foto: Publicitātes / Jauns.lv
Komforts un elegance ar BeaA
Publicitātes foto.
Mode
2023. gada 14. augusts, 09:05

Komforts un elegance ar BeaA

Reklāmas projekts

BeaA ir Latvijas uzņēmums, kas rada sieviešu ikdienas, brīvā laika un atpūtas apģērbu. Visi izstrādājumi ir individuāls roku darbs un tiek izgatavoti Rīgā. Apģērbi ir brīva piegriezuma, ērti un komfortabli, vienlaicīgi ļaujot sievietei būt elegantai un gaumīgai. Mēs esam pārliecināti, ka sievietes garderobei jābūt prieka pilnai un BeaA tam ir lielisks piemērs!

Ideja par ērtu brīvā laika apģērbu, kas vienlaikus ir elegants, radās laikā, kad lielākā daļa cilvēku strādājā no mājām, saviesīgi pasākumi bija retums un vienīgais “ārā-iziešanas-iemesls” bija brīvdienu pastaiga, privāta dārza ballīte vai brančs ar draudzeni.

Tobrīd pārdošanā dominēja divas galējības – smalks izejamais apģērbs (žaketes, kostīmi, bikses ar buktēm un sarežģītas kleitas) vai pavisam sportiska stila apģērbi (oversize hūdiji, crop-topi, treniņbikses). Neviena no iespējām īsti neatbilda BeaA idejas autores Beātes personībai, tāpēc, vēršoties pie drēbnieces bez domas ražot, bet ar ideju savam personīgajam apģērbam, tika sašūti pirmie BeaA vēstneši. Turpmāko  attīstību lielā mērā veicināja paziņu jautājumi par to, kur ko tādu var iegādāties un kāpēc gan Beāte nepārvērš savu hobiju par biznesu. Sākotnējā doma bija atvērt pavisam nelielu ateljē un izveidot vienkāršu mājaslapu, taču šobrīd BeaA ar lielāko prieku uzņem klientus jau savā ražotnē.

Apgērbi tiek radīti no visdažādākajiem audumiem - dabīgās kokvilnas, lina, zīda, viskozes, kā arī sintētiskajiem materiāliem, tostarp, poliestera, kas ir viegli kopjams, izturīgs un tam ir augsta nodilumizturība. Klientu vidū īpaši atzīts ir bambusa audums, kurš neburzās, ir hipoalerģisks un patīkams ādai.
Attiecībā uz izmēriem, piedāvājumā ir izmēri, sākot no XS līdz XXL. Taču individuāli ir iespējams pasūtīt arī vēl mazāku vai apģērbu izmērā 3XL.

BeaA apģērbi sniedz brīvību un vieglumu, lai sieviete justos pārliecināta!

Klientes atsauksmēs raksta: “Uzvelkot šīs bikses, nejūtu, ka man vispār kaut kas ir mugurā!” un, “Uzvelkot šo tērpu, es jūtos superpārliecināta par sevi - sajūta, ka visi kompleksi - ne tikai ārējā izskata, bet vispār- ka tie ir izgaisuši!”

Tieši tā ir sajūta, kuru vēlas nodot Beāte - lai sieviete jūtas pārliecināta par sevi un var darīt savas ikdienas lietas, jo par apģērbu nav jādomā, par to jau ir parūpējies BeaA.