foto: action press/ Vida Press
Skandalozā Vācijas princese pozē "Playboy" un joprojām cer atrast īsto mīlestību
Princese Ksenija atzīst, ka slava viņai patiesībā ir traucējusi satikt laimīgo princi.
Dzīvesstils
2024. gada 14. februāris, 06:56

Skandalozā Vācijas princese pozē "Playboy" un joprojām cer atrast īsto mīlestību

Jauns.lv

Vācu princese Ksenija Florence Gabriela Sofija Irisa ir kļuvusi par pirmo aristokrāti, kura kaila pozējusi “Playboy”. Princeses vārds ir nonācis mediju virsrakstos ne tikai pikanto fotogrāfiju, bet arī viņas netradicionālā dzīvesveida dēļ.

Saksijas princese Ksenija Florence Gabriela Sofija Irisa kaila pozēja Vācijas žurnālam “Playboy”, šādā veidā tiecoties parādīt, ka "katra sieviete ir skaista tāda, kāda viņa ir". 37 gadus vecā princese, kuras vecvectēvs bija pēdējais Saksijas karalis Frīdrihs Augusts III, iepriekš ir bijusi saderinājusies sešas reizes, taču oficiāli apprecēties viņai tā arī nav izdevies, vēsta Dailymail.co.uk.

Taču Ksenija apgalvo, ka joprojām nav zaudējusi cerības atrast savu īsto mīlestību, un vācu tabloīdam Bild stāsta: "Es joprojām ticu lielajai mīlestībai. Es arī domāju, ka šodien es daudz labāk spētu izjust potenciālo partneri".

2010. gadā Ksenija savus mīlas piedzīvojumus pārcēla uz Angliju, kur piedalījās “BBC Three” realitātes šovā "Undercover Princesses", kura darbība risinājās Eseksā. Princese, kura apgalvoja, ka ir radiniece 1000 gadu senajai karaliskajai Vetinu ģimenei, neslēpa, ka kāzas joprojām ir viņas sapnis un ka laimīgais skaitlis septiņi varētu būt tas, kas beidzot aizvedīs viņu pie altāra. Viņa piebilda: "Galu galā, kā mēdz teikt, "viss labais nāk no skaitļa septiņi, vai ne?".

foto: ddp/Stoccy / Vida Press
2019. gadā.

Princeses Ksenijas izaicinošās fotosesijas mērķis bija izcelt viņas dabisko skaistumu, sakot, ka "katra sieviete ir skaista tāda, kāda viņa ir", un tai nav jāpielāgojas modes tendencēm vai jāveic plastiskās operācijas, lai kādam izpatiktu.

Viņa nezina, vai ģimenei tas šķistu pieņemami

Ksenija atzīst, ka būtu pārsteigta, ja viņas konservatīvi noskaņotā dižciltīgā ģimene žurnālu nopirktu, taču cer, ka viņi vismaz respektē viņas izvēli. Ksenija ir pārliecināta, ka vismaz viņas vecvectēvs Frīdrihs Augusts III, pēdējais Saksijas karalis, noteikti akceptētu viņas jaunāko fotosesiju. "Viņš man tika raksturots kā ļoti asprātīgs un sirsnīgs," viņa skaidroja žurnālam.

foto: ddp/Ralf Müller / Vida Press
2023. gadā.

Ksenija ir zināma kā dziedātāja un apskatu autore, šī asprātīgā fotosesija ir viņas jaunākais iznāciens medijos. Savas spilgtās personības dēļ viņa slavu izpelnījusies jau iepriekš. Intervijās medijiem Ksenija atzinusi, ka "allaž cīnījusies ar aizspriedumiem" sava titula dēļ, taču galu galā sapratusi, ka tā ir svētība, kas jāizmanto. Šī fotosesija nav pirmā reize, kad princeses uzvedība ir raisījusi publiskas diskusijas.

Pati Vetinu karaliskā ģimene 2011. gadā noraidīja viņas pretenzijas uz titulu pēc tam, kad Ksenija publicēja savu biogrāfiju: "Xenia: The Life of a Princess in the 21st Century". "Viņa ir nekas. Viņai nevar būt biogrāfija," paziņoja izzudušās dinastijas galva Marija Emanuela, Meisenes markgrāfiene, piebilstot, ka "šī lieta ir briesmīga, 1000 gadu senā Vetinu nama katastrofa".

Tomēr ir pierādīts, ka Ksenija ir pēdējā Saksijas karaļa Frīdriha Augusta III mazmeita, un viņa ir zināma ar saviem karaliskajiem radurakstiem. Viņas māte Irisa, Saksijas karaliene, ir prinča Tima (1923-1983) meita. Tima tēvs - Ksenijas vecvectēvs - bija princis Ernsts Heinrihs, Austrijas erchercogienes Luīzes vīrs un pēdējā Saksijas karaļa Frīdriha Augusta III dēls. Pēc Vācijas sakāves Pirmajā pasaules karā 1918. gadā Frīdrihs brīvprātīgi atteicās no troņa pēc 14 gadu valdīšanas.

Slava un pretrunas

Neraugoties uz to, ka Ksenija ir daudz kritizēta par savām pretrunīgajām darbībām, princese ir pieņēmusi savas karalisko izcelsmi un iemantojusi slavu pasaules šovos.

2016. gadā viņa piedalījās Izraēlas projektā, kurā slavenību fani vairākas nedēļas pavadīja intīmā telpā, kameru ielenkumā pildot dažādus uzdevumus. Drīz pēc tam viņa sāka uzstāties deju šovos un 2021. gadā piedalījās raidījuma "Es esmu slavenība!" Vācijas versijā, savukārt pavisam nesen, pagājušajā gadā, viņa filmējās vietējā ziepju operā "B:REAL". Taču slava princesei ne vienmēr ir bijusi viegla. Princese apgalvo, ka viņas tituls viņai ir traucējis atrast savu lielisko princi.

Intervijā 2010. gadā viņa teica: "Godīgi sakot, esmu vientuļa jau kopš piedzimšanas. Pēc neilga laika visi ir izrādījušies sliktie puiši."

Tajā pašā gadā Ksenija savos mīlestības meklējumos pārcēlās uz Angliju, kur piedalījās “BBC Three” raidījumā "Undercover Princess", slēpjot savu slavenības statusu un dzīvojot vienkāršu dzīvi kopīgā mājā Eseksā kā "Gabija no Vācijas". Diezgan neparastā šova koncepcija paredzēja, ka ārzemju aristokrātu grupa tiek atstāta zināmā mērā likteņa varā, lai viņi paši rūpējas par sevi, uzņemoties ikdienišķus darbus frizētavā, kafejnīcā un kriketa veikalā.

Vācijas princese Ksenija - pirmā aristokrāte, kura pozējusi "Playboy"

gallery icon