foto: https://www.instagram.com/yulia_navalnaya
Jūlija Navaļnaja aizkustinoši atvadās vīra bēru dienā: "Ļoša, paldies par 26 gadiem absolūtas laimes"
Attiecības
2024. gada 1. marts, 16:45

Jūlija Navaļnaja aizkustinoši atvadās vīra bēru dienā: "Ļoša, paldies par 26 gadiem absolūtas laimes"

Jauns.lv

Krievijas opozīcijas politiķa Alekseja Navaļnija bēru dienā viņa sieva un divu bērnu māte Jūlija Navaļnaja publiskojusi sirsnīgus atvadu vārdus.

"Ļoša, paldies par 26 gadiem absolūtas laimes. Jā, pat par pēdējiem trim laimes gadiem. Par mīlestību, par to, ka vienmēr mani atbalstīji, par to, ka liki man smieties pat no cietuma, par to, ka vienmēr par mani esi domājis," viņa raksta.

"Es nezinu, kā dzīvot bez tevis, bet es centīšos darīt visu iespējamo, lai tu tur augšā priecātos par mani un lepotos ar mani. Es nezinu, vai man tas izdosies vai ne, bet es mēģināšu.

Esmu pārliecināts, ka mēs kādu dienu satiksimies. Man ir tik daudz neizstāstītu stāstu tev, un man telefonā ir tik daudz tev saglabātu dziesmu, muļķīgu, smieklīgu un vispār, atklāti sakot, briesmīgu dziesmu, bet tās ir par mums, un es tik ļoti gribēju, lai tu tās noklausies. Un es tik ļoti gribēju skatīties, kā tu tās klausies un smejies, un pēc tam apskauj mani.

Mīlu tevi mūžīgi. Dusi mierā."

Alekseja Navaļnija un viņa sievas Jūlijas dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Krievijas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs (1976-2024)

Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, atrodoties ieslodzījumā, miris, piektdien paziņojusi vietējā ieslodzījumu vietu (ФСИН) vietu pārvalde. Trešdien Navaļnija preses sekretāre ...

gallery icon