foto: Vida Press
Selēna Gomesa un Heilija Bībere ar vienu kopīgu foto izbeidz gadiem ilgušo drāmu
Selēna Gomesa un Heilija Bībere “Academy Museum Gala 2022” pasākumā
Dzīvesstils
2022. gada 18. oktobris, 05:57

Selēna Gomesa un Heilija Bībere ar vienu kopīgu foto izbeidz gadiem ilgušo drāmu

Jauns.lv

Gadiem ilgi ticis baumots, ka dziedātāja Džastina Bībera sieva Heilija Bībere ir naidīgās attiecībās ar vīra bijušo draudzeni Selēnu Gomesu. Abas dāmas visbeidzot šīm runām pielikušas punktu, nopozējot kopīgai fotogrāfijai.

Selēna Gomesa un Heilija Bībere pagātni atstājušas sev aiz muguras uz visiem laikiem.

Gadiem ilgi daudzi fani nežēlīgi kritizējuši abas jaunās sievietes, salīdzinājuši tās un pretstatījuši vienu otrai, jo viņas uzdrīkstējušās satikties ar vienu un to pašu slaveno popzvaigzni.

Selēna Gomesa un Heilija Bībere “Academy Museum Gala 2022” pasākumā

gallery icon

Neskatoties uz to, ka Heilija kopš 2018. gada ir laimīgi precējusies ar Džastinu Bīberu, daļa fanu nevar aizmirst dziedātāja iepriekšējās ilglaicīgās attiecības ar Selēnu Gomesu.

Vairākas nedēļas pēc tam, kad abas komentēja internetā klīstošās runas par naidīgajām attiecībām, Selēna un Heilija parādījušas vēl vienu skaidru vēstījumu faniem, sestdienas vakarā nopozējot savai pirmajai kopīgajai publiskajai fotogrāfijai. Tas noticis “Academy Museum Gala” svinīgajā pasākumā Losandželosā, kur tika godinātas tādas leģendas kā Džūlija Robertsa un Spaiks Lī.

Lai gan abas jaunās sievietes uz pasākumu ieradās atsevišķi, viņas satikās tā norises vietā.

Vienā no pasākumā uzņemtajām fotogrāfijām abas pozē pieglaudušas vaigu viena otrai. Otrā attēlā Selēna pat draudzīgi uzlikusi roku Heilijai uz jostasvietas.

Džastina Bībera sievu un bijušo draudzeni fotogrāfijā iemūžinājis fotogrāfs Tarels Hemptons, kurš ar attēlu padalījies savā “Instagram” kontā svētdienas pēcpusdienā, papildinot ar komentāru “sižeta pavērsieni”.

Selēna saviesīgajam vakaram bija izvēlējusies piegulošu žaketi un pieskaņotas garās bikses, savukārt Heilija uz Gala pasākumu ieradās šokolādes krāsas tērpā, ko darinājis modes nams “Saint Laurent”.

Šīs fotogrāfijas atklātībā nonākušas tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Selēna un Heilija vaļsirdīgi izteikušās par baumām, kas jau gadiem ilgi klīst par viņu savstarpējām attiecībām un radījušas nomācošu ietekmi uz viņu dzīvēm.

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā.

gallery icon

Pagājušajā mēnesī Heilija viesojās podkāstā “Call Her Daddy”, kur sniedza atklātu interviju. Tiem, kas visu šo laiku kritizējuši viņas attiecības ar Džastinu Bīberu, viņa norādījusi, ka nav izjaukusi sava vīra iepriekšējās romantiskās attiecības.

“Kad mēs ar viņu sākām satikties, viņš nebija attiecībās,” viņa paskaidroja. “Tas nav manā stilā, jaukties kāda attiecībās.”

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon

Heilija pastāstīja, ka gadiem ilgi saņēmusi naidīgas piezīmes no faniem, kuri pauduši vēlmi, lai Džastins atjaunotu attiecības ar bijušo draudzeni Selēnu Gomesu. Tas bijis tik nomācoši, ka brīžiem esot pat gribējies atmest visam ar roku un izbeigt.

Heilija arī atzinās, ka ir personīgi runājusi ar Selēnu un apliecināja, ka viņām abām nav neizrunātu nesaskaņu un naidīgu attiecību, par ko nemitīgi tiek runāts.

Pēc Heilijas sniegtās intervijas Selēna uzrunāja fanus arī no sava puses, lūdzot faniem pārtraukt uzbrukumus Heilijai sociālajos tīklos, kas it kā darīti viņas vārdā.

Džastina Bībera un Selēnas Gomesas romantika

Pēc divu gadu ilgas draudzības popzvaigznes Džastins Bībers un Selēna Gomesa pirmoreiz izšķīrās 2012. gada novembrī. Pēc tam viņi vairākkārt ...

gallery icon

Džastins Bībers ar sievu Heiliju šova “Justin Bieber: Seasons” pirmizrādes vakarā

gallery icon