Stila jaunumi
2022. gada 6. aprīlis, 06:48

"Jā, mēs esam tas kaitinošais pāris!" - slavenības, kuru ģērbšanās stils daudziem liek raukt uzacis

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Atgriežoties sabiedrībā, iespējams, ilgās kopābūšanas izolācijā dēļ slavenie romantiskie pārīši demonstrē 2000. gadu estētikas renesansi - savstarpēji saskaņotu garderobi. Viens otru papildinoši vai burtiski identiski, šķiet, ka šie pārīši ir kā viens vesels.

Pionieri 

Bijušais futbolists Deivids un modes dizainere Viktorija Bekhema ir stilīgs duets, kuri saskaņotus un viens otram komplimentējošus tērpus ir vilkuši jau no 1990. gadiem. Pat tad ja tie ir bijuši bezgaumīgi komplekti un ādā no galvas līdz papēžiem.

foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

Joks

Pēc tam, kad 2019. gadā Oskara balvu ceremonijā balvas ir sadalījusi, komiķe Melisa Makartija ar vīru pārģērbās identiskos Adidas treniņtērpos un Vanity Fair ballītē lieliski izcēlās uz citu smalko vakartērpu fona. Ideja, ko vilkt, kad nav ko vilkt (un tikt pamanītiem)!

foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/ Vida Press

Skaistule un panks

Pēc tam, kad aktrise Megana Foksa sākusi sadarboties ar stilistu Maeivu Reiliju, viņa atkal ir uzmirdzējusi kā stila zvaigzne (pat debitējusi ar apģērbu kolekciju zīmolam Boohoo). Tagad viņa ar draugu, reperi MGK īpaši piedomā pie saviem koptēliem un iemieso panku dumpiniecisko formulu ar melnu, sarkanu krāsu, ādas izstrādājumiem un atkailināšanos. Saskan.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon
39

Modes elite

Kad divas individuālas stila ikonas apvienojas, stila kļūdas nav iespējamas - mūziķi Rianna un A$AP Rocky gandrīz vienmēr izskatās perfektā komplektā. Piemēram, 2021. gada Ņujorkas Kostīmu institūta gada ballē Rianna bija tērpusies apjomībā Balenciaga kleitā, melnu, adītu cepurīti galvā un kristāla čokeri ap kaklu, bet reperis pieskaņojās ar melnu uzvalku, baltu kreklu un daudzām kristālu kaklarotām, un piespraudēm.

foto: Ron Adar / M10s / SplashNews.com/ Vida Press

Dziedātāja Rianna 2021. gadā

gallery icon
18

Gotisks glamūrs

TV šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana 2021. gadā atteicās no savām košajām un tendencēm atbilstošajām drēbēm pat labu tumšiem un izaicinošiem tērpiem. Acīmredzot, lai papildinātu sava saderinātā, bundzinieka Trevisa Skota tēlu.

foto: MEGA / Vida Press

Romantiskā harmonijā

Atgriešanās, mīlas atdzimšana vēl nekad nav izskatījusies tik skaisti. Benifere jeb aktieri Bens Afleks un Dženifera Lopeza viens otru nekopē, bet gan papildina ar nobriedušiem, glamūrīgiem un harmoniski saskaņotiem tēliem.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press

Dženifera Lopesa un Bens Afleks Venēcijā 2021. gada septembrī

gallery icon
31

Divos eksemplāros

Jaunajiem vecākiem, modelei Emīlijai Ratjakovski un aktierim Sebastianam Bēram-Maklardam ir citas rūpes, kā domāt par stilu. Viņi izvēlas drošāko paņēmienu - vienas un tās pašas, pārbaudītās preces divos izmēros.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press

Emīlijas Ratažkovski grūtnieces stiliņš

gallery icon
14

Dvīņi

Aktrise Bella Torna jau Instagram ir paziņojusi, ka viņi ar mūziķi Bendžaminu Maskolo ir tas kaitinošais pāris, kurš vienmēr piestāv viens otram. Un piestāvēšanas paņēmienam viņi nedomā par dzimumu identificēšanu un izmanto absolūti identiskus tērpus - kā džemperus, tā bikses.

foto: Instagram, Vida Press

Aktrises Bellas Tornas un viņas mīļotā Bendžamina Maskolo allaž saskaņotais stils

gallery icon
24