Bērni
2020. gada 14. septembris, 14:49

Spāņu basketbola zvaigzne Pau Gazols 40 gadu vecumā kļuvis par tēvu; bērna vārds atgādinās bojāgājušo draugu Kobi Braientu

Jauns.lv

Divkārtējais NBA čempions un Spānijas basketbola leģenda Pau Gazols 40 gadu vecumā ir kļuvis par tēvu meitai. Viņš kopā ar sievu Ketrīnu Makdonelu paziņojuši, ka ir sagaidījuši savu pirmdzimto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mūsu mazulīte beidzot ir ieraudzījusi šo pasauli. Dzemdības bija ļoti veiksmīgas, un mēs esam neiedomājami laimīgi," Instagram vēsta jaunais tētis. Viņš padalījies ar foto, kur kopā ar sievu tur jaundzimušās meitas rociņu.

Kādreizējais Losandželosas "Lakers" spēlētājs Pau Gazols godinājis tuvu draugu un bijušo komandas biedru, "Lakers" leģendu Kobi Braientu un viņa 13 gadu veco meitu Džannu, kura kopā ar tēti un vēl 7 cilvēkiem 26. janvārī gāja bojā helikoptera avārijā, vēstī people.com.

"Elizabete Džanna Gazola - ļoti īpašs vārds mūsu superskaistajai meitiņai," piebilda sportists, publicējot vēl vienu fotogrāfiju, kura tapusi slimnīcā. Arī laimīgā māte Ketrīna Makdonela ir pavēstījusi priecīgo jaunumu, atklājot, ka mazā ir dzimusi 10. septembrī - vecākiem ļoti nozīmīgā dienā.

Spānijas basketbolists Pau Gazols un viņa sieva Ketrīna Makdonela

gallery icon
27

"Elizabete Džanna Gazola ir kļuvusi par mūsu ģimenes locekli 2020. gada 10. septembrī. Tā ir ĻOTI īpaša diena, jo 10. septembrī mēs svinam arī saderināšanās otro gadadienu un mūsu meitas vecvecmāmiņas Elizabetes 100. dzimšanas dienu," paskaidrojusi Gazola sieva, "mēs ļoti mīlam mazo Eliju!"

Par mazās Elijas krustmāti pāris ir izvēlējies Vanesu Braientu, ar kuru pēc Kobes un Džannas bojāejas Pau Gazols turpina uzturēt sirsnīgas attiecības un dēvē par māsu.

"Ir piedzimusi mana krustmeitiņa! Apsveicu @paugasol un @catmcdonnell7. Es jūs visus trīs ļoti mīlu. Mani ļoti aizkustināja jūsu lēmums godināt manu Džidži. Ar nepacietību gaidu, kad varēšu Elizabeti Džannu Gazolu paņemt rokās," Instagramā saviļņota rakstīja Vanesa Braienta.

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020) un viņa meita Džanna (2006-2020)

gallery icon
28

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās