foto: Alexander Shcherbak/TASS/ Vida Press
Intervijas

Skandāls Galkina šovā: Sedokova apvainojas, atsakās skatīties interviju ar Timmas mammu un pamet studiju

Jauns.lv

Latviešu slavenā basketbolista Jāņa Timmas sieva – 38 gadus vecā ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova paziņoja, ka krievu televīzijas programmā "Сегодня вечером" parādītais sižets par viņas privāto dzīvi bijis neglīts.

Skandāls Galkina šovā: Sedokova apvainojas, atsakā...

Dziedātāja atteicās noskatīties video ar sava vīra mātes interviju. Krievijas Pirmā kanāla šovs tika veltīts "mūsdienu pelnrušķītēm".

Raidījuma vadītājs populārais komiķis Maksims Galkins studijā bija uzaicinājis krievu šovbiznesa zvaigznes – Olgu Buzovu, Viktoriju Boņu, Annu Sedokovu un citas zvaigznes. Galkins paziņoja, ka pirms 15 gadiem vadījis pārraidi ar Sedokovu.

"Viņa pa šo laiku nomainīja trīs prinčus. Un tagad tev, sanāk, ir ceturtais princis," norādīja humorists. Pēc tā viņš piedāvāja studijas viesiem un televīzijas skatītājiem noskatīties sižetu par dziedātāju.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

Tajā runāts par to, ka Anna dzimusi Kijevā. Krievijā viņa kļuva slavena kā rudmate no grupas "VIA gra" "zelta sastāva". 2004. gadā Sedokova pameta kolektīvu. Viņa nolēma apprecēties ar futbolistu Valentīnu Belkeviču un piedzemdēja meitu Alīnu.

Tomēr pēc diviem gadiem laulība tika šķirta. Otrajā laulībā ar Maksimu Černavski dziedātājai piedzima meita Moniku. Tomēr pāris izšķīrās un bijušais vīrs aizveda meitu uz ASV. 2017. gadā Annai no uzņēmēja Artjoma Komarova piedzima dēls Hektors. Drīz pēc dzemdībām abi izšķīrās.

2020. gadā dziedātāja iepriecināja savu fanus ar ziņām par to, ka beidzot atradusi sievietes laimi – viņa apprecējās ar latviešu basketbolisu Jāni Timmu, kurš ir par viņu 10 gadus jaunāks.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

Gadu laikā Anna tikusi atzīta par vienu no seksuālakajām un iekārojamākām sievietēm Krievijā. Pateicoties efektīvajam ārējam izskatam viņa ne reizi vien parādījusies uz vīriešu glancēto žurnālu vākiem.

Dziedātāja turpina priecēt fanus ar jaunām dziesmām, viņa filmējas kino un viņas dzīvei seko vairāk nekā pieci miljoni "Instagram" lietotāju. Tomēr Sedokova par sižetu izteica neapmierinātību:

"Tajā nepārtraukti tie teikts: "Viņa apprecējās un uzreiz izšķīrās". Man šķiet, ka četri gadi ir ilgs laiks. Jā, kādam paveicas, viņš uzreiz atrod vienīgo mīlestību. Man, diemžēl, tā nesanāca. Un tie pelnrušķītes veidošanās momenti – nabadzīga ģimene, tēva trūkums, māte, kura strādāja un centās mūs pabarot, protams, atstāja uz mani iespaidu.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

Es neuzticos vīriešiem, pieļāvu kļūdas. Bet cilvēks, kurš veidoja šo sižetu, viņš nosoda sievieti par to, ka viņa cenšas būt laimīga. Man vajadzēja 21 gada vecumā aiziet no vīra, kurš dzēra? Un kļūt, kā teica mana mamma, par nevienam nevajadzīgu šķirteni?" 

Allas Pugačovas vīrs centās attaisnoties: "Es šo sižetu neveidoju. Taču tajā teikts, ka esi seksuāla skaistule, no grupas "VIA Gra" zelta sastāva. Un tev tas viss nepatika." Sedokova paskaidroja, ka viņai kļuvis neērti vīra priekšā.

Pēc Annas vārdiem, viņa negaidīja, ka Pirmā kanāla vadība, uzaicinot viņu uz studiju, piespiedīs skatīties negatīvu sižetu. "Mani uzvilka, jo es dzirdēju tikai heitu. Tas ir mans sāpīgais punkts. Mani ienīst par to, ka es visu laiku ceļos. Šis ir ļoti neglīts sižets. Es bezgalīgi mīlu vīru. Viņš man ir uzdāvinājis laimi un to gaismu, kas man ir. 

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

Tagad viņš ar abiem bērniem sēž restorānā un gaida mani. Es bezgalīgi mīlu savu vīru. Esmu neizsakāmi pateicīga viņam par to, ka viņš neskatoties uz šādu rīcību redz mani patiesu. Vņš ne reizi nav nosodījis mani par bērniem un attēliem apenēs."

Sedokova paziņoja, ka nolēmusi pamest šo šovu. Galkins palūdza viņu palikt un noskatītes interviju ar Jāņa mammu. "Jūs uzskatāt, būs pareizi pēc šī sižeta parādīt mana vīra mammu – pašu svētāko cilvēku šajā pasaulē?" atbildēja Sedokova.

"Viņa neko sliktu par tevi nesaka. Un, kāpēc šo sižetu nedrīkstētu rādīt?" izteicās Galkins. Pēc šiem vārdiem Anna piecēlās un vērsās pie meitenēm. "Nekad nepadodieties. Tas nenozīmē, ka jums kaut kas jāpacieš. Jāņa mammu es ļoti mīlu," ar šādiem vārdiem Anna pameta studiju. 

"Viņš mūs iepazīstināja pēc kāzām.  Viņš izteica bildinājumu un Anna piekrita. Pēc tam mēs pirmo reizi kontaktējāmies. Ne dzīvajā, bet caur telefonu. Mēs fiziski joprojām neesam redzējušas viena otru, jo ir karanītna un nevienu nekur nelaiž.

Uz kāzām mēs nevarējām tikt. Es ceru, ka pavisam drīz mēs satiksimies. Apsolīja mani pacienāt ar ukraiņu boršču. Es viņu atceros vēl no "VIA Gras" laika," intervijā sacīja Jāņa mamma Ausma Timma.