Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Neticiet, ka mīlestība dzīvo trīs gadus" - Jūlija Navaļnaja dalās emocionālās pārdomās savā dzimšanas dienā
foto: https://www.instagram.com/yulia_navalnaya
Jūlija un Aleksejs Navaļniji bija precējušies 24 gadus - līdz Alekseja nāvei 2024. gada 16. februārī. Jūlija viņu sauc par pašu labāko dāvanu, ko saņēmusi no dzīves.
Attiecības

"Neticiet, ka mīlestība dzīvo trīs gadus" - Jūlija Navaļnaja dalās emocionālās pārdomās savā dzimšanas dienā

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Savas 48. dzimšanas dienas emocijās dalījusies Kremļa opozicionāra Alekseja Navaļnija (1976-2024) līdzgaitniece un atraitne Jūlija Navaļnaja. Šī ir viņas pirmā dzimšanas diena pēc vīra nāves.

"Neticiet, ka mīlestība dzīvo trīs gadus" - Jūlija...

Lūk, ko savā dzimšanas dienā, 24. jūlijā, viņa raksta sociālajos tīklos:

"Šodien man ir dzimšanas diena. Šogad man negribas priecāties par šo dienu, bet arī ciest (un tādējādi izrādīt vājumu) man nepatīk - ja sāksi, tad apstāties būs grūti. Bet man ļoti gribas ar jums šodien dalīties ar kaut ko svarīgu. Ar katru gadu arvien vairāk aizdomājies, kā esi kļuvis par to, kas esi šobrīd, kā viss tavā dzīvē ir noticis tieši tā, kā tas noticis. Un vai tas varētu būt noticis citādi. Es pati sev atbildu uz šo jautājumu: iespējams, varētu būt. Ja es nebūtu satikusi to smieklīgo gaišmataino puisi, kad man bija 22 gadi. Bet es viņu satiku. Un katra diena pēc tās tikšanās bija svētki un mana dzimšanas diena katru dienu. Jums melo, kad saka, ka mīlestība dzīvo trīs gadus. Neticiet. Īsta mīlestība dzīvo vienmēr: jūs esat blakus, jūs esat šķirti, jūs smejaties, jūs strīdaties, bet katru sekundi jūs jūtat - nav neviena tuvāka un dārgāka. Tā ir pati labākā dāvana, ko esmu saņēmusi no dzīves. Un tā ir kopā ar mani uz visiem laikiem. Paldies jums visiem milzīgs par apsveikumiem. Jūsu atbalsts, jūsu vārdi, jūsu ziņas, jūsu atmiņas man dod spēku!"

Jūlijas Navaļnajas vīrs, 47 gadus vecais Kremļa opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs nomira 2024. gada 16. februārī Jamalas-Ņencu autonomā apgabala kolonijā Nr. 3 "Polārais vilks", kas ir viena no visskarbākajām brīvības atņemšanas iestādēm Krievijā gan režīma, gan apstākļu ziņā. 

Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, atrodoties ieslodzījumā, miris, piektdien paziņojusi vietējā ieslodzījumu vietu (ФСИН) vietu pārvalde. Trešdien Navaļnija preses sekretāre pavēstīja, ka politiķis jau 27.reizi ieslodzīts karcerī. Navaļnijam bija 47 gadi.

Krievijas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs (1976-2024)

Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, atrodoties ieslodzījumā, miris, piektdien paziņojusi vietējā ieslodzījumu vietu (ФСИН) vietu pārvalde. Trešdien Navaļnija preses sekretāre ...

Alekseja Navaļnija un viņa sievas Jūlijas dzīve "Instagram" mirkļos