Cita pasaule
2022. gada 25. aprīlis, 05:25

Laiks lūkoties pēc jauniem mērķiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.04. līdz 1.05.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Nelokāma apņēmība izsisties uz augšu mudinās kalt jaunus plānus, lūkoties pēc augstākām virsotnēm, tālākiem mērķiem. Kā šo apņemšanos īstenosi, būs atkarīgs ne tikai no tavas mērķtiecības, bet arī no tā, cik veiksmīgi iekļausies sabiedriskajā dzīvē. Ja neļausies bezjēdzīgai pļāpāšanai ar draugiem, tad arī turpinājumā iestāsies perspektīvs un auglīgs laiks.

VĒRSIS

Ja vēl neesi sapratis, kāds ir tavs dzīves aicinājums, piedomā pie tā, ar ko vēlies piepildīt savu dzīvi, lai varētu darboties mērķtiecīgāk, lietderīgāk. Uzmanīgs esi attiecībās ar kaimiņiem — iespējami sarežģījumi. Mierīgi izrunā sarežģītus attiecību jautājumus, uzticies līdzcilvēku labajiem nodomiem. Iesaisties aktīvā rosībā, atbalsti cilvēkus, kas vēlas ieviest jauninājumus.

DVĪŅI

Būsi viegli ietekmējams, ja par kaut ko pārdzīvosi, tad līdz sirds dziļumiem. Emocionāla spriedze un pārāk augstas prasības neļaus atslābināties, padarīs tevi nervozu un viegli ievainojamu. Ja savlaicīgi nepratīsi apstāties un nesamazināsi slodzi, to piespiedīs izdarīt neapmierinošā pašsajūta. Ieklausies intuīcijā, centies saprast, ko vēlies panākt, kādi ir tavi resursi un izredzes nonākt pie vēlamā rezultāta.

VĒZIS

Būs liela apņemšanās pabeigt svarīgus darbus, novērst nepilnības un panākt izlīgumu strīdīgos jautājumos. Rīkojies enerģiski, izlēmīgi, bet ne drudžaini, jo ne viss noritēs tik gludi, kā gribētos. Plāno, kā īstenosi savas ieceres, izvērtē, kādi resursi un cik daudz laika ir tavā rīcībā, un rīkojies saskaņā ar iecerēto. Ļaujoties pašplūsmai un ignorējot noteikumus, būs grūti kontrolēt situāciju un racionāli sadalīt spēkus.

LAUVA

Pēc plašas sabiedriskās dzīves netiecies. Lai justos labi, pietiks ar paša radīto pasauli, saprotošiem cilvēkiem, stabilu darbu un pārliecību par drošu nākotni. Pret dažādiem piedāvājumiem izturies kritiski. Tādējādi var rasties šaubas, vai dari pareizi, vai esi izvēlējies pareizo rīcības plānu, neraizējies par to, ka vari kaut ko nokavēt, nepaspēt vai pazaudēt vienreizējas iespējas. Nospraud reālus mērķus.

JAUNAVA

Nekas nestāvēs uz vietas, dzīve piedāvās aizvien jaunas izvēles iespējas. Izmantot tās vai nē – lem pats! Vienlīdz labi tev veiksies gan tad, ja tieksies pēc jauniem apvāršņiem un pārmaiņām, gan arī tad, ja uzskatīsi, ka tava dzīve ir pietiekami interesanta, un tu neko tajā negribi mainīt. Savukārt mēģinājums ietekmēt līdzpilsoņu viedokļus būs neveiksmīgs.

SVARI

Esi lietas kursā par sabiedrībā notiekošajiem procesiem un gatavs tam, ka tie ietekmēs tavu personīgo dzīvi vairāk, nekā tu to vēlētos. Izlemt, kā rīkoties, lai pēc iespējas veiksmīgāk pielāgotos jauniem apstākļiem, nebūs viegli, taču nedod sev atlaides, esi principiāls un neatlaidīgs. Domā stratēģiski, koncentrējies uz to, kas tev svarīgs, un bez kautrēšanās liec lietā savas prasmes un zināšanas.

SKORPIONS

Prāts ģenerēs spožas idejas, taču būs vajadzīga neatlaidība un laiks, lai tās īstenotu. Nav vērts par katru cenu cīnīties ar apstākļu nelabvēlību – ja kaut kas nepadodas vai kaut kam nepietiek laika, nestiep to līdzi kā smagu nastu cerībā, ka pienāks brīdis, kad varēsi ar to tikt galā. Tiklīdz dzīves šūpoles uzsāks virzību augšup, tavu prātu nodarbinās jaunas idejas un plāni.

STRĒLNIEKS

Ja plāno ko uzsākt, neatstāj vietu nejaušībai, izskaitļo visu kā nākas, nerīkojies uz labu laimi. Pateicoties mērķtiecīgām, rūpīgi izplānotām aktivitātēm, uzlabosies finansiālā situācija, varēsi aizpildīt robus budžetā un panākt to, ka vismaz kādu brīdi sīki ikdienas tēriņi nesagādā galvassāpes. Lielu ietekmi uz darba lietām atstās gaisotne mājās. Ja saskarsme ar tuviniekiem būs harmoniska, „viss ies no rokas”.

MEŽĀZIS

Neskatoties uz to, ka būsi visu labi pārdomājis, nelolo ilūzijas, ka viss notiks, kā pa notīm. Esi gatavs mainīt plānus, cīnīties ar grūtībām, meklēt risinājumus. Saprotot, ka dzīvē viss plūst un mainās, būs lielākas iespējas sevi pasargāt no vilšanās, vieglāk pielāgosies jauniem apstākļiem un spēles noteikumiem. Ar nelokāmu gribu un enerģisku rīcību pierādīsi, ka izdarīt var visu.

ŪDENSVĪRS

Atmosfēra mājās būs svārstīga. Tam par iemeslu būs divas lietas — mētāšanās no pārspīlētas kārtības mīlestības līdz pilnīgai savu pienākumu ignorēšanai. Izvēlies vidusceļu! Esi izlēmīgs, bet ne pavēlniecisks, neiekarsti strīdos, skaiti līdz desmit, mācies samierināties ar uzskatu dažādību. Ielaižoties emocionālās spekulācijās ieguvēju nebūs.

ZIVIS

Dienas kārtībā var parādīties daudz neatliekamu darbu, kuru dēļ būsi spiests mainīt plānus, atlikt kādu tikšanos vai atpūtas pasākumu. Par spīti nebūšanām, noskaņojums būs darbīgs. Ja neieslīgsi nelietderīgos prātojumos, ar visu ātri un operatīvi tiksi galā. Tiklīdz ļausies emocijām un sevis žēlošanai, būs grūti saņemties un turpināt iecerēto. Katrā situācijā mēģini atrast ko noderīgu.