foto: Valdis Kauliņš
5 iemesli, kāpēc tev šo vajadzētu izmēģināt un ieviest savā ikdienā
2021. gada 22. novembris, 06:00

5 iemesli, kāpēc tev šo vajadzētu izmēģināt un ieviest savā ikdienā

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ja tev brīvdienās patīk palutināt sevi un savas garšas kārpiņas ar gardu maltīti ārpus mājas un saelpoties svaigu gaisu ārpus pilsētas, tad GETIFY ir tieši tev! Tev nebūs jāstāv garās rindās, lai tiktu pie kārotā ēdiena. Lejuplādē Getify lietotni, izvēlies ēstuvi sev pa ceļam, pasūti maltīti, un to iznesīs līdz tavam auto brīdī, kad piebrauksi pie ēstuves. Tev nebūs jāgaida, jo tevi jau gaidīs restorāns ar tavu pasūtījumu.

Nepārliecinājām? Lūk, 5 iemesli, kuriem būs grūti pretoties:

1. Pasūti maltīti no izvēlētās ēstuves, izmantojot Getify, un saņem ēdienu brīdī, kad piebrauc. Bez rindām – ātri un superērti!

Getify ir ērta lietotne ēdienu un dzērienu pasūtīšanai un saņemšanai pa ceļam, neizkāpjot no auto. Šī lietotne ir domāta visiem, kas mīl komfortu un novērtē savu laiku, visiem izsalkušajiem, steidzīgajiem un gardēžiem. 
Aizmirsti par garām rindām pie ēstuvēm vai nogurumu vēlā vakarā, stāvot virtuvē pie plīts, lai pagatavotu vakariņas un nākamās dienas pusdienas līdzņemšanai.

2. Izvēlies vienu no trim saņemšanas iespējām:
Drive-in – piebrauc, un tava maltīte tiks piegādāta līdz tavam auto brīdī, kad piebrauksi pie ēstuves.

Ieiešu pakaļ pats – uz tavu ierašanās laiku pasūtījums būs sagatavots izņemšanai. Varēsi, ejot garām, uzsmaidīt visiem, kas izsalkuši gaida rindā un vēl nezina par Getify.

Vēlies baudīt maltīti uz vietas? – uz tavu ierašanās laiku galdiņš būs rezervēts, ēdiens jau uzservēts, un varēsi mierpilni to baudīt.

3. Getify ir vienīgā ēdienu pasūtīšanas un saņemšanas lietotne, kas pieejama visā Latvijā
Ja bēdz no pilsētas burzmas, dodies apceļot Latviju vai pa ceļam no darba esi sastrēgumā un jūties izsalcis, Getify atvieglos tavu izvēli, padarīs ērtāku maltītes pasūtīšanu un parūpēsies, ka saņem kāroto, lai kurp tu dotos. Visas pasaules virtuve vienuviet – gan Rīgā un apkaimē, gan arī Latvijas reģionos.

4. Bez kurjeriem – tieši no ēdinātāja rokām
Bez kurjeriem un lielām somām, kur viss no piegādes līdz saņemšanas brīdim mēdz atdzist un apgāzties. Svaigi gatavots ēdiens no kafejnīcas, restorāna, mājražotāja vai tikko novākta raža, pareizi uzglabāti dārzeņi, medus vai citi lauku labumi no zemnieka – tieši tev rokās. 

5. Bez papildu izmaksām
Getify lietotne ir bez maksas. Tāpat nav jāmaksā par ēdiena pasūtīšanas vai piegādes servisu. Nav minimālās pasūtījuma summas, pasūti kaut tikai kafiju ar smalkmaizīti un nepārmaksā ne centa. Vēl jo labāk – arī par stāvvietu nav jāmaksā, ja izvēlies ēdienu saņemt ar Drive-in vai Ieiešu pakaļ pats.

Ar Getify tev ēdiens vienmēr ir pa ceļam! Izmēģini jau šodien Getify! Bez maksas pieejama Google Play un App Store