Ziemassvētku dāvanu ceļvedis
Skaistums
2023. gada 30. novembris, 16:29

Ziemassvētku dāvanu ceļvedis

Reklāmas projekts

Ziemassvētki ir brīnišķīgs laiks, kad mēs ar prieku sniedzam dāvanas. Pārsteidziet savus mīļos šajos svētkos ar lieliskām dāvanām, kas viņiem ir ideāli piemērotas. Ielūkojieties mūsu izsmalcinātajā dāvanu klāstā, kur atradīsiet īpašas dāvanas vecākiem, vecvecākiem, brāļiem un māsām, kā arī draugiem un partneriem!

Dāvanas viņam

Reizēm aktīvs, reizēm elegants – atrodiet Jūsu partnerim piemērotu aromātu. Šajos Ziemassvētkos ieprieciniet viņu, papildinot aromātu kolekciju ar īpašām notīm, kas aizvedīs ceļojumā caur Ziemassvētku burvību. Skūšanās piederumi - vai pat pilns skūšanās komplekts - ir lieliski piemēroti bārdas nēsātājiem. Šīs dāvanas ļaus Jūsu partnerim jūsties ne tikai svaigi, bet arī piešķirt viņa izskatam vēl vairāk pievilcības. Ādas kopšanas komplekts un masāžas rīks ikdienas kopšanu pārvērtis par relaksācijas rituālu!

Douglas Men Beard Oil (Bārdas eļļa)

DOUGLAS MEN Energy Set (Komplekts vīrietim)

Proraso Proraso Beard Kit Wood & Spice (Bārdas kopšanas komplekts vīriešiem "koksne un garšvielas")

Dāvanas vecākiem un vecvecākiem

Nav svarīgi, vai tas ir klasisks, izsmalcināts vai sportisks - izvēlieties aromātu, kas ir piemērots Jūsu vecākiem vai vecvecākiem, un pārsteidziet viņus šajos Ziemassvētkos. Vai Jūsu ģimenē ir luksusa cienītāji? Augstas kvalitātes skaistuma produkts būs īpaša dāvana, ko nolikt zem eglītes. Ar aromātiskajām svecēm vai smaržīgajām svecēm varat radīt īpašu mājīguma atmosfēru!

STENDERS Ginger & Orange Blossom Reed Diffuser (“Ingvers un apelsīna ziedi” mājas aromāts)

Yves Saint Laurent Myslf (Parfimērijas ūdens vīrietim)

Dāvanas draugiem, brāļiem un māsām

Vai Jūsu tuvinieki – draugi, brāļi un māsas – ir skaistuma fani, tendenču noteicēji vai grima cienītāji? Dāviniet viņiem prieku, pārsteidzot ar augstas kvalitātes ādas un matu kopšanas produktiem vai arī paceliet viņu grima pieredzi jaunā līmenī ar skaistumkopšanas produktiem!

Douglas Make Up Absolute Matte (Matēta lūpu krāsa)

Biotherm Cera Repair Gift Set (Dāvanu komplekts)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv