Dzīvesstils
2022. gada 25. jūnijs, 16:15

Princis Harijs un Megana Mārkla pēc karalienes jubilejas varētu atteikties no saviem tituliem

Jauns.lv

Šomēnes, kad princis Harijs un Megana Mārkla atgriezās Lielbritānijā uz karalienes jubilejas svinībām, briti viņus uzņēma ļoti vēsi. Karaļnama eksperts uzskata, ka saltā sagaidīšana varētu mudināt Saseksas hercogu pāri atteikties no viņiem piešķirtajiem karaliskajiem tituliem.

Pēc savas īsās vizītes Lielbritānijā princis Harijs un Megana Mārkla varētu apsvērt atteikšanos no karaliskajiem tituliem, izteicies eksperts.

Saseksas hercogs un hercogiene nesagaidīja sirsnīgu uzņemšanu, kad šomēnes ieradās Apvienotajā Karalistē uz karalienes Platīna jubilejas svinībām.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Kad Harijs un Megana ieradās uz dievkalpojumu Svētā Pāvila katedrālē, pūlis ūjināja viņus ieraugot, turklāt visu četru svinību dienu laikā viņiem bija iedalīta vien otršķirīga loma. Dievkalpojums bija vienīgais publiskais pasākums, kuru Saseksi bija ielūgti apmeklēt. Savukārt katedrālē viņiem bija ierādīta vieta otrajā rindā un atstatus no tēva Čārlza un brāļa Viljama, kurus viņiem pat netika dota iespēja pasveicināt.

Eksperts Nīls Šons savā “YouTube” kanālā izteicies: “Ir ļoti grūti, ja tavi algas maksātāji ir, piemēram, “Netflix” un “Spotify”. Tu esi slavenība, nevis karaliska persona.”

“Acīmredzot vēl nav pagājis pirmais apjukums pēc tā, kā pret viņu izturējās Platīna jubilejas pasākumos.”

“Princis Harijs prāto, ka varbūt ir laba doma atteikties no tituliem, par ko jau tā tik daudz cilvēku runā.”

“Viņš gan, iespējams, saprot, ka viņi nekad nevarēs atņemt prinča titulu, jo ar to viņš ir piedzimis.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Lai gan Harijs un Megana ir bijuši spiesti atteikties no saviem tituliem, kas bija piešķirti kā strādājošiem karaļnama pārstāvjiem (goda patronu nosaukumi, militārie tituli Harijam), viņi aizvien ir britu karaliskās ģimenes pārstāvji, kuriem ir dots Saseksas hercoga un hercogienes tituls.

Princis Harijs militārā uniformā

gallery icon
41

Nīla Šona jaunā teorija par iespējamu atteikšanos no tituliem sekojusi pēc tam, kad eksperts apgalvoja, ka pārim nācies paskaidrot saviem “Netflix” bosiem, kāpēc viņus izsvilpa pie Svētā Pāvila katedrāles.

Izskanējusi informācija, ka pāra viesošanos Apvienotajā Karalistē filmējušas arī “Netflix” kameras un ūjināšana pie katedrāles ir iemūžināta viņu uzņemtajā video.

Eksperts skaidro: “Kad viņi atgriezās Štatos, viņi raizējās, ko teiks kompāniju “Netflix”, “Spotify” un “Penguin Random House” vadītāji, un viņiem būs jāpaskaidro, kāpēc notika šī ūjināšana.”

“Harija un Meganas komandai tagad jāpaskaidro cilvēkiem, kāpēc viņus izsvilpa.”

Laikraksts “Daily Star” ir sazinājies ar Harija un Meganas pārstāvjiem, lai saņemtu komentāru.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon
14