foto: Shutterstock
Enerģijas būs daudz, atliks to gudri sadalīt - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.11. līdz 5.12.
Cita pasaule
2021. gada 29. novembris, 11:36

Enerģijas būs daudz, atliks to gudri sadalīt - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.11. līdz 5.12.

Jauns.lv

Uzzini, kas labs tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Pacietība noderēs, risinot savas neuzmanības vai pārgalvības dēļ radušās finanšu problēmas. Nemeties no vienas galējības otrā. Enerģijas un spēka netrūks, atliks tikai to gudri sadalīt, lai vienlīdz veiksmīgi tiktu galā gan ar iesāktajiem darbiem, gan nepalaistu garām iespēju aizsākt ko jaunu un perspektīvu. Nepieļauj, ka sadzīviskas problēmas kļūst par šķērsli ceļā uz tev svarīgu mērķu sasniegšanu.

VĒRSIS

Nepieļauj, ka tavās attiecībās iejaucas cilvēki no malas, balsties uz saviem spriedumiem, bet kritiskas piezīmes laid gar ausīm. Tiklīdz kaut kas neizdodas, kā iecerēts, nenovel vainu uz apstākļiem, padomā, vai tavas izvēles un lēmumi bijuši pietiekami atbildīgi, vai, uzsākot kādu darbību, neesi bijis pārlieku labās domās par sevi.

DVĪŅI

Neizvirzi kategoriskas prasības, priekšroku dod sarunai un domu apmaiņai. Dalies pieredzē. Esi neatlaidīgs. Risini jautājumus, kur nepieciešama stingra, izlēmīga rīcība. Iesaistoties sabiedriskās vai politiskās aktivitātēs, savā pusē tev izdosies pārvilināt ne vienu vien idejisko pretinieku. Darba jautājumos vērsies pie ietekmīgiem cilvēkiem, uzrunā sponsorus.

VĒZIS

Vērtīgi būs pieredzes apmaiņas pasākumi, diskusijas, konsultācijas. Nebijušu vērienu iegūs nākotnes ieceres – kādas tik ģeniālas idejas tev neienāks prātā! Taču kritiski domājošu cilvēku atturīgā attieksme pieklusinās tavu sajūsmu, kāds pat atļausies apstrīdēt tavu ieceru lietderību. Tavi lielākie ieguvumi – vērtīga pieredze un garīgas atklāsmes.

LAUVA

Ar savu rīcību apkārtējos viesīsi uzticību. Uzdrošinies riskēt, eksperimentēt, būt neparasts. Azarts un degsme palīdzēs pārvarēt grūtības. Gūsi panākumus ar to vien, ka tev pat prātā neienāks, ka iecerētais varētu neizdoties. Sacensība ar konkurentiem norūdīs, sniegs vērtīgu mācību stundu, palīdzēs saprast savu iespēju robežas un uz ko esi gatavs, lai tiktu pie kārotās uzvaras.

JAUNAVA

Tiklīdz sāksi rīkoties, tiks pārkāptas vienošanās vai nebrīdinot mainīti spēles noteikumi, bet tev būs jāatrod tas zelta vidusceļš, pa kuru ejot, iespējams īstenot savu plānu, nesabojājot attiecības. Brīžiem situācijas būs sarežģītas, taču ne bezcerīgas un neatrisināmas, ikreiz atradīsies kāds risinājums, kāda adatas acs, caur kuru izlienot, dzīve sakārtosies.

SVARI

Lai arī būsi emocionāls, paškontroli nezaudēsi. Itin viegli tiksi galā ar iekšēju spriedzi, mācēsi sadalīt spēkus tā, lai nebūtu pārslodzes, stresa. Jo pārdomātāka būs tava rīcība, jo lielākas būs iespējas panākt tieši to rezultātu, uz kādu cerēji. Ne mazāk aktuāls būs jautājums par materiālo nodrošinājumu. Lēmumu pieņemšanā liela nozīme būs sabiedrībā valdošajam viedoklim, jo savam domu gājienam īsti neticēsi.

SKORPIONS

Tuvākās dienas piemērotas radošām aktivitātēm, sava talanta izkopšanai. Īsteno drosmīgas idejas, ja vien tās nav saistītas ar naudu, īpašumu un labklājību. Izcel savas pozitīvās īpašības, taču neuzvedies izaicinoši. Izšķiroties par nozīmīgu soli, mēģini iztikt bez ilūzijām un veltām cerībām. Rēķinies ne vien ar savu radošo potenciālu, bet arī praktiskajām iespējām.

STRĒLNIEKS

Tava darbošanās būs veiksmīga, ja vien neprasīsi no sevis pārāk daudz, neuzņemsies papildus pienākumus, neizvirzīsi mērķus, kuru sasniegšanai vajadzīgi lieli ieguldījumi. Iespējams, pateicoties tieši tam, atradīsi risinājumu naudas problēmām vai nostiprināsi savas pozīcijas darbā. Turpmākās dienas ir piemērotas nelielu, praktisku, viegli īstenojamu uzdevumu risināšanai.

MEŽĀZIS

Padomā, kas tevi darītu laimīgāku, un pēc tā arī tiecies. Nesteidzies, nestreso, sevi ar citiem nesalīdzini. Tas palīdzēs gūt vispusīgāku situācijas redzējumu un izmantot priekšrocības, kuras citi nespēj saskatīt. Pirms dod padomus, padomā par sekām – ne viss, kas der tev, der arī citiem. Pamācot citus, nevilšus vari uzņemties saistības, no kurām pēc tam būs grūti atbrīvoties.

ŪDENSVĪRS

Paralēli darbam un pienākumiem, risini personiskās dzīves jautājumus. Tiklīdz runa ir par naudu, nekam un nevienam neuzticies, no tālejošu biznesa plānu īstenošanas atturies. Brīžos, kad grūti saprast, kā izkļūt no saspringtas situācijas, seko nojautai, tā uzvedinās tevi uz pareizā ceļa. Pozitīvas emocijas sniegs virtuāls kultūras un mākslas pasākuma apmeklējums.

ZIVIS

Meklējot atbildes uz citu jautājumiem, vari cerēt arī uz savu aktualitāšu veiksmīgu risinājumu. Tas ne vien pozitīvi ietekmēs tavu karjeru, bet arī materiālo situāciju. No grūtībām nebaidies, esi gatavs intensīvam, dinamiskam darbam – tev būs pietiekami daudz spēka un apņēmības, lai tās pārvarētu. Atpūtai izvēlies vietu, kur iespējams pabūt vienam, iedziļināties filozofiska vai garīga rakstura literatūrā.