2021. gada 2. marts, 06:56

Apmulsušais vīrs nepasargāja: Nikolai Kidmenai teātrī iesit pa seju

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena (53) nonākusi skandāla centrā. Par nepatīkamo incidentu pastāstījis viņas vīrs kantri dziedātājs Kīts Urbans (53).

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Nikola Kidmena un Kīts Urbans aizvadītā gada janvārī.

Kīts Urbans ar sievu Nikolu Kidmenu un viņas mammu apmeklējis Sidnejas operu. Ģimene par izrādi bijusi stāvā sajūsmā, īpaši jau tāpēc, ka koronavīrusa pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ katra iespēja iziet sabiedrībā šķiet kā Dieva dāvana.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Nikola Kidmena un Kīts Urbans ar meitām Sandeju Rouzu un Feitu Margaretu šā gada 28. februārī.

Taču pozitīvo notikumu aizēnojis nepatīkams incidents. Kāds no skatītajiem atvēzējies un ar teātra programmiņu iesitis Nikolai pa seju. Aktrise jutās apjukusi pēc tik rupjas un negaidītas svešinieka rīcības. Vispirms viņa paskatījusies uz vīru, bet pēc tam uz mammu. “Viņš man iesita!” – neizpratnē izteikusies Holivudas dīva. Kīts atzinās, ka pats arī apjucis un nav sapratis, kā viņam rīkoties.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81

“Es tomēr esmu vīrs, un man būtu vajadzējis aizstāvēt sievu, bet es biju neizpratnē. Es jutos apjucis un satraukts,” intervijā radio stacijai KIIS FM pastāstījis Urbans. Beigu beigās viņš nolēmis uz agresiju neatbildēt ar rupjību.

Nikola Kidmena „Zelta globusu 2019” balvu vakarā

gallery icon
8

“Mēs nezinājām, ka operā neceļas kājās pēc izrādes beigām. Līdz šim es ne reizi nebiju bijis operā, tāpēc nebiju iepazinies ar etiķeti,” precizē mūziķis.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans kantri mūzikas balvu vakarā

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena kopā ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu apmeklē kantri mūzikas balvu vakaru „CMT Music Awards”.

gallery icon
15

Incidentā iesaistītie izsaukuši policiju.

“Policijai teikts, ka 53 gadus vecais vīrietis un 67 gadus vecais vīrietis apmeklējuši izklaides centru, kur izcēlies strīds. Likumsargi aprunājušies ar abiem vīriešiem un nekādas turpmākas darbības netiks veiktas,” teiks policijas oficiālajā paziņojumā.

Kidmena un Urbans nolēmuši neizvirzīt apsūdzību.

Nikola Kidmena ar meitām

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena ar meitām Sandeju un Feitu.

gallery icon
17