foto: no "Instagram"
Indras Salcevičas laulība izjukusi - pāris jau kārto oficiālu šķiršanos
Kaspara un Indras laulība pēc pusotra gada ir galā.
Attiecības
2020. gada 21. decembris, 06:47

Indras Salcevičas laulība izjukusi - pāris jau kārto oficiālu šķiršanos

Jauns.lv

Stiliste, blogere un kustības "body positive" vēstnese Indra Salceviča pēc pusotra laulībā pavadīta gada ar dzīvesstila blogeri Kasparu Bērziņu kārto oficiālu šķiršanos.

Gredzenus pāris mija 2019. gada 17. maijā, taču precību faktu plašākai sabiedrībai atklāja vien pašā gada nogalē. Zīmīgi, ka tieši gadu pēc paziņojuma par apprecēšanos Indra Salceviča nāca klajā ar vēsti, ka abi ar Kasparu Bērziņu nonākuši uz šķiršanās sliekšņa, un mīlestību pārtapusi draudzībā. “Attiecībās ir abi skatīties vienā virzienā, bet vēl svarīgāk ir skatīties vienam uz otru,” pusotru nedēļu pirms Ziemassvētkiem pavēstīja Indra Salceviča, zem ieraksta ar mirkļbirkām norādot skaidrojumus – attiecības; katrs skatās savā virzienā; pēdējā bilde; game over; kad mīlestība pāraug draudzībā.

“Mans mērķis ir nosprausts – sešpaka līdz nākamajai vasarai! Tieši tik vienkārši! Progress ir, motivācija arī!” tikmēr aizvadītajā nedēļā, vienlaikus ar sievas vēstījumu par attiecību beigām, saviem "Instagram" sekotājiem vēstīja Kaspars Bērziņš, atrādīdams bildē spoguļselfiju, kurā redzams kailais, tetovētais torss. Par izjukušo laulību viņš publiski nepārdzīvo un šo faktu neiztirzā.

Sarunā ar Jauns.lv Indra Salceviča apliecināja, ka jau iesniegti oficiāli laulības šķiršanas dokumenti, un kopš 29. decembra viņa ar Kasparu vairs nebūs vīrs un sieva.

Viņa teic, ka nevēlas iztirzāt šķiršanās iemeslus, taču aicināta izvērtēt, kādi ir viņas lielākie ieguvumi, piedzīvojot šo attiecību dzīves skolu, Indra atklāj: “Atšķirībā no iepriekšējām attiecībām, šajās man bija iespēja iemācīties būt sievietei, uzticēties un paļauties. Tāpat arī neaizrauties dzīves pārmērīgu kontrolēšanu. Kopābūšanu un laulību ar Kasparu vienmēr atcerēšos kā ļoti jautru, piedzīvojumiem un izbraukumiem un smiekliem bagātu laiku. Jā, mūsu laulība bija prieks, pasākumi, ballītes, izbraukumi. Iespējams, ka mūsu attiecības bija ieildzis romāns...”

"Nevar runāt par atšķirīgiem mērķiem vai ko tādu; mūsu komunikācija bija tiešām ļoti laba. Mums bija daudz kopīga – līdzīgs skatījums uz dzīvi, vienādi darbi. Nevaru sacīt, ka mums kļuva garlaicīgi, bet attiecības izvērtās tā, ka palikām draugi. Un jā, šķiršanās iniciatīva bija mans lēmums,” apliecina Indra Salceviča.