiet pārāk smagnējs, tad labāka izvēle būs pieguloši svārki šobrīd aktuālajā midi garumā.

Uzsver savus labākos dotumus! Ja gurnu zona tev šķiet pārāk apjomīga, izvēlies vienkrāsainus svārkus. Kombinē tos ar rakstainu augšdaļu, tādā veidā pievēršot lielāko uzmanību tai. Savukārt šauru gurnu īpašniecēm, tieši otrādi, rakstaini svārki jāsaskaņo ar vienkrāsainu augšdaļu, tādā veidā radot ilūziju par apaļīgākām formām.

Pilnīgākām sievietēm noderēs vēl viens viltīgs knifiņš – lai figūra izskatītos slaidāka, izvēlies topu ar volāniem vai dziļu V veida izgriezumu. Tas tev vizuāli liks izskatīties slaidākai. Īsa auguma sievietēm vislabāk izskatīties svārki garumā nedaudz virs ceļa, bet garākām dāmām derēs arī tādi svārki, kuru apakšmala ir uzreiz zem ceļgala.

Ja tava problēmzona ir vēders, meklē svārkus ar volānu, kas krīt pāri šai vietai. Lūkojoties pēc piegulošiem svārkiem, noteikti pievērs uzmanību izmēram. Ja tie būs par lielu, tad gurni izskatīsies apjomīgāki. Bet, ja par mazu, tad kā uz delnas būs redzamas visas ķermeņa nepilnības. Ja nejūties droša par savu spēju adekvāti novērtēt pareizo izmēru, paņem līdz uz veikalu draudzeni vai arī pajautā pārdevējai.


Kasjauns.lv / Foto: All Over Press