foto: Alberto E. Tamargo/Sipa USA/ Vida Press
"Paldies, ka mācāt vīriešiem pieņemt to, ko daudzām sievietēm nākas slēpt," vēsta kāds komentārs pie Evas Mendesas ieraksta.
"Paldies, ka mācāt vīriešiem pieņemt to, ko daudzām sievietēm nākas slēpt," vēsta kāds komentārs pie Evas Mendesas ieraksta.
Skaistums
2023. gada 21. jūnijā, 06:58

Par Holivudas seksa simbolu dēvētā Eva Mendesa atklāj savu skaistuma triku; daudziem tas raisa riebumu

Jauns.lv

Par Holivudas seksa simbolu dēvētā aktrise Eva Mendesa atklājusi savu skaistuma noslēpumu, kas daudziem licis no sirds sašust. 49 gadus vecā aktrise lepojas ar perfektu ādu un sociālajos tīklos bieži publisko fotogrāfijas bez filtriem, izpelnoties gan komplimentu tūkstošus, gan arī nopēlumus par savu atklātību.

Par Holivudas seksa simbolu dēvētā Eva Mendesa atk...
foto: Shutterstock

Izrādās, Eva Mendesa ir atbrīvojusies no sejas apmatojuma. Viņa atklāti parāda, kā apmeklē skaistumkopšanas salonu, kur kosmetologi veic vairākas ādas kopšanas procedūras. Vienā no procedūrām aktrisei tiek noskūti sejas matiņi. Protams, skaistumkopšanas speciālisti šeit neizmanto parasto skuvekli, bet gan īpašu skūšanas ierīci.

foto: Instagram.com/evamendes

Procedūra tiek veikta uz tīras un samitrinātas ādas, kas palīdz izvairīties no kairinājuma un likvidē visas pūciņas. Šo procedūru angliski sauc arī par "dermaplaning". Procesa laikā tiek noņemti ne tikai matiņi, bet arī atmirušās ādas daļiņas. Pēc skūšanas un attīrīšanas seja izskatās starojoša un tīra.

foto: Instagram.com/evamendes

Eva Mendesa ir aktīva soctīklu lietotāja, viņas veidotajam saturam seko vairāk nekā 4,2 miljoni fanu. Kā izrādījās, ne visi šo apmatojuma likvidēšanas metodi vērtē atzinīgi. Komentāri pie Mendesas publicētās fotogrāfijas un video bija pretrunīgi.

Sākās pat strīdi, un daudzi neslēpa, ka nebija gatavi redzēt, ka viņu dievinātajai skaistuma un sievišķības ikonai uz sejas aug apmatojums, kurš tiek publiski noskūts. Citi savukārt slavēja aktrisi, ka viņa rīkojusies pareizi, atklājot šo noslēpumu. Pēc komentētāju domām, daudzām sievietēm nākas saskarties ar sejas apmatojumu, taču ne visas uzdrošinās to atzīt.

Diskusijas raisījās arī jautājumā, vai skaistuma noslēpumus tiešām vajag turēt noslēpumā. "Paldies, ka normalizējat skūšanos", "Tas izskatās pretīgi, to vajadzētu atstāt salonā vai vannas istabā, fui", "Paldies, ka mācāt vīriešiem pieņemt to, ko daudzām sievietēm nākas slēpt," vēstīts komentāros.