Cita pasaule
2022. gada 2. jūnijs, 10:55

Mūžībā devusies šova "Ekstrasensu cīņas" uzvarētāja Jeļena Jaseviča

Jauns.lv

43 gadu vecumā otrdien, 31. maijā, mūžībā devusies krievu TV šova "Ekstrasensu cīņas" 12. sezonas uzvarētāja Jeļena Jaseviča.

Par Jasevičas negaidīto nāvi medijiem paziņojis cits "Ekstrasensu cīņas" dalībnieks Ņikita Turčins.

"Viņa nomira slimnīcā. Atvadīšanās būs piektdien. Man nav vairāk informācijas," norādījis Turčins.

Tomēr vēlāk Jasevičas draudzene Jeļena Zakamskaja "StarHit" pastāstīja, ka sievietei bijušas nopietnas veselības problēmas. Viņa nemaz nav gribējusi ārstēties, vienmēr atradusi iemeslus palaist garām ārsta vizīti.

"Ļena pārcieta divus koronavīrusus, neilgi vienu pēc otra. Viņa ir tāds cilvēks - viņa vienmēr tic, ka pati visu var, visu pārvarēs, ārsti viņai nav vajadzīgi. Mums tas vienmēr bija liels diskusiju temats, lai gan es pati neesmu ārstu cienītāja. Bet, kad redzat, ka tas cilvēkam tomēr vajadzīgs... Pirms kāda laika aknās viņai sākās komplikācijas, ieradās ātrā palīdzība, beigās viss bija kārtībā," atminas Zakamskaja.

Bet šoreiz viss neatrisinājās tik veiksmīgi. "Paldies Dievam, mūsu draugs bija viņai blakus - aizveda uz slimnīcu jau bezsamaņā. Nieres arī pārstāja darboties... Pirmdien viņa tika ievietota slimnīcā, bet otrdien pulksten 12:35 tika fiksēta nāve. Viņa tā arī neatguva samaņu," stāsta draudzene.

Krievijas TV šovs "Ekstrasensu cīņas" daudzu sezonu garumā ir iemantojis skatītāju uzmanību ne tikai Krievijā, bet arī Latvijā. Tiesa, nereti izskanējis, ka šovs ir iepriekš jau iestudēts izdomājums.

Jeļena Jaseviča uzvarēja šova 12. sezonā, bet pēc sensacionālās programmas pārtrauca parādīties sabiedrībā.