Stila jaunumi
2022. gada 30. marts, 07:04

Skaistā un modīgā grūtniecība: Rianna lauž stereotipus, kā jāizskatās topošajai māmiņai

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķe Rianna dievina modi un, pat būdama pēdējos grūtniecības mēnešos, neizvēlas grūtnieču tipisko apģērbu. Liekas, ka jaunajās formās viņa ir kļuvusi vēl brīvāka un pat kailāka un lauž stereotipus par topošajām māmiņām.

Debija

Rianna un A$AP Rocky par grūtniecību paziņoja 31. janvārī ar visai nepārprotamu fotosesiju, kur vārdi vairs nebija nepieciešami. Rozā vintāžas Chanel dūnu jaka, pārlielas džinsa bikses, un vēderu neklāj nekas cits kā daudzkrāsu zelta ķēdes. Simbolisks priekšvēstnesis tam, kas modes aspektā vēl tikai sekos.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Vēders vairs nav jāievelk

Lai gan liekas pašsaprotami, ka grūtnieces var valkāt visu, ko vien vēlas, retas ir situācijas, kad slavenības grūtnieces vēderu publikai demonstrē. Bet ar Riannu viss ir citādi, pat viņas zīmola Savage x Fenty modeles ir bijušas grūtnieces. “Parasti sarkanā paklāja pasākumos mans vēders ir par lielu. Tā bija problēma. Tagad izbaudu iespēju nesatraukties par vēdera slēpšanu. Un, ja jūtos apaļīga, vienalga – tas ir mazulis!” šim mērķim noder arī knaps, mirdzošs zaļas krāsas krekliņš no zīmola Attico 2022. gada pavasara/vasaras kolekcijas un pieskaņotas rozā un sudraba bikses.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press

Sliktā meitene

“Uzvelc drēbes, un, ja izskaties labi, tu jūties labi. To esmu dzirdējusi jau ilgi, un tā ir taisnība. Apģērbs patiešām spēj piecelt no dīvāna, likt saņemties un justies kā sliktajai meitenei,” mūziķe atzīst.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Transformācija

“Esot stāvoklī, ir dienas, kad gribas visu laiku gulēt dīvānā. Bet uzkrāsojies, uzklāj lūpukrāsu, un tu esi jau transformējusies,” Rianna iesaka.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Tieši sirdī

Luksusa un sportiskas modes apvienošana vēl aizvien ir Riannas iecienītākā modes formula. Pat simboliski, jo sarkanā jaka ir no zīmola Saint Laurent un imitē sirds formu. Kā nekā šis ir emocionāls mīlestības laiks.

foto: GIO / BACKGRID/ Vida Press

Fake it till you make it

“Deviņi desmit mēneši ir ilgs laiks, un tas ir jāizbauda. Es cenšos to maksimāli darīt. Un, tā kā mode ir viena no manām mīļākajām lietām, mēģinu definēt, ko vispār nozīmē grūtniecība, būt par māti. Reizēm jūtos neērti, tāpēc sapucējos un izliekos,” smejas Rianna.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon

Dziedātāja Rianna 2021. gadā

gallery icon

Rianna un bērni

Popzvaigzne Rianna dievina bērnus. Kādudien viņa būs lieliska mamma.

gallery icon

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon