2021. gada 6. maijs, 06:30

Tētis atklāj, ka princese Šarlote "aug ātri" un visiem saka, ka ir jau 16 gadu veca

Jauns.lv

Princese Šarlote sakot: “Man tagad ir seši gadi, un es darīšu, ko es gribu." Tā atklājis viņas tētis princis Viljams, stāstot par meitas dzimšanas dienu, ko atzīmējuši kopā ar vēl vienu ģimeni. Arī Lielbritānijā šobrīd ļauts kopā sanākt divām mājsaimniecībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27

Princis Viljams pastāstījis, ka meita “augot ļoti ātri” un “ikvienam, kas jautā, atbildot, ka viņai ir 16 gadu”.

Kad princis otrdien bija ieradies oficiālā vizītē inženieru firmā Rietummidlendā, viņš pastāstīja, ka uz meitas nozīmīgo dzimšanas dienu nedēļas nogalē ciemos bija ieradusies vēl viena ģimene.

foto: The Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/PA/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Šarlote ar vecākiem un brāļiem Džordžu un Luisu aizvadītajā gadā. Šo fotogrāfiju Kembridžu ģimene pērn izmantoja savai oficiālajai Ziemassvētku apsveikuma kartītei.

Jautāts, kā pagājušas Šarlotes svinības, Viljams bija laipns un nedaudz ļāva ielūkoties meitas jubilejas aizkulisēs: “Viņai bija jauka diena, paldies.”

foto: The Duchess of Cambridge/PA Wire/Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams ar bērniem 2020. gada jūnijā, atzīmējot savu 38. dzimšanas dienu. Fotogrāfiju uzņēmusi Kembridžas hercogiene Ketrīna.

“Pērn viņas dzimšanas diena sakrita ar “lokdaunu”, bet šogad varējām uzaicināt ciemos vēl vienu ģimeni.”

“Viņi aug tik ātri,” arī princis Viljams tagad runā tieši tāpat kā lielākais vairums vecāku. “Bija daudz jautrības.”

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon
68

Viljams vēlāk pajokoja, piebilstot, ka Šarlote jūtas daudz pieaugušāka, nekā patiesībā ir. “Ja jūs viņai jautāsiet vecumu, viņa pateiks, ka ir jau 16 gadu… Šarlote saka ‘Tagad man ir seši gadi, es darīšu to, ko vēlos’.”

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Svētdien arīdzan izplatīta princeses Šarlotes oficiālā sestās dzimšanas dienas fotogrāfija. Kā ierasts, to uzņēmusi viņas mamma Kembridžas hercogiene Ketrīna. Attēlā mazā princese redzama priecīga un starojoša, ģērbusies tumši zilā vasaras kleitiņā ar rozā ziedu apdruku.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Šarlote sestajā dzimšanas dienā.

Karaļnama fani jau izdibinājuši, ka Šarlotes kleita ar īsajā piedurknēm ir bērnu apģērbu zīmola “Rachel Riley” darinājums un maksā 59 sterliņu mārciņas. Šis kleitas modelis pieejams ne tikai tumši zilā krāsā (kas jau vairākās vecuma grupās ir izpārdots), bet arī ar ziediem uz gaiši zila un violeta fona.

foto: Ekrānuzņēmums

Smaidošās Šarlotes sestās dzimšanas dienas fotogrāfija ir pretstats princeses piektās dzimšanas dienas fotogrāfijai. Tolaik valstī bija noteikta strikta karantīna. Lai gan Šarlote attēlā smaida, viņa nav tik starojoša kā šogad uzņemtajā dzimšanas dienas fotogrāfijā.

Britu princese Šarlote savā 5. dzimšanas dienā pandēmijas laikā Norfolkā 2020. gada 2. maijā

gallery icon
5

Princesei Šarlotei onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes

Viesojoties Polijā, princesei Šarlotei kājās tās pašas sarkanās siksniņkurpītes, kas viņas onkulim princim Harijam pirms 30 gadiem, kad viņš bija ...

gallery icon
7

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā

Princese Šarlote un princis Džordžs pirmajā bērnudārza dienā.

gallery icon
4

Princesei Šarlotei gada jubileja

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi četras jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi ...

gallery icon
4

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon
7
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās