Dzīvesstils
2020. gada 9. decembris, 10:09

BestSecret Ziemassvētki: jauni pārsteigumi un grandiozas atlaides katru dienu

Jauns.lv

Ziemassvētki ir dāvanu un pārsteigumu laiks, kad notiek brīnumi un var piepildīties viss, ko kāroji. Par īpašu pārsteigumu šogad gādā viens no Eiropas lielākajiem interneta iepirkšanās tīkliem BestSecret, kas modes mīļotājiem Latvijā piedāvā divas lielas "dāvanas" vienlaikus.

BestSecret mēdz dēvēt par vislabāk glabāto noslēpumu modes industrijā, taču ir Ziemassvētku laiks, un daži priekškari krīt. Kas būs šie svētku pārsteigumi? Pirmkārt, tā ir ekskluzīva iespēja pievienoties šai slēgtajai modes draugu kopienai, ko var izdarīt vien ar ielūgumiem. Otrkārt, brīnišķīga iespēja iegādāties slavenu zīmolu preces ar atlaidi līdz 80%, kā arī piedalīties Adventes kalendāra spēlē, ik dienu laimējot balvas, atlaides un citas burvīgas lietas. Te atrodami arī stilīgi mājas un interjera priekšmeti, kā arī idejas citām Ziemassvētku dāvanām. Nenokavē - šie ielūgumi ir paredzēti tikai Jauns.lv lasītājiem, un to skaits ir ierobežots. Lai aplūkotu piedāvājumu, laipni aicinām reģistrēties šeit

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Salomon", "Asics", "Esprit", "Tom Tailor", "Adidas", "Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Max Mara", "Liebeskind Berlin", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā BestSecret.

Covid-19 pandēmijas radīto ierobežojumu apstākļos, kad garas pastaigas veikalos un tirdzniecības centros uz laiku jāaizmirst, šī ir iespēja iepirkties jebkurā nedēļas dienā un pašiem izdevīgā diennakts laikā. Ja izrādīsies, ka kāds no pirkumiem tomēr nav pa prātam, droši sūti to atpakaļ - bez maksas.

Ziemassvētkus visvairāk gaida bērni

Ziemassvētku vecīti visvairāk gaida bērni - tāpēc parūpējies jau laikus, lai viņa dāvanu maisā būtu tieši tas, kas tavai atvasei radīs visvairāk prieka. BestSecret atradīsi dāvanas gan tiem bērniem, kuriem patīk aktīvas rotaļas un spēles, kur vajadzīga fantāzija, gan tiem, kuri priekšroku dod mierīgiem, konkrētiem darbiņiem. 

foto: BestSecret
Steiff
foto: BestSecret
Ravensburger
foto: BestSecret
Hudora

Tavas mājas - tava pils

Pašlaik, kad mājās pavadām vairāk laika nekā iepriekš, omulīga noskaņa tajās ir vēl būtiskāka. Smaržīgās sveces, rotājumi, spilveni, gultasveļa un citas tekstilijas un mājas preces plašā izvēlē iedvesmos gan svētku laikā, gan gatavojoties tiem.

foto: BestSecret
Tom Tailor
foto: BestSecret
Lawrence Grey Home
foto: BestSecret
Lawrence Grey Home

Dāvanas saviem mīļajiem

Ja joprojām esi pārdomās, kā svētkos iepriecināt savu mīļoto, vecākus vai draugus, idejas dāvanām noteikti smelsies BestSecret, kur vienkopus atrodami vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču. Visu piedāvājumu apskati, reģistrējoties šeit.

foto: BestSecret
Vivian Ray
foto: BestSecret
Joop!
foto: BestSecret
Missoni
foto: BestSecret
Lindenmann

Sporto un esi vesels

Grupu treniņi Covid-19 ierobežojumu dēļ patlaban nenotiek, taču neviens mums neliedz sportot individuāli. Un tas ir pat vēlams - gan fiziskās, gan mentālās veselības dēļ. Virtuālajā vidē ir daudz ideju un treneru padomu, kā to darīt pareizi. Papildu motivācijai iegriezies BestSecret - tur noteikti atradīsi jaunu, stilīgu sporta tērpu gan vingrošanai mājās, gan brīvdabas aktivitātēm. Bet varbūt tu jau sen meklē labus pārgājienu apavus par lielisku cenu vai slēpošanas bikses?

foto: BestSecret
Salomon
foto: BestSecret
Nike
foto: BestSecret
Adidas

Virsdrēbes ziemas sezonai

Sākusies meteoroloģiskā ziema, un joprojām ir cerības, ka sagaidīsim arī īstu sniegu. Vīrusu laikā īpaši svarīgi ir elpot svaigu gaisu un maksimāli daudz uzturēties brīvā dabā. Ja vien vari, ikdienā nebrauc ar auto vai sabiedrisko transportu, bet staigā kājām. Arī tad, ja strādā attālināti, vakaros izej pastaigāties. Brīvdienās atrodi iespēju uzturēties ārā. Ja ir iespēja, Ziemassvētku eglīti izpušķo dārzā un svētkus svini pie tās. Un noteikti ielūkojies BestSecret - 3000 zīmolu piedāvājumā tu pavisam noteikti atradīsi modīgu ziemas jaku vai kvalitatīvu mēteli, par kādu jau sen esi sapņojis. 

foto: BestSecret
foto: BestSecret
foto: BestSecret

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos BestSecret modes draugu kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret