foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video.
"Mēs zinām, kādēļ konkrēti Putins nogalināja Alekseju," Jūlija Navaļnija nākusi klajā ar jaunu paziņojumu pēc vīra nāves
Jūlija Navaļnija.
Pasaulē
2024. gada 19. februāris, 15:40

"Mēs zinām, kādēļ konkrēti Putins nogalināja Alekseju," Jūlija Navaļnija nākusi klajā ar jaunu paziņojumu pēc vīra nāves

Jauns.lv

Jūlija Navaļnija ierakstījusi video uzrunu, kurā paziņojusi, ka turpinās sava nogalinātā vīra - Alekseja Navaļnija - lietu. Tā teikts politiķa "YouTube" kanālā.

Politiķa sieva nākusi klajā ar jaunu paziņojumu pēc vīra nāves. Tajā viņa sacīja, ka turpinās bojāgājušā politiķa lietu. Viņa aicināja visus piecelties kopā ar viņu.

"Nogalinot Alekseju, Putins nogalināja pusi manis - pusi manas sirds un pusi manas dvēseles. Bet man ir palikusi otra puse, un viņa man saka, ka man nav tiesību padoties. (... ) cīnieties, un nepadodieties. Es nebaidos, un jūs nebaidieties," sacīja jūlija Navaļnija.

Savā video Navaļnija paziņojusi, ka zina, kādēļ nogalināts politiķis: "Mēs zinām, kādēļ konkrēti Putins nogalināja Alekseju pirms trim dienām. Mēs jums par to drīz pastāstīsim. Mēs noteikti uzzināsim arī to, kurš tieši un kā tieši izpildīja šo noziegumu. Nosauksim uzvārdus un parādīsim viņu sejas," saka Navaļnija.