Garšīgs ēdiens nav sarežģīts - iznākusi veselīga dzīvesveida influenceres Elizabetes Valujevas pavārgrāmata
foto: Publicitātes foto
Grāmatas autores skarbākais ēdiena kritiķis Olivers (2 gadi) šīs receptes ir atzinis par labām, tāpēc autore ir pārliecināta, ka arī citiem ēdiena baudītājiem tās garšos un kļūs iemīļotas.
Dzīvesstils

Garšīgs ēdiens nav sarežģīts - iznākusi veselīga dzīvesveida influenceres Elizabetes Valujevas pavārgrāmata

Jauns.lv

No mūžīgās tievētājas par laimīgu cilvēku, kam rūp savs ķermenis un veselība. Vēl nesen Elizabete meklēja īsto un vienīgo atslēgu uz slaidāku augumu, fizisko aktivitāšu iemīlēšanu un laimīgāku dzīvi. Nu tas ir sasniegts.

Garšīgs ēdiens nav sarežģīts - iznākusi veselīga d...

Ar savu piemēru ēdienu un veselīga dzīvesveida influencere Elizabete Valujeva ir iedvesmojusi nu jau vairāk nekā 25 000 cilvēku visā Latvijā. Šī grāmata ir viņas veltījums sev un sabiedrībai – ēdiens nav ienaidnieks, bet gan mūsu labākais draugs!

foto: Publicitātes foto

Pavārgrāmatā “Garšīgs nav sarežģīts” apkopotas 100 receptes, kā arī Elizabetes padomi, kas viņai palīdz ikdienā plānot ģimenei veselīgas un sabalansētas maltītes un iepirkties ekonomiski un arī gudri. Tās visas kā viens ir ļoti vienkāršas, katra Elizabetes ģimenē vairākkārt pārbaudīta un iecienīta. Elizabete tic, ka garšīgs patiesi NAV sarežģīts, tāpat kā veselīgs nav sarežģīts un vēl jo vairāk – dārgs un grūti pieejams!

Grāmatas autores skarbākais ēdiena kritiķis Olivers (2 gadi) šīs receptes ir atzinis par labām, tāpēc autore ir pārliecināta, ka arī citiem ēdiena baudītājiem tās garšos un kļūs iemīļotas.

foto: Publicitātes foto

“Šī grāmata ir pilna gardu ēdienu receptēm, ko ar prieku gatavot un baudpilni ēst. Taču manā dzīvē ēdiens ilgu laiku bija vairāk kā mierinājums un dažos periodos – arī kā lielākais ienaidnieks. Pagāja vairāki gadi līdz brīdim, kad spēju novērtēt, ko veselīgs, garšīgs un sabalansēts ēdiens dod manai veselībai. Šis būs stāsts par mani, manām pārvērtībām, manu gribasspēku mainīties, un šī grāmata ir daļa no tā,” stāsta grāmatas autore Elizabete Valujeva.

foto: Publicitātes foto

“Autore ēdienus fotografēšanai gatavoja mūsu TAPT virtuves studijā, un mums, grāmatas komandai, bija iespēja būt pirmajiem, kas tās nobauda, tādēļ ar drošu sirdi varu apgalvot – šīs receptes tiks izmantotas bieži un baudītas gan ikdienā, gan svētkos. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka tā būs grāmata, kas laika gaitā tiks pie saburzītām un ielocītām lappusēm un taukainu pirkstiņu nospiedumiem, tā noderēs vienmēr, kad gribēsies gardi paēst,” par grāmatas tapšanas procesu stāsta tās izdevēja Liene Vilnīte.