Cita pasaule
2021. gada 28. decembris, 07:08

Pazīstamais astrologs Globa nosauc decembra beigu lielākos veiksminiekus

Jauns.lv

Pazīstamā astrologa Pāvela Globas prognozes sola īpašus panākumus vairākām zodiaka zīmēm 2021. gada pēdējā nedēļā un 2022. gada pirmajās dienās.

Kuru zodiaka zīmju pārstāvjus sola apciemot negaidīta veiksme nedēļā no 27. decembra līdz 2. janvārim, raksta Rsute.ru.

Auns

Jūs gaida sevišķi daudz iespēju 2021. gada decembra pēdējā nedēļā. Pieņemiet lēmumus ātri, nekavējieties, lai nepalaistu garām savu veiksmi.
Astrologs iesaka vispirms uzticēties prātam un loģikai, nevis sirdsbalsij. Neaizmirstiet arī romantiku - sirsnīgs pārsteigums var iepriecināt mīļoto cilvēku.

Vērsis

Pāvels Globs uzskata, ka decembra beigās priekšniecība novērtēs Vēršu darba rezultātus. Var gadīties, ka jūs gaida patīkams pārsteigums naudas bonusa izteiksmē.

Izmantojiet prēmiju tam, lai iepriecinātu radiniekus un tuviniekus, bet no avantūrām un šaubīgiem piedāvājumiem gan labāk atteikties.

Vēzis

Decembra pēdējā nedēļa solās būt īpaši veiksmīga, bet nevajadzētu palaist visu pašplūsmā un atslābināties.

Lai iegūtu vislabāko rezultātu, uzlādējieties ar pozitīvu enerģiju, pavadot Jaungada nakti ģimenes un tuvinieku lokā, iepriekš padomājot, kā iepriecināt katru ar kādu dāvaniņu.

Jaunava

Gada beigās Amors apveltīs jūs ar lieliskiem panākumiem. Piedzīvosiet arī nebijušu radošumu. Sāksies pozitīvas pārmaiņas.
Astrologs iesaka īpašu uzmanību pievērst veselībai. Tāpat ieteicams iepriekš izveidot rīcības plānu, kā saturīgi pavadīt brīvdienās kopā ar saviem mīļajiem.