Stila jaunumi
2020. gada 27. novembris, 09:42

Kur iepirkties Melnās piektdienas izpārdošanā ar atlaidi līdz 80%

Jauns.lv

Turpinoties Covid-19 pandēmijai, kas šobrīd ietekmē cilvēku dzīvi visā pasaulē, lielākajai daļai nākas pārkārtot savu ikdienu. Tomēr šis ir arī lielisks laiks, kad atklāt jaunas iespējas, tostarp iepirkšanos internetā.

Turpmākās nedēļas pavadīsim bez kultūras un sporta pasākumiem klātienē, būs ierobežoti kafejnīcu un skaistuma salonu apmeklējumi, lai, paliekot mājās un ievērojot noteiktās prasības, kopā apturētu koronavīrusa izplatīšanos. Lai grūto posmu pārvarētu vieglāk, interneta tīkls BestSecret.com piedāvā izmantot laiku lietderīgi - jau laikus sarūpēt Ziemassvētu dāvanas tuviniekiem, neatliekot to iegādi uz pēdējo brīdi. Turklāt iepirkties var tepat, neizejot no mājām, un iepriecināt sevi vai savus mīļos ar jaunu apģērbu vai apaviem, kas iegādāti ar lielisku atlaidi.

Te vienkopus pieejamas vairāk nekā 3000 populāru zīmolu modes preces ar atlaidi līdz pat 80%. Turklāt novembra pēdējā nedēļā vairākas dienas BestSecret.com savus mīļos klientus lutinās ar grandioziem piedāvājumiem. Īpaši pārsteigumi gaidāmi no 23. līdz 30. novembrim, kad notiks tradicionālie atlaižu svētki - "Black Week", "Black Weekend" un "Cyber Monday". Nenokavē!

foto: BestSecret.com

Ja vēl neesi dzirdējis par BestSecret.com, tad šis ir īstais brīdis to uzzināt un izmēģināt. Šis nav parasts interneta veikals, bet gan slēgta modes mīļotāju kopiena, kam pievienoties iespējams vien ar ielūgumiem. Pašlaik Jauns.lv lasītājiem ir ekskluzīva iespēja to izdarīt, saņemot ielūguma kodu šeit (nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots).

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Salomon", "Asics", "Esprit", "Tom Tailor", "Adidas", "Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Max Mara", "Liebeskind Berlin", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā BestSecret.com.

Siltas un stilīgas virsdrēbes

Mainoties ikdienas paradumiem un izklaidēm, tomēr jāatceras, ka rudeni un ziemu neviens nav atcēlis. Tāpat arī joprojām spēkā ir mediķu padomi, ka vīrusu laikā īpaši svarīgi ir elpot svaigu gaisu un maksimāli daudz uzturēties brīvā dabā. Ja jātiek uz pāris kilometru attālo darbavietu, nebrauc ar auto vai sabiedrisko transportu. Ja vien iespējams, brauc ar velosipēdu vai ej kājām. Arī tad, ja strādā attālināti, vakaros centies iziet pastaigāties, un tavs ķermenis būs tev pateicīgs. Un katram gadījumam ielūkojies BestSecret.com - iespējams, tieši šeit tev izdosies atrast tādu silto jaku vai mēteli, par kādu jau sen esi sapņojis. 

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Arī mājas apģērbam jābūt skaistam

Kad dzīves lielāko daļu pavadām mājās, ir iemesls vēlreiz pārskatīt arī savu mājas ģērbšanās stilu. Labi zinām, ka tas, kā mēs izskatāmies, lielā mērā nosaka arī to, ka jūtamies. Garajos rudens vakaros izrevidē savu skapi un apdomā, vai krāsu zaudējušās un novalkātās treniņbikses un jakas patiešām tevi iepriecina. Varbūt šis ir īstais brīdis, kad tās nodot otrreizējai pārstrādei, bet vietā nopirkt kādu košu hūdiju ar uzrakstu, kas liks pasmaidīt gan taviem ģimenes locekļiem, gan tev pašam, kad ieskatīsies spogulī?

foto: BestSecret.com
Miss Goodlife
foto: BestSecret.com
Blend

Sportošana - gan mājās individuāli, gan brīvā dabā

Kolektīvo sportošanu Covid-19 šobrīd ir apturējis, taču neviens mums neliedz sportot individuāli. Un tas ir pat vēlams - gan fiziskās, gan mentālās veselības dēļ. Patlaban teju katrs treneris vai sporta klubs jau ir paguvis pielāgoties jaunajai realitātei un piedāvā nodarbības arī internetā. Atritini savu jogas paklājiņu, ieslēdz datoru un - uz priekšu. Papildu motivācijai iegriezies BestSecret.com - tur noteikti atradīsi jaunu, stilīgu sporta tērpu gan vingrošanai mājās, gan brīvdabas aktivitātēm. Bet varbūt tu jau sen meklē labus pārgājienu vai skriešanas apavus par lielisku cenu?

foto: BestSecret.com
Adidas
foto: BestSecret.com
Salomon

Piedāvājumi mazajiem stilīgajiem modes mīļotājiem

Šis laiks nav viegls arī bērniem un pusaudžiem - lielākajai daļai nav pieejamas ierastās ārpusskolas aktivitātes, daļa mācās no mājām un nesatiek draugus. Kad skolas darbi izpildīti un galda spēles mazliet apnikušas, iespējams, šis ir īstais laiks, lai kopā ar saviem junioriem izmēģinātu jaunu pieredzi. Apmeklējiet kopā BestSecret.com un apskatiet plašo bērnu preču piedāvājumu. Tava mazā modes dāma vai stilīgais švītiņš te noteikti atradīs kaut ko savai gaumei atbilstošu.

foto: BestSecret.com

Svētku sajūta ģimenes lokā

Pielāgojoties jaunajai realitātei, arī ģimenes svētku svinēšana un Jaungada sagaidīšana šogad, visticamāk, notiks mājās, kopā ar vistuvākajiem cilvēkiem. Bestsecret.com 5 miljonu preču un aksesuāru piedāvājumā tu noteikti atradīsi visu, kas vajadzīgs tavas ģimenes svētku sajūtai.

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos Bestsecret.com modes draugu kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret.com.