Intervijas
2023. gada 26. janvāris, 14:00

Ieva Plaude atklāti par sejas plastisko operāciju

Reklāmas projekts

Jaunajā žurnālā “Tava Iedvesma” ir viss, kas interesē mūsdienīgu sievieti: atklātas intervijas ar slavenībām, iedvesmojoši dzīvesstāsti, attiecības, modes aktualitātes, skaistumkopšana, veselība, kā arī virtuves knifi. Labāko speciālistu padomi veselības aprūpē un attiecību jomā, konkrēti un saprotami par to, kas ir modē, un daudz, daudz iedvesmojošas informācijas no līdzcilvēku pieredzes labākai dzīvei. Atrodi savu iedvesmas devu!

“Tās ir skaistumkopšanas industrijas rotaļas,” smejas uzņēmēja Ieva Plaude, atklāti stāstot par savu neseno pieredzi - sejas plastisko operāciju. "Man varētu jautāt, kāpēc par to esmu gatava runāt publiski, jo plastiskās operācijas mūsu sabiedrībā erindotas intīmajās tēmās, ko skaļi neapcer. Ar šīs operācijas pieredzi daudzu mēnešu garumā dalījos darbā, jo iejaukšanās sekas redzamas diezgan ilgu laiku, un kāda kolēģe man teica: "Bet tu taču par vēzi runāji publiski. Un tas bija tik noderīgi citiem. Kapēc baidies šoreiz?" Padomāju un sapratu, ka sejas plastiskā operācija noteikti nav noslēpumainākā lieta manā dzīvē un ka šī pieredze patiesi var kādam noderēt un varbūt arī palīdzēt".  

Vēl žurnālā lasi

“Man bija jāmācās nedusmoties uz mammu.” Psihoterapeite Aina Poiša personīgā stāstā par to, kā saprasties ar saviem senioriem. Vai iespējams attiecības līdz ar gadiem uzlabot? Kā aizmirst bērnības aizvainojumus? Kuram pirmajam jāsper solis pretī izlīgumam? Kā mainās attiecības, ja vecāki smagi saslimst? Un visbeidzot – kurš kuram palīdz materiāli?

“Bieds ir palikt viduvējībai. Tādam aktierim, par ko saka – nu jā, ir tāds aktieris Kārlis Arnolds Avots… Gribas tomēr pārspēt, gribas, lai ir izaicinājums.” Jaunais un talantīgais aktieris Kārlis Arnolds Avots.

“Mani uzlādē, un man ir vajadzīgas tikšanās ar sievietēm. Ja sievietes sadodas rokās un atbalsta cita citu, dzimst jaudīgas idejas. Ja spējam atmest šaubas un aizdomas, ka sievietes ir čūskas un greizsirdīgas, manipulējošas būtnes, un sniedzam cita citai sievišķīgo enerģiju, atbalsts ir milzīgs. Pēc dažām tikšanās reizēm pat pārņem lidojuma izjūta!” Dagmāras Legantes-Celmiņas iedvesmas avoti.

Iedvesmojošu interviju ar rakstnieci Ilzi Lāci. Viņas abām grāmatām ir tik poētiski nosaukumi: “Baloži uz Žozetes jumta” un “Sarunas uz sētas kāpnēm”. Rakstīt stāstus viņa sāka vēlu – bija jau pāri piecdesmit. Ilze Lāce ir rakstnieka Viļa Lāča mazmeita, lai gan pašas nopelna jau tajā nav. Bet viņas stāsti ir lieliski – un tas gan ir viņas personības un talanta nopelns.

Pēda, ko negribas rādīt ne saulei, ne cilvēkiem. Uz ko pašai negribas skatīties. Nolāpītais kauliņš, kura dēļ nevar nopirkt kurpes, kuras patīk, – jāpērk tās, kas der. Plus sāpes. Truli īdošas, bet dažreiz gluži vai neizturamas! Ciest vai izlemt par labu operācijai, kas sola iespēju vairs nekad ar šīm problēmām nesaskarties? Labojam greizo īkšķi un atgriežamies pie augstpapēžu kurpēm!

Kā arī

  • Botokss – par vai pret? Slavenību pieredze.
  • Lai neapmaldītos aktuālajās, šķietami bezgalīgajās un mainīgajās modes tendencēs un skapī neieviestos “man nav ko vilkt”, piedāvājam būtiskāko modes tendenču konspektu. Špikeris modes dāmām.
  • Kotletes, kas garšo kā bērnībā. Kā izcept tik gardas kotletes kā mammai vai omei? Protams, visvienkāršāk būtu pajautāt recepti un pastāvēt blakus pie plīts, kad kotletes tiek ceptas. Taču, ja tādas iespējas nav, atliek vien eksperimentēt, lai atrastu vislabāko variantu, kas līdzinās tai īpašajai bērnības garšai.
  • Vienreizējs baudījums – mājās cepta “Cielaviņa”! Piedāvā žurnāliste Agnese Drunka: “Ja jāstāsta, ko mīlestība liek man pašai gatavot, tad tas ir stāsts par kūkām. Un jau atkal: citiem liekas, ka es tās cepu bieži un daudz. Bet nē. Tie ir īpaši notikumi. Manējiem dikti un šausmīgi garšo “Cielaviņa”. Un ne jau vienkārši “Cielaviņa”, bet – pašas gatavota un cepta.”
  • Gads būs interesants! Ķīniešu kalendārs 2023. gadam, kā arī Mēness  kalendārs februārim.