Skaistums
2022. gada 13. maijs, 14:46

Rūpes par sensibilizētu un ārējās vides skartu ādu - BIODERMA Sensibio Defensive

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ādas stāvoklis un izskats ir vispārējās labsajūtas un pārliecības atslēga.

Āda nepārtraukti veic nozīmīgu darbu, lai aizsargātu mūsu ķermeni no dažādiem ārējās vides faktoriem, piemēram, kairinātājiem, alergēniem un mikrobiem. Gan organisma iekšējie, gan apkārtējās vides faktori ietekmē to, kā āda izskatās un jūtas. Visbiežāk papildus iekšējiem faktoriem (stresam, ģenētikai, hormonālajam līdzsvaram u.c.) mūsu āda tiek pakļauta draudīgai videi arī ārēji. Tādi faktori kā temperatūras svārstības, vējš, UV starojums, agresīvi kopšanas līdzekļi un ķīmisks piesārņojums rada redzamu kairinājumu, īpaši ja ir izjaukts ādas mikrobioms un ir zaudētas ādas aizsargspējas.

Runājot par ārējās vides skartu ādu, bieži tiek jaukta jutīga un sensibilizēta āda.

Atšķirībā no jutīgas ādas, sensibilizēta āda ir iegūts stāvoklis, ko var ārstēt un/vai atrisināt, novēršot visu, kas to izraisa. Visgrūtāk šādas ādas ārstēšanā ir noskaidrot, kas izraisa sensibilizāciju.

Izraisītāji var ietvert aukstu laiku ar zemu mitruma līmeni, sausu iekštelpu gaisu, piesārņojumu, novecošanos, pārmērīgu un agresīvu ādas kopšanu, kā arī ķīmisku produktu lietošanu.

Mēs bieži neapzināmies, ka atrodamies kairinošos apstākļos un, lai atrisinātu ādas problēmas, pārspīlējam ar skarbiem produktiem vai sastāvdaļām.

Lielākā daļa produktu sensibilizētai ādai ir izstrādāti, lai tikai nomierinātu simptomus, nevis novērstu cēloņus vai palīdzētu tai kļūt mazāk jutīgai.

Āda joprojām ir iestrēgusi apburtā lokā – jutīgums uz brīdi tiek mazināts, taču pēc tam atkal problēma saasinās.

Jaunais Bioderma Sensibio Defensive ir jauns “spēles mainītājs” tirgū.

Mitrinošs krēms, kas palīdz stiprināt ādas pašaizsardzības mehānismu, lai tā pārmērīgi nereaģētu uz kairinājuma izraisītājiem un saglabātu stabilitāti ilgtermiņā.

Sensibio Defensive ir izveidots, lai stiprinātu jutīgas un agresīvu ikdienas faktoru sensibilizētas ādas pašaizsardzības spējas.

Bioderma pētnieku izveidotā DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģija darbojas gan uz jutību bioloģiskas disfunkcijas dēļ, gan uz jutību, kuru izraisījuši vides vai dzīvesstila faktori. Tai ir aizsargājoša antioksidējoša darbība, ādas barjerfunkciju nostiprinoša darbība un nomierinoša darbība. Vieglā un atsvaidzinošā tekstūra ļauj krēmam ātri iesūkties un ikdienā padara ādu maigu un elastīgu. Sensibio Defensive ir piemērots normālai vai kombinētai ādai, savukārt Sensibio Defensive rich sausai un ļoti sausai ādai.

Pirmie iespaidi par Bioderma Sensibio Defensive

Pirmie iespaidi bija lieliski, jo krēms nesatur smaržvielas un tam ir viegla tekstūra. Bieži vien intensīvi mitrinātāji ilgi iesūcas un atstāj tādu kā neredzamu virskārtu, taču Bioderma Sensibio Defensive nekavējoties izkūst uz ādas un tā nekļūst lipīga. Rezultātā āda nav ne matēta, ne rasaina - tā vienkārši izskatās un jūtas tā, it kā tā būtu dabiski mitrināta un veselīga.

Jau pēc neilga laika āda jutās atsvaidzināta un nieze ap vaigiem tika nomierināta. Dažas minūtes vēlāk apsārtums bija samazinājies, taču īstais pārbaudījums vēl tikai sekoja. Parasti izteiktas temperatūras maiņas, vējš, maskas nēsāšana un liels stress radīja nopietnus pārbaudījumus ādai.

Jutīgums, ko radīja ārējie faktori, vienmēr lika satraukties, taču jau pēc nedēļas ilgas Bioderma Sensibio Defensive lietošanas, āda vairs nereaģēja kā iepriekš. Nieze, dedzināšanas sajūta un vispārējs diskomforts bija ievērojami samazinājies.

Zinot, ka āda ir mazāk reaģējoša, arī uztraukums samazinās, jo vairs nav tik ļoti jāpiedomā, ko darīt vai nedarīt, lai nesaasinātos ādas jutīgums.

Neatkarīgi no tā, kam āda ir pakļauta, ir patīkami apzināties, ka tā saglabās lielisku izskatu un sajūtu.

Bioderma Sensibio Defensive pavisam noteikti ir ādas kopšanas līdzeklis, kas ne tikai palīdz cīnīties ar ārējās vides redzamo ietekmi uz mūsu ādas, bet arī ļauj atgūt pārliecību un labsajūtu ikdienā.

Produktu katalogu var apskatīties ŠEIT.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv.