Attiecības
2022. gada 31. maijs, 06:09

Par precētu vīru kļuvis "Prāta vētras" mūziķis Māris Mihelsons

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

28. maijā pēc septiņu gadu ilgas kopābūšanas gredzenus mijis "Prāta vētras" mūziķis Māris Mihelsons un viņa mīļotā - auditorkompānijas "Deloitte" vecākā HR koordinatore Laura Arāja. Tā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Laulību ceremonija sirsnīgā un romantiskā gaisotnē norisinājusies vienā no Cēsu apkaimes gleznainākajām vietām – Cīrulīšu dabas takā, kas zināma ar brīnišķīgajām Gaujas ielejas ainavām un taciņām.

Pēc tam kāzas kuplā tuvinieku un draugu pulkā tika svinētas K. K. fon Stricka villā. Lauras un Māra kāzu liecinieki bija "Prāta vētras" kolēģi, kuri kopā ar citiem viesiem svinībās jaunlaulātos priecēja arī ar muzikāliem pārsteigumiem. Kāzu ceremonijā un svinībās piedalījās arī Mihelsona bērni Maija un Andrejs, kuri sveikt tēvu bija atbraukuši no Austrijas.

Mārim šī ir otrā laulība. Pēc vairāku gadu ilgas kopdzīves par precētu vīru pirmoreiz mūziķis kļuva tieši pirms desmit gadiem – 2012. gada vasarā, kad reģistrēja laulību ar savu bērnu mammu Santu Bindemani. Trīs gadus pēc apprecēšanās, bet faktiski pēc desmit kopdzīves gadiem viņi šķīrās, un Santa drīz apprecējās ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu, ar ko kļuvusi par mammu vēl divām atvasēm - Frīdai un Ģertrūdei. Ģimene jau vairākus gadus dzīvo Austrijā, taču Mihelsona bērni iespējami bieži lido pie tēva uz Latviju.

Lai gan Māris Mihelsons nelabprāt publiski runā par privāto dzīvi, viņš vairākkārt intervijās sacījis siltus vārdus par savu nu jau jauno sievu Lauru. Šopavasar žurnāla "Santa" aprīļa numurā Mihelsons sirsnīgi pastāstīja, ko visvairāk ciena un novērtē savā mīļotajā sievietē. “Tādu lielu centību. Nečīkstēšanu, darīšanu, dzīves sparu. Ja Laura ko nolemj, tad dara. Un mīļumu. Vēl ļoti svarīgi – attiecības ar maniem bērniem. Pārvarētās grūtības un rūpes par visiem mums,” atklāja Mihelsons, apstiprinādams, ka patlaban jūtas laimīgs savā mīlestībā.

foto: no privātā arhīva (Elva Ziemele)
Septiņi kopābūšanas gadi Mārim un Laurai vainagojušies ar brīnišķīgām kāzām, kopīgu uzvārdu un skaistiem ģimenes nākotnes plāniem.

Savukārt par to, kas īsti ir mīlestība, Māris izteicies "Prāta vētras" grāmatā "Meklēt vienam otru". “Mīlestība ir tāda punktveida laimes sajūta. Pat ja arī maza un ļoti īsa, taču spilgta un karsta. Mīlestība vienmēr ir mums apkārt, tā ir kaut kas neizskaidrojams, nenotverams, reizēm tik tikko pamanāms. Vienkāršas mazas dzirkstelītes, kas ik minūti nozibsnī cilvēku starpā. Mēs nereti gaidām kaut ko milzīgu, kas atnāks un apņems mūs, bet dievišķais plāns ir tajā, lai mīlestība vienkārši notiktu ikdienas sīkajās detaļās. Ieskatieties – tā sastāv no tūkstošiem tādu mirkļu. Katrreiz, kad tu jūties labi līdzās kādam, kad ir miera un īpaša prieka sajūta, – tā ir mīlestība,” prātojis mūziķis.

"Prāta vētras" koncerts Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē savu "Skārda bungu tūri" ar koncertu Rīgā 60 000 skatītājiem noslēdza pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra"

gallery icon

Jau pavisam drīz sāksies grupas "Prāta vētra" koncerttūre "Gads bez kalendāra", kas pieskandinās Latviju ar atklāšanas koncertu 23. jūlijā Jelgavā, un turpināsies visas vasaras garumā Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī un Mežaparka Lielajā estrādē Rīgā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!