foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Ko mums vajadzētu zināt par princeses Ketrīnas jauno kaklarotu, ko princis Viljams viņai uzdāvinājis?
Princesei Ketrīnai jauna kaklarota ar sirsniņu, kuru, domājams, ka dāvinājis vīrs princis Viljams.
Skaistums
2022. gada 17. oktobris, 06:11

Ko mums vajadzētu zināt par princeses Ketrīnas jauno kaklarotu, ko princis Viljams viņai uzdāvinājis?

Jauns.lv

Princis Viljams un princese Ketrīna nesen apmeklēja radio studiju "BBC Newsbeat". Vizītes laikā viņi pauda atbalstu garīgajai veselībai veltītajam raidījumam. Fani pievērsuši uzmanību tam, ka Ketrīna bija ģērbusies savā iemīļotajā "Zara" krēmkrāsas žaketē, ko papildinājusi ar jaunu kaklarotu ar masīvu zeltītu sirsniņu.

Rotaslieta, kurai dots nosaukums “Luīzes kaklarota”, ir dizaineres Lauras Lombardi darināta un maksā tikai 235 sterliņu mārciņas. Kas attiecas uz materiālu, tā ir veidota no misiņa un pārklāta ar 14 karātu zeltu, un tās garums ir 40 centimetru, raksta žurnāls “Elle”.

Kā ierasts šādās reizēs - viss, kas redzēts Ketrīnai, nekavējoties tiek izpirkts. Dizaineres mājaslapā norādīts, ka rota šobrīd nav pieejama, taču to ir iespējams pasūtīt. Noformējot pirkumu šodien, pie kaklarotas ar sirsniņu būs iespējams tikt novembra vidū.

foto: Ekrānuzņēmums

Britu karaļnama eksperti izteikuši pieņēmumu, ka šī rotaslieta ir dāvana no Viljama, kuru pēdējā laikā bulvārprese kritizējusi par “pārmērīgo aukstumu pret sievu”. Viss sākās ar bēru pasākumiem, kad pāri atkal sāka salīdzināt ar emocionālajiem Saseksiem. Turklāt jaunākajā fotogrāfijā ar karali Čārlzu III un karalieni konsorti Kamilu žestu valodas speciālisti pamanījuši Velsas prinča vēso atsvešināšanos no dzīvesbiedres un viņas neapzināto laulības gredzena demonstrēšanu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Klīst baumas, ka Viljams un Ketrīna pašlaik cenšas pārdzīvot kārtējo krīzi, kas radusies jauno pienākumu un noslogotā darba grafika dēļ. Papildus rūpēm par bērniem un saviem sabiedriskajiem pasākumiem pāris uzņēmies arī tos darbus, ko savulaik pildīja princis Endrū un princis Harijs.

Der atzīmēt, ka šāda amuleta stila kaklarota ir visai neparasta Velsas princeses juvelierizstrādājumu lādītē. Zīmola “Laura Lombardi” cienītāju vidū ir tādas Holivudas dumpinieces kā dziedātāja Dua Lipa un modele Emīlija Ratažkovski.

Hercogiene Ketrīna un diadēmas

Hercogiene Ketrīan ar diadēmu matos redzēta tikai sešos formālos pasākumos.

gallery icon

Hercogienes Ketrīnas laulības gredzens

Hercogiene Ketrīna ikdienā nēsā gan laulības gredzenu, gan saderināšanās gredzenu. Turpretī viņas vīrs princis Viljams laulības gredzenu nenēsā. Iemesls tam ...

gallery icon

Hercogiene Ketrīna rotājusies karalienes dārglietām

gallery icon

Hercogienei Ketrīnai kaklarota par nepilniem 17 latiem

gallery icon