Dua Lipa apmeklē "Zelta globusa 2024" ceremoniju "Schiaparelli" dizainētā kleitā

Popzvaigzne Dua Lipa "Zelta globusa 2024" ceremonijā ieradās piegulošā melnā samta kleitā, kuru radījis modes nams "Schiaparelli". Kleitas dizains gan ...

gallery icon
Stila jaunumi
2024. gada 11. janvāris, 10:19

Skaistums prasa upurus - Dua Lipa atklāj, ka savā ekstravagantajā kleitā ar pūlēm spēj apsēsties

Jauns.lv

Sociālajos tīklos izplatījies video, kurā popdziedātāja Dua Lipa, demonstrējot, cik brīnišķīgi izskatās savā skaistajā kleitā, tik tikko varēja apsēsties.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press

Dziedātāja 7. janvārī notikušajā "Zelta globusa" pasniegšanas ceremonijā ieradās patiešām burvīgā tērpā - melnā samta kleitā, kuru radījis modes nams "Schiaparelli". Kleitas dizains bija uzmanību piesaistošs. Tai bija ļoti pieguloša augšdaļa, uz kuras bija zeltītu "kaulu" raksts, kas atgādināja cilvēka anatomiju, un plandoša satīna svārku daļa, ziņo mirror.co.uk.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press

Tomēr kleitas strukturētā korsetes tipa jostasvieta radīja popzvaigznei zināmas kustību grūtības ceremonijas laikā. 

Dziedātāja pēc tam sociālajā tīklā Instagram publicēja video, kurā redzams, kā viņa cenšas apsēsties. Turoties pie margām un noliecoties slīpi, viņai beidzot izdevās iekārtoties uz krēsla.

"Paldies "Zelta globusa" pasniegšanas ceremonijai par tik jauko vakaru pagājušajā naktī," viņa vēstīja savā ierakstā, "Vienīgais, kā pietrūka, bija atlokāms krēsls".

Izturēt vakaru tik specifiska dizaina tērpā 28 gadus vecajai aktrisei noteikti nebija viegli, tomēr ir skaidrs, ka šis acīmredzami mokošais skats bija tā vērts. Dua Lipa atklāja, ka šāds izskats bijis apzināts vēstījums saistībā ar viņas pirmo "Zelta globusa" nomināciju kategorijā "Labākā dziesma kinofilmā" par filmā "Barbie" skanošo dziesmu "Dance the Night".

Vaicāta, kas viņu visvairāk iedvesmoja izveidot savu izskatu, dziedātāja neslēpa, ka nevēlas demonstrēt tipisko Holivudas glamūru un klasiku. "Tas ir ļoti holivudisks pasākums," viņa uz sarkanā paklāja teica "Access Hollywood" . "Es ļoti priecājos, ka varu uzposties un būt šeit."

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press

Dua Lipa nav vienīgā zvaigzne, kuras tērps šogad pievēris uzmanību "Zelta globusa" ceremonijā. 55 gadus vecā Džiliana Andersone uz šo pasākumu ieradās satriecošā baltā kleitā, kas bija izšūta ar stilizētiem sieviešu dzimumorgānu zīmējumiem. Intervijā, ko viņa pirms ceremonijas sniedza izdevumam Deadline, filmas "The Fall" un seriālu "Slepenās lietas" un "Sex Education" zvaigzne aicināja cilvēkus vērīgāk aplūkot viņas tērpu. "Uz tā ir izšūtas vagīnas," viņa vērsa uzmanību.

Zelta globusa balva (Golden Globe Award) ir ASV apbalvojums par darbību kinematogrāfijā vai televīzijā, kuru pasniedz kopš 1944. gada. Balvai nominētās filmas un cilvēkus izraugās Holivudas Ārzemju preses asociācijas pārstāvji.

"Zelta globuss 2024" tērpu parāde

Slavenajā "Hilton" viesnīcā Beverlihilsā svētdien, 7. janvārī, tika pasniegti "Zelta globusa" apbalvojumi aizvadītā gada labākajām filmām un aktieriem.

gallery icon