Cita pasaule
2022. gada 12. janvāris, 06:34

Astropsiholoģe Līga Šīrone prognozē, ka gads būs aizraujošs kā datorspēles 2022. līmenis

"100 Labi Padomi"

Ko sola 2022. gads? Visdrīzāk, tas būs raibs un ikdienā mainīgs. Stāsta astropsiholoģe Līga Šīrone.

Mūs sagaida arī mierīgāki posmi, bet pārsvarā šūposimies noskaņojumu, lēmumu un darbību šūpolēs. Sāks mazināties spriedze un šķelšanās sabiedrībā, kļūsim pieļāvīgāki un pieņemošāki, aktivizēsies sociālie jautājumi. 2022. gadā ļoti aktualizēsies ekonomiskie jautājumi – finanšu aprite, cenu pieaugums. Ieilgušās grūtības biznesā atspoguļosies kopējā noskaņojumā.

Četri jaudīgi posmi

2022. gadā būs vairāki piesātinātu kosmisko enerģiju posmi. Jau pats gada sākums nesīs sasprindzinājumu attiecībās ar valsts un varas iestādēm, kā arī kādu starpvalstu konfliktu saasināšanos (pasaules, nevis Latvijas kontekstā). Arī privātajās attiecībās šis var būt pamatīgu pārmaiņu posms – daudzi piedzīvos saspīlējumu, citiem nāksies meklēt ilgstošu problēmu risinājumus, vēl kāds apsvērs dramatiskus šķiršanās scenārijus, bet sirdī brīvajiem tikmēr nāks jaunas, jaudīgas iepazīšanās.

Otrs spilgtais posms būs no aprīļa sākuma līdz maija vidum, jo 12. aprīlī gaidāms gana rets astroloģiskais notikums debesīs – tur satiksies Jupiters un Neptūns savā pārvaldītajā Zivju zīmē. Iepriekšējo reizi šāds randiņš bija 1856. gadā un ielika pamatus psiholoģijas attīstībai, piemēram, tajā pavasarī piedzima Zigmunds Freids. Tāpēc aprīlī katram vajadzētu rūpīgi apdomāt attiecības ar savu psihisko veselību, kā arī meklēt risinājumus problēmām, kuras šajās jomās izzīmējas.

Nākamais jaudīgais posms būs jūlija beigās un augusta sākumā, kad pamatīgu uguņošanu citādi rāmajā un mierīgajā Vērša zīmē sarīkos Marss un Urāns, sagriežot kārtīgu enerģijas virpuli ap karmisko nākotnes mezglu Rahu. Šis laiks ir lielisks, lai ne tikai saprastu, bet arī spertu konkrētus soļus savas labklājības virzienā – vai tā būtu krājkonta atvēršana, jaunu biznesa ideju ģenerēšana, investēšana jaunās zināšanās, kas paceltu vērtību darba tirgū, vai kāda investīcija nākotnei. Gada noslēgumā, no oktobra beigām līdz decembra vidum, arī astroloģiski laiks pats vedinās papētīt savu un apkārtnes vēsturi, pēdējo 10–12 gadu laikā noietos ceļus un neceļus, izvērtēt stiprās un vājās puses, svinēt sasniegumus un radīt jaunas idejas, balstoties uz līdz šim zināto un paveikto.

Četri aptumsumi un joprojām pandēmija

2022. gadā gaidāmi četri aptumsumi: 30. aprīlī Saules aptumsums, 16. maijā Mēness aptumsums (daļēji redzams Latvijā), 25. oktobrī Saules aptumsums (daļēji redzams Latvijā), 8. novembrī Mēness aptumsums. Šoreiz tie notiks Vērša un Skorpiona zīmēs un pārbaudīs mūsu finansiālo un praktisko dzīves stabilitāti, kā arī prasmi risināt grūtas situācijas ar darbību, nevis tikai sēdēšanu un pārmaiņu gaidīšanu. Augstu tiks vērtēta prasme vairot savu, vides un darba vērtību. Arvien vairāk pilsētnieku nopietni apsvērs domu vismaz daļu gada pavadīt ārpus pilsētas, apvienojot spēkus lauku īpašumos un komūnās.

Jautājums, kas interesē visus – vai šogad beigsies pandēmija? Astroloģiskās prognozes un medicīnas vēsture vēsta, ka vīruss pie mums ir uz palikšanu, un 2022. gads nesola lielas pārmaiņas šajā jautājumā. Būtiskāki pagriezieni (drīzāk pandēmijas definīcijās un informatīvajā laukā) varētu būt gaidāmi uz 2023. gada pavasari, taču tas neatcels visu mūsu kopējās rūpes gan par savu, gan apkārtējo veselību.

Kopumā 2022. gadā labāk veiksies tiem, kuri ir patstāvīgi, izlēmīgi un droši par savu vietu pasaulē un dzīvē. Mums visiem šogad, īpaši pavasarī, būs daudzu lielu iespēju laiks, bet ir nepieciešams zināt, kā izskatās mūsu katra personīgā laime, lai šīs iespējas ieraudzītu un prastu realizēt. Jo vairāk zinām par sevi, jo vieglāk no plašā klāsta paņemt tieši sev piemērotāko un veiksmīgāko. Bonusa punkti nāks tiem, kuri prot neaizsēdēties kādā ērtā vietā, bet ar vieglumu dodas pie nākamā kilometru stabiņa vai autobusa pieturas. Turi acis un ausis vaļā, tikai tad šis gads būs izklaidējošs un aizrautīgs kā datorspēles 2022. līmenis!