Stila jaunumi
2021. gada 15. augusts, 04:55

Kulta seriāla "The Queen's Gambit" zvaigzne: "Esmu pārliecināta, ka izskatos jocīgi"

Anita Sedliņa

Žurnāls "OK!"

Talantīgā aktrise Anja Teilore-Džoja, ko iepazinām filmā Emma un kulta seriālā "Dāmas gambīts", uzmanību izpelnījusies arī kā fešionista. Viņas stila izvēles ir aizraujošas un drosmīgas.

Pašpārliecinātība

“Reiz Facebook kāds cilvēks mani atzīmēja fotogrāfijā ar zivi un komentēja: “Tavas acis izskatās šādi.” Es ļoti noskumu un kādu laiku vairījos skatīties spogulī, un vēl aizvien pie tā nepavadu daudz laika. Nekad neesmu uzskatījusi un nedomāju, ka jebkad uzskatīšu sevi par skaistu. Zinu, ka tas skan nožēlojami, bet esmu pārliecināta, ka izskatos jocīgi. Skaistums būt savā ādā ir tas, ka tev nav jāskatās uz pašas seju,” ir pārliecināta Anja Teilore-Džoja.

Stila formula

“Es teiktu, ka viņas stils ir bezbailīgs ar savdabīgiem elementiem. Un ar retro apakštoni,” tā Anjas gaumi raksturo viņas stilists Lo Roučs, kurš ir sadarbojas arī ar lielākajām zvaigznēm – mūziķi Selīnu Dionu, aktrisēm Keriju Vašingtoni un Zendaiju.

foto: Felipe Ramales / SplashNews.com// Vida Press

Aromāts

Smaržas ir viens no elementiem, kas ļauj būt pašai: “Vienmēr ņemu līdzi savas smaržas, dažkārt ir jauki sev atgādināt, kas esi.” Anjas Teilores-Džojas iecienītākais aromāts ir Viktor&Rolf Flowerbomb Dew, viņa ir arī tā seja un vēstnese.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ielu stils

“Izklausīsies muļķīgi, bet darba dēļ pati savās drēbēs esmu tikai tad, kad no rītiem dodos uz darbu, un vakaros, kad atgriežos mājās. Līdz ar to man nav bijis daudz laika, lai izkoptu savu stilu,” viņa pieticīgi apgalvo.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press

Eksperimenti

“Man patīk pārģērbties un būt dažādai. Ir aizraujoši būvēt tēlu, nevis iestrēgt vienā veidolā. Vienkārši pajautāt sev un izvēlēties – kāda sieviete es vēlos šodien būt?”

foto: MCvitanovic / SplashNews.com/ Vida Press
foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press

Nostalģija

“Bērnībā biju pašpuika un vienmēr valkāju brāļa drēbes. Man vēl aizvien ir pāris viņa džemperi, no kuriem nespēju šķirties. Viņš ir 10 gadus par mani vecāks – jā, tie man jau ir diezgan ilgi. Esmu laimīga, ka man pieder ļoti skaistas drēbes, bet tāpat tiecos izvēlēties caurumotus džemperus, kas atgādina par mājām. Tie vairs nesmaržo kā kādreiz, bet aizveru acis un izliekos, ka smaržo gan.”

foto: no privātā arhīva

Dāmas gambīts

Seriāla The Queen's Gambit (Dāmas gambīts) kostīmu dizainere Gabriele Bindera ir paziņojusi, ka visi šaha meistares Elizabetes Harmonas tērpi tiek nodoti aktrises īpašumā. Kostīmu autore apgalvo, ka aptuveni 80% tērpu esot tapuši sadarbībā ar Anju un tāpēc esot saplūdušas robežas, kura ir īstā tērpu saimniece – seriāla varone vai aktrise.

foto: Netflix/courtesy Everett Collection/ Vida Press

Seriāla "The Queen's Gambit" zvaigzne Anja Teilore-Džoja un viņas stils

gallery icon

Viesnīcas istaba "Netflix" seriāla "The Queen's Gambit" faniem

Netflix seriāla “The Queen's Gambit” fani tagad var apmesties viesnīcas istabā, kura dizainēta, iedvesmojoties no populārā seriāla par šahu. Retro ...

gallery icon