foto: The Daily Stardust / BACKGRID/ Vida Press
Kas ir 76 gadus vecās Šēras 36 gadus vecais rotaļu puisēns?
Šēra un Aleksandrs Edvardss šā gada 3. novembrī.
Attiecības
2022. gada 6. novembris, 06:33

Kas ir 76 gadus vecās Šēras 36 gadus vecais rotaļu puisēns?

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Šēras (76) dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Viņas mīļotais vīrietis Aleksandrs Edvardss ir apaļus četrdesmit gadus jaunāks par savu draudzeni. Viņam ir 36 gadi, viņš ir mūzikas aprindās labi zināms cilvēks, kā arī kādas visnotaļ kolorītas modeles bijušais draugs.

Leģendārā dziedātāja Šēra un viņas jaunais draugs ceturtdien nofotografēti, roku rokā ejot prom no romantiskām vakariņām Malibu.

Šēra ar jauno draugu Aleksandru Edvardsu

gallery icon

Šēras jauno sirdsāķīti sauc Aleksands Edvardss, un viņš ir 36 gadus vecs. Edvardss ir ierakstu kompānijas “Def Jam” vadītājs, savukārt bulvārpreses lasītājiem viņš ir labāk pazīstams kā kolorītās modeles un TV personības Amberas Rouzas bijušas draugs un abu kopīgā bērna tēvs.

Zināms, ka no mīlestības atkarīgais Aleksandrs, būdams kopā ar Amberu Rouzu (39), krāpis viņu ar 12 dažādām sievietēm. Šim faktam nākot gaismā, abu ģimene, kurā bija piedzimis kopīgs dēls, izira.

foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/ Vida Press
Ambera Rouza un Aleksandrs Edvards ar kopīgo dēlu Slešu.

Aleksandrs Edvardss ir arī mūzikas kompānijas “Def Jam” Mākslinieku un repertuāra nodaļas viceprezidents. Šīs ierakstu kompānijas mākslinieku skaitā ir Rianna, Džastins Bībers, 2 Chainz un DMX.

Aleksandrs dzimis 1986. gadā Kalifornijā un savulaik piedalījies arī vienā no realitātes šova “Keeping Up With The Kardashians” sērijām.

Amberu Rouzu un Aleksandru Edvardsu romantiskas attiecības vienoja no 2018. gada, taču pērnvasar tās izira mūzikas bosa neskaitāmo sānsoļu dēļ. Pāra kopīgais dēls pasaulē nāca 2019. gada oktobrī.

foto: TPG / BACKGRID/ Vida Press
Ambera Rouza vēl šā gada septembrī redzēta roku rokā ar Aleksandru Edvardsu, kad atzīmēja mūzikas bosa 36. dzimšanas dienu.

Augustā Ambera savā “Instagram” kontā rakstīja: “Man ir apnicis būt krāptai un aizmuguriski apkaunotai.”

“Jūs visas 12 pakaļas (tās, kuras zinu, iespējams, ka ir vēl vairāk) varat viņu paturēt,” viņa turpināja. “Jūs visas ļoti labi zinājāt, ka viņam ir attiecības un bērns, un jūs visas vienalga nolēmāt ar viņu drāz***. Es redzēju visas īsziņas un ziņas (internetā).”

Pēc šīs ziņas izlasīšanas Edvardss intervijā atzina, ka tāda vienkārši ir viņa daba, lai gan viņš mīlot Amberu un dēlu, viņam arī ļoti patīkot sievietes, un tur neko sev nevarot darīt. Saprotot, ka var zaudēt ģimeni, Edvardss tomēr publiski atvainojās Amberai un solīja laboties. Pāris attiecības atjaunoja. Taču tagad viņš staigā roku rokā ar Šēru…

Šēru arī agrāk vienojušas romantiskas attiecības ar jaunākiem vīriešiem. Viņai bija romāns ar Ronu Cimmermanu, kurš bija 12 gadus jaunāks, kā arī ar aktieri Tomu Krūzu, kad viņam bija 23 gadi, bet popzvaigznei 38. Šēra satikusies arī ar grupas “Bon Jovi” ģitāristu Ričiju Samboru, kurš ir 13 gadu jaunāks.

foto: Trippett/Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Šēra un Toms Krūzs 1985. gadā. Abu īslaicīgais romāns bija piecus gadus agrāk – 1980. gadā. Savulaik kādā no intervijām popzvaigzne Krūzu ierindoja savu top’5 labāko mīļāko skaitā.