foto: Publicitātes
Kad zīdaini no sāpēm un veselības problēmām glābj pareizi izvēlētas autiņbiksītes
Bērni
2021. gada 20. maijs, 11:45

Kad zīdaini no sāpēm un veselības problēmām glābj pareizi izvēlētas autiņbiksītes

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Šķiet, burtiski ar katru mirkli apkārt mums palielinās to lietu, produktu un vielu skaits, kas var kļūt par alerģiskas reakcijas cēloni. Piekrītat, nežēlīgi pret cilvēka organismu. Vēl jo vairāk, ja apdraudēts tiek zīdainis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ja pieaudzis cilvēks var salīdzinoši ātri konstatēt nepatīkamo (labākajā gadījumā) ķermeņa atbildes reakciju un izsecināt, no kā tā radusies, tad, runājot par zīdaiņiem, tas ir gandrīz neiespējami. Tieši tāpēc vēlos dalīties savā pieredzē un ceru, ka mazulīšu vecākiem mans stāsts būs noderīgs.

Es, kā visas topošās māmiņas, rūpīgi gatavojos sava bērniņa ienākšanai pasaulē. Jau liekot pirmās zīdainim nepieciešamās lietas dzemdību somā, aktuāls kļuva autiņbiksīšu izvēles jautājums. Rūpīgi izpētīju veikalos pieejamos autiņbiksīšu iepakojumus, uzklausīju pieredzi no citām māmiņām un izpētīju internetā pieejamo informācija. Rezultātā biju izdarījusi izvēli par labu šķietami kvalitātē augstvērtīgām, izmaksās dārgām un manai acij tīkamām autiņbiksītēm.

Mazulis piedzima. Sajūsma kā man, tā jaunajam tētim bija neaprakstāma. Taču drīz vien šo pacilājošo noskaņojumu nomainīja rūpes par dēliņa dupsīša ādas apsārtumu. It kā jau problēma māmiņām pazīstama un skaidrs, ka šādā situācijā nonākusi ne viena vien. Sākām ar “mājas aptieciņu”, bet situācija neuzlabojās. Izmēģinājām citas autiņbiksītes. Pirmajā mirklī Krista dupsīša ādas stāvoklis uzlabojās, taču pēc dienas atkal āda bija iekaisusi un mazulis nerimstoši radošs. Nolēmu, ka pašu spēkiem problēmu atrisināt neizdosies un devos pēc palīdzības pie speciālistiem. Pēc vizītēm pie pediatra un dermatologa tika noteikta diagnoze – atopiskais dermatīts, kam sekoja ārstēšanas kurss ar hormonus saturošiem medikamentiem.

Apsārtumu, izsitumus un iekaisumu bija nomainījusi jau nopietna dermatoloģiska problēma. Tā kā katra māte savam bērnam vēlas dot vien pašu labāko, tad, hormonus saturošu medikamentu lietošanas ilgtermiņā, darīja mani bažīgu – vai tiešām tik maza cilvēciņa ārstēšanai jālieto tik spēcīgi medikamenti? Un kādu ietekmi tas atstās uz dēliņa veselību nākotnē?

Tāpēc ar vīru nepagurstoši meklējām risinājumus. Uz Kristu bijām notestējuši gandrīz visus veikalos pieejamos autiņbiksīšu variantus. Reti bija tie mirkļi, kad dēliņa sejā bija redzama labsajūta.

Tā visai neauglīgā cīņā nu jau bija pagājuši5 mēneši un līdz ar nemierīgo mazuli, negulētajām naktīm un stresu, ko radīja bezspēcība palīdzēt mazulim, sāku manīt, ka, salīdzinot ar apkārtējiem pusgadniekiem, mana dēla attīstība kavējas. Kad citi mazuļi jau sāka stutēties sēdus un rāpus, Krista darbības par to pat neliecināja. Šo savu trauksmi pavēstīju pediatram un saņēmu ieteikumu, pakonsultēties ar kādu pieredzējušu fizioterapeitu.

Fizioterapeite Līga momentā secināja, ka par iemeslu ir stipri iekaisušā dupcīša āda un mazuļa nekomforts ar veselības stāvokli. Un stingri pieteica mums, atrisināt jautājumu ar autiņbiksītēm – atrodot īstas vai neizmantojot tās nemaz.

Neticēsiet, cik laimpilns bija tas vakars, kad es internetā uzgāju vēl vienu autiņbiksīšu ražotāju, kas acīmredzot bija jaunums Latvijā, līdz ar to, paskrējis man garām un nenopērkams lielveikalos. Tidoo. Sākotnējā neticībā šim produktam, iemetu jautājumu māmiņu forumā. Man uzreiz atsaucās divas māmiņas ar līdzīgu pieredzes stāstu un darīja man zināmus viņu argumentus šī produkta lietošanai - ražotājs garantē, ka Tidoo autiņbiksītes ir hipoalerģiskas un mazulīša ādu nekairinošas, ar augstu absorbcijas spēju, un ražotas Francijā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes foto

Tā kā franču valodu pārvaldu brīvi, iedziļinājos ražotāja aprakstos, kas pieejami interneta dzīlēs – Tidoo autiņbiksītes tika raksturotas kā 100% dabisks produkts, izstrādāts bez jebkādām mazuļa ādai nevēlamām sastāvdaļām, ar 12 stundu hermētiskumu. Produkta drošību un augsto kvalitātes standartu ievērošanu apliecināja neskaitāmās sertifikācijas, licences, pārbaudes un ekoloģiskie marķējumi, ko ražotājs saņēmis.

foto: Publicitātes foto

Pieņēmām lēmumu, pamēģināt Tidoo autiņbiksīšu versiju Libellys, kas ir aptieku produkts un domātas mazulīšiem ar augstu ādas jūtīgumu vai arī tiem, kas nonākuši situācijā, kā mēs. Pārliecību par to, ka šī doma bija pareiza, ilgi nebija jāgaida.

Tā kā autiņbiksītes ir hipoalerģiskas, elpojošas un ļoti labi absorbē mitrumu, Krista ādas stāvoklis sāka būtiski uzlaboties. Pēc gandrīz mēneša mēs no Libellys pārgājām uz Tidoo autiņbiksītēm. Tas, ka mazulis neizjūt vairs kairinājumu, bija novērojams arī viņa uzvedībā. Miers mūsu ģimenē bija atgriezies un ir vēl joprojām. Bijām tikuši galā ar alerģijas izraisītāju, naktis kļuva mierīgākas, dienas harmoniskākas, mazulis aktīvāks un izzināt gribošāks, un mazuļa āda maiga un veselīga.

Jauno vecāku sirdsmieram, iesaku Tidoo produkciju, jo papildus autiņbiksītēm ir iespējams iegādāties arī mazulim domātas hipoalerģiskas mitrās salvetes un dermokosmētiku. Der atcerēties, ka Francija, kur ražota Tidoo produkcija, ir uzskatāma par līderi augstākās kvalitātes kosmētikas ražošanā. Un vēl, ja jūs nepārliecināja mans pieredzes stāsts, piebildīšu – Francijā noritējušas jauno vecāku aptaujas rezultāti liecina, ka 99% vecāki, kas lieto Tidoo savam mazulim, ar pārliecību iesaka šī zīmola produktus citiem.

Libellys un Tidoo produkciju var iegādāties Tidoo.lv.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Tidoo

Tēmas