Notiks starptautiskā skaistuma izstāde "Expo Beauty 2014"
2014. gada 10. aprīlis, 16:27

Notiks starptautiskā skaistuma izstāde "Expo Beauty 2014"

Jauns.lv

„Expo Beauty 2014”, kas 11.-13. aprīlī risināsies „Skonto” hallē, ir ikgadējs pavasara pasākums, kas trīs dienu garumā dod iespēju apmeklētājiem iepazīties ar jaunumiem skaistuma pasaulē, tikties ar meistariem, saņemt kvalificētu speciālistu padomus, profesionālu informāciju un radošu iedvesmu, portālu Kasjauns.lv informē pasākuma rīkotāji.

Lielā pieredze devusi organizatoriem iespēju ieskatīties nākotnē un piedāvāt dalībniekiem un izstādes apmeklētājiem absolūti jaunu pasākuma formātu. Pavasaris alkst pēc pārmaiņām. Ne tikai vizuālām, bet arī iekšējām. Expo beauty 2014 kļūs par vienīgo pavasara notikumu Latvijā, kas sevī apvienos skaistuma un veselības jēdzienus, tendences, modes virzienus un simtiem profesionāļu unikālo pieredzi no visas valsts.

11. aprīlī Baltijas vizāžistu un imidža dizaineru asociācija, sadarbībā ar modes žurnālu “Fash-ion”, apmeklētājiem sniegs unikālu iespēju vērot “Dzīvo aizkulises šovu”(Real Backstage Show), kur tiks prezentēts Full Fashion Look, Vasara 2014” ar tēmu “Sport Couture”. Neraugoties uz to, ka izstādes apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja sākumā vērot šova aizkulises, tam sekos modes šovs ar šīs vasaras karstākajām tendencēm, kuras tiks apvienotas vienā galvenajā pamattēmā “Sport Couture”. Aizraujošais modes šovs notiks sadarbībā ar Latvijas stilistiem, apģērbu dizaineriem un modes veikaliem.

Pie “Sport Couture” tēla radīšanas strādās:

Stilists un imidža dizainers:

Maija Armaņeva, www.armaneva.com sertificēta stiliste, imidža dizainere un personīgais šopers

Pabeigusi "Bogomolov’ Image School" ar programmu "Image Designer" un "Uptodate Fashion Academy" Milānā ar programmu "Personal Shopper", kā arī saņēmusi sertifikātu no Milānas Personīgo Šoperu Asociācijas ("Associazione Italiana Personal Shopper").

Šobrīd Maijai ir liela pieredze darbā kā ar privātiem klientiem, tā arī ar medijiem. Viņa ir radījusi neskaitāmus tēlus reklāmas projektiem un mūzikas videoklipiem, to skaitā Krievijas, Somijas un vācu izpildītājiem.

Maijas galvenā aizraušanās dzīvē – darīt cilvēkus skaistākus, stilīgākus un panākt, lai viņi justos harmonijā ar sevi. Skaists cilvēks, kuram ir savs neatkārtojams stils, mainās ne tikai no ārienes, bet mainās arī viņas iekšējā pasaule – viņam visas durvis ir atvērtas!

Programmas grima mākslinieki:

AļonaSmirnova, “RightPeople”, www.rightpeople.lv

NatālijaVoznesenska, „Baltijas vizāžistu un imidža-dizaineru asociācija”

IrinaSaļiš, “ImuartiStudio”

Viktorija Šeina, salons „AMIStudio”

Frizieri-stilisti:

Inese Alšane

Laine Kublinska

Jeļena Krilova, „Baltijas vizāžistu un imidža-dizaineru asociācija”

Samira Mahmudova

Latvijas dizaineri un zīmoli:

Alexandra Westfal

Coo Culte

Art Jam

Elmira Kakimova EFL

Apģērbu veikali:

Veikals “Sportland”

Veikals “Orange”

Veikals “Gabriela”

Programma:

12:30-15:30  “Modeļu transformācija” - Dzīvais aizkulises šovs (Realtime fashion backstage)

15:30-’7:00  “Fotosessija”, fotogrāfs Sergejs Skopencevs

17:00-17:30 “Catwalk on stage” - Full Fashion Look, Vasara 2014/

 „Sport  Couture, Vasara 2014”.

Muzikālais pavadījums

Dana Sokolova, „DANA S”

Fotogrāfs

Sergejs Skopencevs,

Modeļu aģentūra

Gints BUDE modes nams

Pasākuma norises vieta: SKONTO HALLE


Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto