JAUNĀKIE rudens aromāti veikalos Douglas
Skaistums
2022. gada 10. oktobris, 16:33

JAUNĀKIE rudens aromāti veikalos Douglas

Reklāmas projekts

Mainoties gadalaikiem, mainās arī mūsu aromātu izvēle, jo vēlamies izjust siltumu uz ādas pēc iespējas ilgāku laiku. Tieši šī iemesla dēļ, rudens aromāti ir intensīvāki, košāki un arī saldāki. Lasi tālāk, lai iepazītu jaunākos vīriešu un sieviešu rudens aromātus, kas noteikti sasildīs.

VIŅAI

Chloe Nomade Naturelle

Chloe Nomade Eau de Parfum Naturelle ir lieliski piemērots izsmalcinātu aromātu cienītājiem. Tas ir vegānisks aromāts ar maigu, bet patīkamu vaniļas klātbūtni.

Lai gan Naturelle ir vienmēr populārā Chloe Nomade sāncensis, tas izceļas pats par sevi.
Jau ar pirmajām notīm aromāts iztēli aiznes uz tālu ainavu saulrietā. Kā atvēsinoša vēja brāzma pār kāpām tur pāršalc bergamotes ekstrakta smarža, bet  Ēģiptes jasmīna ēteriskās eļļas rada neaprakstāmu juteklisko baudījumu. 

Aromāta sākuma notīs izceļas cukurotās dateles un sulīgie augļi, taču sirdi silda maigais un krēmīgais Ēģiptes jasmīns. Aromāta pamatu veido jutekliskā vaniļa, kas pēc atvēršanās ietīs omulīgā apskāvienā, graciozi izceļot arī siltās sandalkoka notis.

Noteikti jāpiemin tas, ka zīmols tagad piedāvā dabiskas izcelsmes aromātu videi saudzīgākā iepakojumā.

Chloe Nomade Naturelle (Parfimērijas ūdens sievietei)

Gucci Flora Gorgeous Jasmine

Jauna brīvības dimensija ar Gucci Flora krāšņo Jasmine Eau de Parfum. Turpinot stāstu, kas iepazīstināts ar Gucci Flora Gorgeous Gardenia, šis ir otrais aromāts, kas pievienojies Flora Fantasy prieka pilnajai pasaulei.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine uzliesmo ar starojošu kompozīciju jasmīna vadībā. Cēlā jasmīna ziedi tiek pārveidoti par Gucci Flora sirdi un garu, kā rezultātā šī dārgā zieda izteiksme ir ļoti pamanāma. Sajaukts ar sandalkoka un benzoīna bāzes notīm, tā nomierinošais jutekliskums rada unikālu aromātu, kas atšķiras katram aromāta nēsātājam, taču aromāta iekšējo prieka enerģiju pastiprina mandarīna esences un magnolijas akorda notis, kas  aromātā iepludina neizmērojamu prieku.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine (Parfimērijas ūdens sievietei)

VIŅAM

Calvin Klein Defy 

ĪSUMĀ: Svaigs. Vīrišķīgs. Atkarību izraisošs.

Calvin Klein Defy ir drosmīgs uzmundrinoša svaiguma un spēcīgas koksnes kontrasts. Mūsdienu vīrietim, kurš pārkāpj robežas, pētot savas autentiskās patiesības un iekšējos kontrastus.

Aromāta augšējās notīs parādās atkarību izraisošu citrusaugļu maisījums, kas izceļ kraukšķīgās bergamotes un svaigās lavandas notis. Piezemētā vetivereļļa, kas iegūta no Haiti, ir aromāta sirds, kas savieno tekstūras elementus ar bagātīgu un pievilcīgu dzintara nošu bāzi.

Calvin Klein Defy (Tualetes ūdens vīrietim)

Burberry Hero Eau de Parfume

Ja jums patīk Burberry Hero tualetes ūdens, tad jaunā versija noteikti ir jūsu rudens aromāta izvēle. Tā ir bagātīgāka, siltāka un dūmakaināka aromāta versija, kas ir pat jutekliskāka par oriģinālu.

Hero Eau de Parfum ir siltāks, rūgtāks un dzintaraināks par oriģinālu. Tas izslēdz spilgto, citruszaļo bergamotes noti augšpusē, lai iegūtu aromātiskāku, sveķaināku versiju, bet viskošāk to izceļ dūmakainās vīraka notis, kas Burberry piešķir pilnīgi jaunu dimensiju.

Hero Eau de Parfum sākas ar dinamisku, aromātisku priežu skuju noti, līdz tas sasilst un atklāj karstu sveķu un vaniļas aromātu. Bet sirdi patiešām pārņem vīraks, kas pievieno bagātīgu un spēcīgu šķautni, kas rada dziļi vilinošu noskaņu. Burberry Hero aromāta pamatā ir ciedra koka eļļu trio, kas nodrošina siltu, nomierinošu koksnes apdari.

Burberry Hero Eau de Parfume (Parfimērijas ūdens vīrietim)

Hugo Boss Bottled Parfum

Aromāts vīrietim, kurš zina, ka ir BOSS. Viņa izsmalcinātība ir pārsteidzoša, viņa siltums iedvesmojošs. Koksnes dzintara aromāts ar cēlu īrisa sirdi un vīģes koka sakņu saskaņu, kas pauž viņa spēcīgo harizmu. Tas stāsta par BOSS vīrieti, kurš uzticas saviem instinktiem; viņš negaida, kad lietas notiks pašas, bet pārņem kontroli pār savu dzīvi. 

BOSS Bottled Parfum, ko radījuši parfimēri Annick Ménardo un Suzy Le Helley, ir bagātīgs aromāts ar daudziem dažādiem slāņiem. Sākumā tas sasilda ar dzīvīgu, garšīgu mandarīna toni ar pikantu vīraka eļļu, pirms atklāj sirds dziļumu un spēku. Koksnes bāzes notis – ciedra koka esence un ādas notis piešķir siltumu, noturīgu intensitāti un spēku.

Hugo Boss Bottled Parfum (Parfimērijas ūdens vīrietim)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv