Stila jaunumi
2021. gada 16. decembris, 07:03

Ziemai būs būt: kādi mēteļi un siltās virsjakas šobrīd ir modē

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Aukstus laikapstākļus var nemīlēt, bet mīlēt var iespēju valkāt vairākas apģērbu kārtas un gaumīgas virsdrēbes. Košas krāsas, tekstūras un efektīgi silueti - tieši šādas virsdrēbes pašlaik ir modē!

Ādas trencis

Vispirms aktuāla bija ādas jaka, tai sekoja ādas bleizeri un tagad- vēl garākas izstrādājums - ādas trencis. Izvēlēts klasiski atturīgās vai košās krāsās, tas ir apģērbs, kurš piešķirs roķīgu akcentu pat visklasiskākajam tērpam.

foto: @TheHapaBlonde / SplashNews.com/ Vida Press
Modele Hailija Bībere.

Košas krāsas

Piesātinātas krāsas attiecas arī uz virsdrēbju modi. Nav būtiski vai izvēlētas kontrastējošos krāsu salikumos, vai viscaur vienā, galvenais būs izcelties.

foto: action press/ Vida Press

Jaudīga apdare

Spalvas, dabīgā vai mākslīgā kažokāda- visi šie elementi būs gana labi, lai dekorētu mēteļa atlokus un piedurkņu galus. Tā visvienkāršākais siluets un krāsa tiks uzlabots ar glamūra, disko noskaņu. Ieteicams, līdzsvaram valkāt ar ko ikdienišķāku, piemēram, džinsa biksēm, snīkeriem.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Uzņēmēja Nikija Hiltone.
foto: scanpix

Superizmērs

Dūnu jakas ir aktuālas katru auksto sezonu, bet tieši šogad tām ir jābūt super lielām. Šādas pārlielas jakas piešķirs sportisku, ielu modes noskaņu un pats galvenais – superlielajās būs supersilti.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Modernā dūnu jaka

Papildinājumā pārlielām dūnu jakām, aktuāli būs arī to uzlabojumi ar spilgtām krāsām, stepējumiem, logotipiem- visu, kas nav melns un ierasts.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Tedija lāča kostīms

Kā gan var nemīlēt pūkainos lāča Tedija mēteļus!? Maiga tekstūra, dinamiska faktūra un ja pievieno izteiksmīgākas krāsas ne no lāča arsenāla- spridzeklis ir ielās!

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Vida Press
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Uzņēmēja Nikija Hiltone.

Aitāda

Aitādas jakas ir kā radītas kārtu kārtām, piedevām- tās ir garderobes klasika, kas būs valkājama gadu no gada, no ziemas uz ziemu.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Stepēta

Veids, kā siltām dūnu jakām izskatīties vēl unikālākām, ir stepējumi! Rūtīs, līnijās, līknēs un citos rakstos- stepējums piešķirs papildus dimensiju un tik vēlamo super apjomu.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press
Influencere Sūzija Laua.

Šahs un mats

Dažādu veidu rūtis vēl aizvien ir rakstu līderis vēsajā sezonā. Tā būs nostaļģiska nodeva apsēstībai ar 2000. gadu modes granža atzaru.

foto: CAMERA PRESS/Marcy Swingle / Vida Press

Jaka kā mētelis

Noderīga tendence siltākām ziemas dienām un auto vadītājām. Adījumi un tamborējumi garās jakās kā mēteļos sniegs komfortablu, ērtu noskaņu un citādāku pieeju tradicionālajai idejai par virsdrēbēm. Īpaši, ja izskatās kā vecmāmiņu rokām darināti, naivi mīlīgi.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Draugam atņemts

Investīciju vērtas lietas vienmēr būs tās, kas ir klasiskas un tradicionālas. Viena no tām ir ar vīriešu garderobi asociētās laba piegriezuma žaketes un mēteļi. Šogad, tie, kas ir izmēro brīvi un pārlieli.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/Aba/ Vida Press

Mēteļi un siltās virsjakas ielu stilā

gallery icon
30