Astrologi brīdina par vājprātu tuvākajās nedēļās
Astrologi apgalvo, ka pašlaik dzīvojam īpaši saspringtā laikā, līdz 29. aprīlim – Saules gredzenveida aptumsumam – mūs vajās strīdi ar tuviniekiem un mīļotajiem draugiem, nervu spriedze, dažādi dumpji un citas likstas.
Cita pasaule
2014. gada 17. aprīlis, 05:43

Astrologi brīdina par vājprātu tuvākajās nedēļās

Jauns.lv

Pašlaik dzīvojam starp diviem – Mēness un Saules - aptumsumiem, ko astrologi uzskata par īpaši nemierīgu laiku, kas var radīt kataklizmas gan personiskajā, gan globālā līmenī. Līdz 29. aprīlim mūs pastiprināti vajās dažādu nelaimju iespējas. Tādēļ nevajadzētu doties ceļojumos, dibināt uzņēmumus, pirkt auto…

Strīdi ar mīļotajiem, nervu spriedze, nekontrolējumi notikumi

Kaut arī ne Mēness pilnais aptumsums (15. aprīlī), ne Saules gredzenveida aptumsums (29. aprīlī) Latvijā nebija un nebūs redzams, to ietekmi mēs izjūtam. Laiks starp Mēness un Saules aptumsumiem ir psiholoģiski saspringts. Daudzi sajutīs sevī neizskaidrojamu nemieru, neapmierinātības sajūtu, būs viegli aizvainojami un aizkaitināmi. Ap Saules aptumsuma laiku tas vairāk izpaudīsies kā rīcība, bet ap Mēness aptumsuma laiku kā biežas garastāvokļa maiņas, sava blogā raksta astroloģe Ināra Kupica.

Aptumsuma dienās nevajag parakstīt svarīgus dokumentus, piedalīties nopietnu lietu izskatīšanā, būt rezervētiem sabiedrībā, gan darbā, gan sadzīvē bez liekas uzstājības izlemt strīdīgus jautājumus, pieturēties pie tradicionālām vērtībām, iesaka Kupica. Tāpat vajadzētu atturēties no ceļojumiem, ievērot drošības pasākumus transportā un sadzīvē, izvairīties no nervu pārslodzēm un attiecību skaidrošanas, censties būt mierīgiem un nosvērtiem. Firmām, kuras dibinātas Mēness vai Saules aptumsuma laikā, mierīgas dzīves nebūs, brīdina astroloģe.

Notikumus nedēļu pirms aptumsuma ļoti reti izdodas ievirzīt plānotā gultnē, tie kļūst nekontrolējami, iegūst lielāku vērienu un ātrumu, bet notikumiem aptumsuma dienā ir liktenīga nozīme, liecina zvaigžņu stāvoklis. Tāpēc svarīgus lēmumus būtu vēlams pieņemt nedēļu pēc aptumsuma.

Personiskajā līmenī: nopietnas attiecības tiks negaidīti sarautas jeb pārtrauktas, bet kādam priekšā stāv ļoti nopietns strīds ar mīļoto. Tāpat jūs varat atbrīvoties no kāda sena un apgrūtinoša sakara vai draudzības un sākt lūkoties pēc jauniem un daudz interesantākiem draugiem. Darījumu vides darboņiem ir kā reiz piemērots brīdis nedaudz atiet malā no līgumu un citu svarīgu dokumentu parakstīšanas. Pretējā gadījumā jūs varat ciest neveiksmi. Jānogaida vismaz līdz maija sākumam, prognozē Kupica.

„Cilvēki dumposies. Bangos emocijas, tās ies uz pilnu jaudu”

Naktī uz 15.aprīli norisinājās Mēness aptumsums, kam pēc nedēļas (22. aprīlī) sekos Lielais kardinālais krusts debesjumā, bet vēl pēc nedēļas – Saules gredzenveida aptumsums. Tādēļ gaidāms daudz destruktīvu emociju, portālam mixnews.lv teica astroloģe Sindija Eldmane.

Starp Mēness un Saules aptumsumiem - 22.aprīlī - debesīs izveidosies tā saucamais Lielais kardinālais krusts (krustā sastāsies planētas Plutons, Jupiters, Marss un Urāns), kas situāciju padarīs vēl saspringtāku. Par šī perioda bīstamību jau iepriekš brīdināja astrologs Edijs Spāre un arī viņa kolēģa Sindija Eldmane apstiprināja, ka spriedzes netrūks.

„Aptumsumu periods un destruktīvais kardinālais krusts cilvēkos radīs nemieru, gribēsies izrauties no vecā, ierastā, cilvēki dumposies. Visbūtiskāk to izjutīs Auni, Vēži, Svari un Mežāži. Tiks sagrauts vecais, veidosies jaunais. Bangos emocijas, tās ies uz pilnu jaudu. Visas krustā sastājušās planētas, izņemot Jupiteru, ir ar graujošu enerģiju,” saka Eldmane. Viņa norāda, ka šajā laikā iespēju robežās cilvēkiem jāmēģina savaldīties, jo bieži vien nepārdomātas emocijas var novest pie nepatīkama iznākuma.

„Vajadzētu saudzēt sevi, piedomāt, kā pielietojam savas enerģijas, jo tās var pāraut visu - gan attiecības, gan biznesu, gan darba attiecības. Domājams var būt arī nemieri tautās, avārijas aiz neapdomības. Iesaistītas smaga kalibra planētas, kad rada vairāk zaudējumu nekā ieguvumu. To izjutīs visa pasaule,” akcentē astroloģe. „Protams, viss atkarīgs no cilvēka uztveres – ja cenšas sevi transformēt, tad var iziet cauri ar mazākiem pārdzīvojumiem,” piebilda Eldmane.

Uzdarbosies radikāli noskaņoti vīrieši

Savukārt ezotēriķe Anželika Žuravska jau šī gada sākumā brīdināja, ka ap šo laiku ir paaugstināta traumu iegūšanas iespējamība un veselības traucējumu rašanās. Var sagaidīt arī fiziskos konfliktus, spilgtas situācijas, kas saistītas ar aktīvi, radikāli noskaņotiem vīriešiem, un, diemžēl, var sagaidīt arī vulkānu aktivizāciju. „Es šajā laikā vispār izvairītos no konfliktiem,” teica Žuravska.

Tas, ka pirmā gada puse būs piesātināta ar planētu retrogradāciju, norāda uz to, ka saasināsies starptautiskās attiecības politiskajā arēnā. Var saasināties konflikti starp politiskajiem līderiem, norādīja astroloģe un piebilda: „Un mums, vienkāršajiem mirstīgajiem, neiesaku iegādāties automašīnas, kā arī jābūt gataviem tam, ka mašīnas šogad biežāk būs jālabo. Tāpat arī veselībai šogad nav īpaši labi rādītāji - dažas saslimšanas būs grūti nosakāmas, tāpat arī atlabšana pēc operācijām var ievilkties. Iesaku braucienus un ceļojumus atlikt uz vasaru un otru gada pusi.”

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press