foto: Stephen Smith/Sipa USA/ Vida Press
Sintija Niksone pastāsta, ka Sārai Džesikai Pārkerei šobrīd ir smags dzīves periods pēc patēva nāves
Sāra Džesika Pārkere (pa kreisi) un Sintija Niksone.
Attiecības
2022. gada 13. oktobris, 05:58

Sintija Niksone pastāsta, ka Sārai Džesikai Pārkerei šobrīd ir smags dzīves periods pēc patēva nāves

Jauns.lv

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sintija Niksone izteikusies, ka viņas kolēģei Sārai Džesikai Pārkerei šobrīd ir "patiešām, patiešām smagi" - pēc viņas patēva Pola Džifina Forstes negaidītās nāves aizvadītajā mēnesī. Patēvs bija 76 gadus vecs, kad devās mūžībā.

“Es domāju, ka tas ir patiešām, patiešām smagi,” 56 gadus vecā Sintija Niksone izteikusies sarunā ar “Page Six”.

“Tas ir smagi ne tikai viņai pašai, bet arī viņas mammai” Barbarai Forstei, kura bija precējusies ar Sāras Džesikas (57) patēvu 54 gadus.

Pārkere 28. septembrī atsauca savu dalību no Ņujorkas baleta 10. gadskārtējā rudens modes galā pasākuma “pēkšņu postošu ģimenes apstākļu dēļ”.

foto: Instagram
Sāras Džesikas Pārkeres mamma Barbara Forste ar Polu Džifinu Forsti bija precējusies 54 gadus.

Viņas ģimene vēlāk pavēstīja par aktrises patēva Pola nāvi oficiālā paziņojumā: “Mūsu ģimene ar skumjām paziņo, ka pēc negaidītas un straujas slimības vakar 76 gadu vecumā mūžībā aizgājis Pols Džifins Forste.”

“Savos pēdējos dzīves brīžos viņš bija 54 gadus dievinātās sievas Barbaras, un bērnu, to skaitā Sāras Džesikas Pārkeres, mīlestības un pateicības ieskauts.”

Paziņojumā tika teikts, ka Polam īpašu prieku sagādājuši viņa 13 mazbērni. Turklāt viņš ne brīdi nebija zaudējis savu pastāvīgo ticību padarīt pasauli labāku, iecietīgāku un skaistāku.

foto: Carolyn Contino/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Sāra Džesika Pārkere ar mammu Barbaru Forsti un brāli Pipinu Pārkeru 2008. gadā.

Sāra Džesika Pārkere savā “Instagram” kontā veltīja patēvam aizkustinošus vārdus: “Pols Džifins Forste… 1946-2022… Ar dievpalīgu… Dusi mierā… Stiprs kā bullis… Līdz pašām beigām… Mājās un tiem, kas tevi ļoti mīlēja, tu mūžam pietrūksi.”

Savu ierakstu Sāra Džesika pabeidza ar vārdiem: “Mēs labi parūpēsimies par mammu, kuru tu pielūdzi 54 gadus.”