foto: Shutterstock
Pārmaiņu tik daudz, ka būs krietni jāpacenšas, lai tiktu līdzi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.03. līdz 2.04.
Cita pasaule
2023. gada 27. marts, 08:21

Pārmaiņu tik daudz, ka būs krietni jāpacenšas, lai tiktu līdzi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.03. līdz 2.04.

Jauns.lv

Uzzini, ko labu zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Nepametīs sajūta, ka apstākļi ir kā sazvērējušies pret tevi, jo tava rīcība spriedzes situācijās būs materiāli neizdevīga, ar lielām pūlēm pabeigsi iesāktu darbu. Lielas cerības uz to, ka tiksi pie papildu ienākumiem, nelolo, dāsniem solījumiem netici. Finanšu problēmas risini laicīgi, negaidi pēdējo brīdi. Nonākot laika trūkumā, būs lielāks risks kļūdīties un izvēlēties nepareizo risinājumu.

VĒRSIS

Itin viegli nonāksi galējībās – neliels panākums cels debesīs, bet pavisam mazs klupšanas akmens dzīvi iekrāsos tumšos toņos. Atmosfēra mājās un domstarpības ar tuviniekiem neveicinās konstruktīvu pieeju problēmu risināšanā. Būs vajadzīgs kāds, kas palīdz objektīvi novērtēt situāciju un salikt visu pa plauktiņiem. Tici draugiem – ja viņi saka, ka tev nav iemesla uztraukumiem, tad tā arī ir.

DVĪŅI

No atbildības nevairies – tā disciplinēs, neļaus atkāpties no solītā un cels pašapziņu. Kamēr veicas, un noskaņojums ir labs, tikmēr rīkojies. Tiklīdz jūti, ka apstākļi pagriežas tev nelabvēlīgā gultnē, darba tempu samazini. Pietiks ar vienu aplamu, nelaikā un nevietā spertu soli, lai izjauktu ierasto kārtību. Atbalstu meklē pie tuviniekiem, kolēģiem.

VĒZIS

Pat ja liekas, ka pārāk daudz laika pavadi sarunās, nesasteidz sakāmo, izsaki domu līdz galam. Tas palīdzēs ieviest lielāku skaidrību, precīzi formulēt mērķus, prioritātes. Tiklīdz ieguldītās pūles vainagosies panākumiem, situācija kļūs stabilāka, būs vieglāk plānot ienākumus, izdevumus, paredzēt, kādām aktivitātēm pievērst lielāku uzmanību, no kurām uz kādu brīdi atteikties.

LAUVA

Esi pacietīgs. Piedzīvojot neveiksmi, nezaudē apņēmību, izdari secinājumus un turpini iesākto, bet jau ar citu izpratni un attieksmi. Ja kādam kaut kas nepatīk, piedāvā izdarīt labāk. Uz cilvēkiem, kuri tevi nesaprot, nedusmojies – runā ar viņiem, diskutē, strīdies, nevis slepus aprunā, taču pārlieku jaukties savos plānos neļauj, tas var aizskart tavas ambīcijas.

JAUNAVA

Ja tevi kaut kas neapmierina, nerādi saskābušu seju, neaizmirsti, ka katrs pats ir savas laimes kalējs! Tici sev, saviem spēkiem un talantiem, tad to, uz ko stingri un mērķtiecīgi iesi, sasniegsi, tev palīdzēs iepriekšējas iestrādes un veikums. Tiekoties ar draugiem un plānojot nākotni, atļaujies brīvāku domu lidojumu. Tikai nepazaudē realitātes sajūtu, neaizraujies ar utopiskām idejām.

SVARI

Uz lielu atbalstu no malas nepaļaujies, jo cilvēki, kas allaž zināja, kad un, kā palīdzēt, pēkšņi var kļūt tik aizņemti, ka būs velti cerēt uz viņu atbalstu. Nedomā diktēt savus noteikumus vai kontrolēt citu rīcību, attiecībām par labu tas nenāks. Labāk atrodi laiku situācijas izvērtēšanai un domu sakārtošanai. Pārskati arī savu pieredzes pūru, tur noteikti ir šis tas lieks un kaut kas, ko ir vērts izmantot.

SKORPIONS

Nekas nedosies rokās viegli. Lai gūtu panākumus darbā, biznesā, būs vajadzīgs ne vien entuziasms, bet arī pārdomāta, rūpīgi saplānota rīcība. Diskusijās ar cilvēkiem, kuru viedoklis atšķiras no tavējā neiesaisties – savu tu nepanāksi, tikai sabojāsi attiecības. Lai kādi šķēršļi rastos, svarīgi būs nepadoties, nezaudēt pārliecību, nebaidīties mēģināt atkal un atkal. Ja ar to tiksi galā, rezultāti priecēs.

STRĒLNIEKS

Esi aukstasinīgs. Neļaujies satraukumam, saudzē nervu sistēmu, uzņemies tikai tādas saistības, kuras spēj izpildīt. Neapgrūtini sevi ar iedziļināšanos detaļās, vērtē situāciju kopumā, tad būs vieglāk saglabāt kontroli un izvairīties no aplamas rīcības. Ja rīkosies, balstoties uz veselo saprātu, tu daudz nekļūdīsies. Koncentrējies uz svarīgāko un pēc iespējas mazāk kaut ko atliec uz vēlāku laiku.

MEŽĀZIS

Dari visu, kas palīdz pietuvoties tavu vēlmju piepildījumam. Ja vairīsies no pārmaiņām, neapmierinātība ar dzīvi un šaubas pieaugs, būs grūti pieņemt izšķirošus lēmumus, spert kardinālus soļus. Nežēlo sevi pārlieku daudz. Lai tos īstenotu, būs nepieciešama lielāka rīcības brīvība, taču tevi ierobežos sadzīviskas nebūšanas, laika un naudas trūkums.

ŪDENSVĪRS

Lai cik kaitinošas reizēm būtu situācijas, nezaudē savaldību, saglabā pašcieņu. Tava iejaukšanās radīsi tikai vēl lielāku sajukumu tur, kur jau tāpat pietrūkst skaidrības. Novērs trūkumus un turpini strādāt. Neraizējies – tie, kam būs vajadzīga tava palīdzībā, paši to palūgs. Iepērkoties vai veicot maksājumus, nesteidzies, nemaini paradumu. Esi izvēlīgs, bet ne kaprīzs.

ZIVIS

Tiklīdz jūti, ka tev nepieciešams „restarts” atrodi relaksējošu, prātu nomierinošu nodarbošanos, pārlasi mīļāko grāmatu vai noskaties kādu iedvesmojošu filmu. Stress neizbēgami radīsies tiklīdz piekritīsi savā dzīvē kaut ko mainīt vai sākt no jauna. Lai kādas pretrunas rastos, no iecerētā neatsakies. Izvēlētais ceļš nebūs viegls, taču tas aizvedīs pie mērķa.