foto: BestSecret
BestSecret: lielā ziemas izpārdošana ir sākusies! Valentīndienas piedāvājumi un atlaides līdz 80%
Stila jaunumi
2021. gada 8. februāris, 13:12

BestSecret: lielā ziemas izpārdošana ir sākusies! Valentīndienas piedāvājumi un atlaides līdz 80%

Jauns.lv

Svētki ir beigušies, lai dzīvo svētki - ilgi gaidītā lielā ziemas izpārdošana interneta veikalā "BestSecret" ir sākusies. Te atradīsi arī grandiozas atlaides īpaši Mīlestības svētkiem - Valentīndienai. Ja esi populāru zīmolu premium kvalitātes apģērbu, aksesuāru un interjera preču cienītājs, tomēr vēlies maksāt par to draudzīgu cenu, šī ir lieliska izdevība tieši tev.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par "BestSecret" lieliskajām cenām un plašo piedāvājumu jau modes draugu aprindās klīst leģendas, tomēr, ja vēl neesi paviesojies šajā interneta veikalā, pašlaik ir iespēja un labākais brīdis to izdarīt.

Kāpēc? Jo "BestSecret", pirmkārt, ir slēgta modes draugu kopiena, kurai pievienoties iespējams vien ar ielūgumiem. Otrkārt, jau esošajiem kopienas dalībniekiem šī ir brīnišķīga izdevība lielajā ziemas izpārdošanā sameklēt īstas modes pērles - slavenu zīmolu preces ar atlaidi līdz 80%, kā arī žilbinošus piedāvājumus par godu Valentīndienai. Te atrodami apģērbi ikdienai, svētkiem un sportam, stilīgi aksesuāri, kā arī moderni mājas un interjera priekšmeti. Nenokavē - šie ielūgumi ir paredzēti tikai Jauns.lv lasītājiem, un to skaits ir ierobežots. Lai aplūkotu piedāvājumu un cenas, laipni aicinām reģistrēties šeit

foto: BestSecret

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Salomon", "Asics", "Esprit", "Tom Tailor", "Adidas", "Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Max Mara", "Liebeskind Berlin", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā "BestSecret". Visas preces ir pieejamas uzreiz, piegāde ir ātra un operatīva. Ja pēc saņemšanas un piemērīšanas secini, ka izvēlētais pirkums tomēr īsti neder vai nepatīk, preces sūtīšana atpakaļ ir par brīvu. 

Virsdrēbes un apavi vēsajai sezonai

Lielā ziemas izpārdošana ir laiks, kad par ļoti labām cenām var tikt pie kvalitatīviem vēsās sezonas apģērbiem un apaviem. Savai gaumei atbilstošas virsjakas, mēteļus, zābakus un citas preces atradīs gan klasiskā, gan sportiskā stila stila piekritēji, gan arī salīgie, kuriem ziemā vienkārši gribas saģērbties silti un justies ērti. Izvēle ir plaša, un "BestSecret" pieejamās preces izceļas ar kvalitāti, tāpēc noteikti varēsi tās nēsāt ne vienu sezonu vien.  

foto: BestSecret
foto: BestSecret
foto: BestSecret

Aksesuāri - stilīgam tēlam arī ziemā

Mēdz teikt, ka velns slēpjas sīkumos, un tieši pareizi izvēlēti aksesuāri ir veids, kā savam tēlam piešķirt savdabīgu "odziņu". Visdažādākās cepures, cimdi, šalles, apaļšalles, lakati, ausu sildītāji, somas un šobrīd tik aktuālās sejas maskas - viss šis ir pieejams "BestSecret". Izskatīties nopietni vai mazliet dauzonīgi un ar humoru - tas tavā ziņā.

OOF Wear
Van Laack
Coach
Marc Cain

Mājas interjera priekšmeti

Globālās pandēmijas laikā vairāk uzturamies mājās, un "BestSecret" interneta veikala 3000 zīmolu piedāvājumā var atrast neskaitāmas lietas, lai mājās sajūta būtu omulīgāka un šis grūtais laiks paietu vieglāk. Te atrodami mīksti pledi, sveces, spilveni, aromātiskas eļļas, statīvi un galdiņi telpaugiem, dizaina priekšmeti un vannas istabas piederumi, kas noderēs gan pašiem, gan kā skaista un vienlaikus praktiska dāvana tuviniekiem. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Lawrence Grey Home
Zoeppritz
Lawrence Grey Home
Marc O'Polo

Ziemas sporta veidu cienītājiem

Kad daba mūs beidzot iepriecinājusi ar ilgi gaidīto sniegu, nosēdēt mājās ir gandrīz neiespējami. Kājas pašas nes doties svaigā gaisā - slēpot, slidot, snovot vai uz mežu pārgājienā. Slēpošana Alpos, Tatros un citos nopietnajos kalnos šogad ir ierobežota, taču slēpošanas kalni un trases Latvijā ir atvērtas. Tiesa, runā, ka vieta tur ir jārezervē ļoti laicīgi, jo ziemas sportošanas fanu Latvijā ir daudz. Pirms došanās brīvdabas aktivitātēs gan rūpīgi pārlūko savu ekipējumu. Ja vajadzīga jauna kvalitatīva slēpošanas jaka, bikses vai citas lietas, ar kurām pēc tam varēsi sportot vairākas sezonas, - ieskaties "BestSecret".     

Mountain Force
J.Lindeberg
Reusch
Salomon

Valentīna diena

Ja joprojām nav ideju Valentīndienas dāvanām,  iedvesmu noteikti smelsies "BestSecret", kur vienkopus atrodami vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču. Mīlestības svētkiem piestāv sarkanā un romantiski rozā krāsa, un kāpēc nepasapņot par pirmo ārzemju ceļojumu, kurā dosies pēc pandēmijas? Visu piedāvājumu apskati, reģistrējoties šeit.

Guess
Swarovski
Guerlain
Delsey

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos "BestSecret" modes draugu kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar "BestSecret"