foto: Vida Press
"Porsche" vadītājs šķiras no sievas, kura sirgst ar demenci; esot satuvinājies ar 20 gadu jaunāku sievieti
Vācu miljardieris Volfgangs Porše ar Klaudiju Hībneri (pa kreisi) bija pāris kopš 2007. gada. Tagad viņš satuvinājies ar Leiningenes princesi Gabrielu (pa labi).
Attiecības
2023. gada 24. marts, 08:50

"Porsche" vadītājs šķiras no sievas, kura sirgst ar demenci; esot satuvinājies ar 20 gadu jaunāku sievieti

Jauns.lv

Pēc 16 kopdzīves gadiem vācu uzņēmuma "Porsche" vadītājs Volfgangs Porše (79) šķiras no sievas Klaudijas (74), kurai pirms pāris gadiem tika diagnosticēta demence, vēsta Daily Mail.

Volfganga un Klaudijas Poršu ģimenei tuvi avoti stāsta, ka vīram ir grūti dzīvot kopā ar sievu, jo viņas uzvedība mainījusies. Tiek ziņots, ka "Porsche" dibinātāja Ferdinanda Poršes mazdēls ir iesniedzis šķiršanās pieteikumu "smagas demences dēļ, kuras dēļ viņa tagad ir spiesta dzīvot izolēta mājās".

foto: ddp / Vida Press
Volfgangs Porše un Klaudija Hībnere 2012. gadā.

Pēdējos divus gadus ar demenci sirgstošajai sievietei bijuši četri aprūpētāji, kas par viņu rūpējušies visu diennakti. Kā vēsta Daily Mail, viņa jau vairākus mēnešus nespēj patstāvīgi pārvietoties, un viņas garīgās spējas strauji pasliktinās.

foto: ddp/Steffens / Vida Press
Volfgangs Porše un Klaudija Hībnere uz sarkanā paklāja 2015. gadā. Tagad Klaudijas slimība ir tik ļoti progresējusi, ka sabiedrībā viņa vairs neiziet.

Pāris bija kopā no 2007. gada, precējušies no 2019. gada. Volfgangam Poršem ir četri bērni, divi no tiem dzimuši laulībā ar kinorežisori un scenāristi Zuzanni Breseri, ar kuru viņš bija precējies no 1988. līdz 2008. gadam.

"Porsche" īpašnieks Volfgangs Porše un viņa sieva Klaudija savas laulības skaistākajos gados

Vācu miljardieris, kompānijas "Porsche" īpašnieks Volfgangs Porše un Klaudija Hībnere bija pāris kopš 2007. gada; precējušies no 2019. gada.

gallery icon
22

Poršu ģimenes bagātība tiek lēsta 20 miljardu eiro apmērā.

Vācijas luksusa automašīnu ražotāja "Porsche" rūpnīca Štutgartē

Vācijas luksusa automašīnu ražotāja "Porsche" rūpnīca Štutgartē.

gallery icon
46

Vācijas mediji ziņo, ka pēdējos mēnešos miljardieris un Porsche boss satuvinājies ar savu draudzeni, Leiningenas princesi Gabrielu (59). Viņi ir draugi jau 25 gadus.

foto: ddp/MMV / Vida Press
Leiningenes princese Gabriela 2015. gadā.

Tāpat kā Klaudija Porše, arī Gabriela - pazīstama arī kā Inaara Aga Khan - studējusi jurisprudenci Minhenē un Ķelnē. Viņa 1991. gadā apprecējās ar Leiningenes princi Karlu, bet 1998. gadā pāris izšķīrās.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Leiningenes princese Gabriela 1998. gadā.

Vēlāk tajā pašā gadā viņa apprecējās ar izmaelītu nizarītu imamu Karimu Aga Khanu IV (86). Pāris izšķīrās 2014. gadā.

foto: BabiradPicture/Shutterstock/ Vida Press
Leiningenes princese Gabriela 2022. gadā.

Kopš 1999. gada Gabriela ir iesaistījusies dažādos trešās pasaules attīstības projektos, veicinot to patstāvību un sniedzot palīdzību katastrofu gadījumos. Kopš 2004. gada viņa ir aktīvi iesaistījusies cīņā pret AIDS, atbalstot Vācijas AIDS fondu.

Leiningenes princese Gabriela - vācu miljardiera Volfganga Poršes draudzene, ar kuru viņš satuvinājies sievas slimības laikā

Leiningenes princese Gabriela un vācu miljardieris, kompānijas "Porsche" īpašnieks Volfgangs Porše ir draugi jau 25 gadus. Pēdējā laikā viņi esot ...

gallery icon
11