foto: Pixabay.com
Viegli nebūs - Pāvela Globas prognoze 2021. gada oktobrim
Cita pasaule
2021. gada 30. septembris, 14:19

Viegli nebūs - Pāvela Globas prognoze 2021. gada oktobrim

Jauns.lv

Krievijas zvaigžņu pētnieks Pāvels Globa prognozē, ka 2021. gada oktobrī mūs gaida stabils, tomēr ne pārāk viegls laiks. Liktenis gan pasargāšot no pārāk straujiem pavērsieniem un nepatīkamiem pārsteigumiem. Rudens otrais mēnesis būs labvēlīgs pašattīstībai, dažādu plānu kalšanai un secinājumu izdarīšanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vispārēji ieteikumi 2021. gada oktobrim

Aizejošā Metāliskā vērša gada oktobrī vairākums zodiaka zīmju pārstāvju milzīgas problēmas nejutīs. Pēc Pāvela Globas domām, zvaigznēs nav rakstīti nopietni satricinājumi. Astrologs iesaka nodarboties ar lietām, kas iepriekš tika atliktas, veltīt brīvo laiku mācībām, pašattīstībai, saskarsmei ar tuviniekiem, raksta kleo.ru.

Īpaši labvēlīgs šis mēnesis būs Metāliskā vērša mīluļiem – Vērša un Auna zīmē dzimušajiem. 2021. gada patrons Metāliskais vērsis oktobrī nodrošinās viņiem veiksmi visās jomās. Oktobris būs patīkams mēnesis Lauvām, Mežāžiem un Zivīm. Astrologs iesaka šo zodiaka zīmju pārstāvjiem izmantot šo veiksmīgo laiku sarežģītu uzdevumu risināšanai.

Dvīņiem un Jaunavām 2021. gada oktobris būs divējāds mēnesis. Zvaigznes no vienas puses viņiem sagādās panākumus darbā un biznesa darījumos, bet no otras - neveiksmes personiskajā dzīvē. Vismazāk veiksies Ūdensvīriem. Šis rudens viņiem vispār nebūs pārāk labvēlīgs periods. Astrologs Pāvels Globa iesaka atlikt svarīgu lietu izpildi un pieņemt liktenīgus lēmumus citā laikā.

Lai gūtu panākumus, būtiskākās lietas ir jāieplāno labvēlīgajās dienās: 4., 8., 11., 12., 17., 21. un 29. oktobrī. Zvaigžņu stāvoklis šajā dienās veicinās sarežģītu jautājumu risināšanu. Jāizvairās no liktenīgu lēmumu pieņemšanas nelabvēlīgajās dienās: 2., 5., 6., 9., 14., 20., 23. un 28. oktobrī. Īpaši tas attiecas uz veselības jautājumiem un lieliem finanšu darījumiem.

Mīlestības horoskops

2021. gada rudens vidus ir veiksmīgs laiks jaunu attiecību sākšanai, kāzām un bērnu ieņemšanai. Metāliskais vērsis atbalstīs nopietnus nodomus. Tiem, kuri izšķiras par šādiem soļiem, 2021. gada aizbildnis dāvinās savstarpējo sapratni ģimenē.

Neraugoties uz labvēlīgu astroloģisko prognozi, Pāvels Globs iesaka Ūdens zīmju pārstāvjiem tomēr izvairīties no jaunu attiecību sākšanu un jau esošo pārtraukšanu. Straujas pārmaiņas personiskajā dzīvē nenesīs laimi. Brīvajām sievietēm horoskops oktobrī iesaka koncentrēties uz sevi, bet precētām – uz omulīgas atmosfēras radīšanu ģimenē.

Finanšu horoskops

Oktobrī sākas padarītā izvērtēšanas un secinājumu izdarīšanas laiks. Īpaši tas attiecas uz darba un biznesa jomu. Tiem, kuri smagi strādājuši un attīstījuši savas prasmes, Metāliskais vērsis ir sagādājis patīkamu pārsteigumu. Viņus gaida karjeras kāpums vai materiālā stāvokļa uzlabošanās.

Tiem, kuri vēlas uzlabot savu finansiālo situāciju, ir vērts uzzināt, ko iesaka astrologs Pāvels Globa 2021. gada oktobrī. Galvenais – pieņemt lēmumus atbildīgi un apdomīgi. Saskaņā ar pazīstamā astrologa prognozi, steiga un risks var novest pie lieliem zaudējumiem. Tas attiecas arī uz investīcijām. Pāvels Globa iesaka tās pārcelt uz labvēlīgāku laiku.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās