Inga Tropa par to, kā tikusi galā ar savas dzīves smagajiem brīžiem, un arī par jauno mīlestību
"Tava iedvesma" jaunais numurs
Dzīvesstils
2023. gada 25. aprīlis, 17:40

Inga Tropa par to, kā tikusi galā ar savas dzīves smagajiem brīžiem, un arī par jauno mīlestību

Jauns.lv

Tik mirdzošas acis. Un pat tāds kā fiziski sajūtams siltums no viņas nāk. Aktrise un režisore Inga Tropa. Dzīvē tik daudz ko jau piedzīvojusi un savu pieredzes jūtību rūdījusi, kļūstot par ārkārtīgi interesantu mākslinieci. Intervijā viņa atklāj: “Manī ir ļoti liela daļa, kas no visas sirds tic – šis būs līdz mūža galam.” 

Jaunajā žurnālā “Tava Iedvesma” atradīsi visu, kas interesē mūsdienīgu sievieti. Te ir atklātas intervijas ar slavenībām, iedvesmojoši dzīvesstāsti, attiecības, modes aktualitātes, skaistumkopšana, veselība, kā arī virtuves knifi. Labāko speciālistu padomi veselībā un attiecībās, konkrēti un saprotami par to, kas modē, un daudz, daudz iedvesmojošas informācijas no līdzcilvēku pieredzes labākai dzīvei. Atrodi savu iedvesmas devu!


Vēl žurnālā lasi

Vecumdienas viņš pavadīs Kubā – notetovēts, ar cigāru un rumu, bet pagaidām vajag rakt. Pirms teju diviem gadiem viens no Dailes teātra vadošajiem aktieriem Dainis Grūbe uzrakstīja atlūgumu un sāka savu biznesu. Viņam patīk adrenalīns, ko tas pieprasa. Uz izrādēm Dainis neiet – lai nesāktu sūrstēt. “Kā man tagad klājas? Ļoti labi!”

Brunču mednieks. Ko ar tādu iesākt? Siržu lauzējs, donžuāns, brunču mednieks, meitu ģēģeris un vēl, un vēl… Vārdu viņam – vīrietim, kurš nespēj vai negrib būt uzticīgs, – ir daudz. Pat saticis īsto un vienīgo, viņš spēj būt uzticīgs tikai pirmo aizraušanās cēlienu, tālāk viss rit kā parasti. Labi zināmais teiciens par vīriešu poligāmiju nederēs, jo redzam taču, ka daži ir daudz poligāmāki par citiem… Viena iemesla nav – dažs lāpa pašapziņu, cits sporto, vēl kāds darbojas tīrās mākslas vārdā. Par vienu gan ir vienisprātis gan speciālisti, gan nespeciālisti – stipri vīrieši tā nedara.

Atrast pašai sevi. Vēl pirms gada šāda saruna nebūtu iespējama, bet tagad māksliniecei Katrīnai Neiburgai ir jauna dzīve. Cik talantīga un atbildīga viņa ir mākslā, tikpat atdevīgi ķērās arī pie savas dzīves būvēšanas un varbūt pat atdzimšanas. “Man ir interesanti izmēģināt jaunas lietas, metodes. Ja toreiz būtu skumjās nomirusi, es taču nemaz to visu nebūtu pamēģinājusi!”

Paralēlā dzīve internetā. Kā runāt un par ko brīdināt bērnu, lai viņš internetu lietotu droši,

Cilvēks ēd bezgala daudzu iemeslu dēļ – svētkos un bēdīgos brīžos, pusdienlaikā, kad kāds uzcienā, arī tad, kad žēl izmest pagatavoto. Ēšanas paradumus diktē ne tikai ķermenis, bet arī prāts, tāpēc izaicinājumi ēšanas jomā rodas, kad sākam klausīt galvai, nevis vēderam.  Kā iemācīties ēst apzināti un gūt no tā prieku?


Kā arī:

-    Iedvesmojamies no augstās modes namiem! Pavasara/vasaras modes karstākās aktualitātes

-    Mammas pēdās. Pagājušā gadsimta 80. un 90. gadi kļuva par supermodeļu laikmetu, kad skaistās modeles nereti apjūsmoja vairāk nekā tērpus, ko tās demonstrēja. Viņu meitas iet to pašu karjeras ceļu mūsdienās, sasniedzot vēl augstākas virsotnes.

-    Mainīt pasauli, līdz tā izmaina mūs. Kristīnes Virsnītes atziņas par ceļošanu.

-    Esi sveika, pavasara eiforija! Vai šis pavasara pacēlums ir ilūzija, vai arī tam ir izskaidrojums? Pārmaiņas pēc pavasarī mūs gaida tiešām priecīgas pārmaiņas – izmanto tās savā labā!

Pērc žurnālu visās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.